Şimdi Ara

Ösym Tarihinin En Zor Sınavı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
1
Favori
8.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben girdiğim sınavı bilirim . 2017'nin çok üstünde . Yetiştirebilmek aşırı zordu. Fen dışında kolay bölüm yoktu .

2015'i tam hatırlamıyorum ama bundan zor değildi .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oğlum kandırmayın kendinizi 31 temmuzda fena ağlatırlar

• 2017'den kolay mıydı bilemem ben de girdim ama hazır değildim o sınava. Bu sınav kolay zordan ziyade süre sıkıntısının olduğu bir sınavdı. Bence MSÜ'den net zordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2017dir bokunu cikarmaya gerek yok.

• Ösym Tarihinin En Zor Sınavı

Sana bu ilacı tavsiye ediyorum aşırı basitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Affection and Hatred -- 30 Haziran 2018; 13:38:22 >
  • Affection and Hatred kullanıcısına yanıt
    senin için geçerli aynısı şerefsiz trol

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yav he he. bu sınav 2017'den bariz kolaydı. türkçesi dışında 2016yla aynıydı hatta.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT Fiziğin En Zor Konusu?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • GeneralBeterali kullanıcısına yanıt
    Hocam bu yıl girdin mi sınava ? Türkçe 45 dk sürdü ve zordu . Sosyalde coğrafya ve felsefe zordu . Matematik çok uzun ve klasik geometri sorusu HİÇ yoktu . Sınava giren adam nerden süre artıracak ?

• Bu sınava zor diyosan 2015 e girseydin komaya girerdin puhahaha

• Hocaders ders 345e göre nasıldı?(kurumsal)

• quote:

Orijinalden alıntı: bekirtopcu9

senin için geçerli aynısı şerefsiz trol
    Sakin bro o kadar basit olmayabilir tamam ama kolaydı yani zor falan değildi.
  • Hahahahhahahahahahahahagaha en zor diyor ya 2015 ile karşılaştırıyor ya 2014, 2015 falan bugünküne zor diyor o yılların sınavlarına girse altına sıçar sınavda

Not: 2015 girişli, 2014 ve 2015 mağduruyum

• Merhaba,

Türkçem iyi bence Türkçe güzeldi. Kolaydı demiyordum güzeldi. Ciddi anlamda okuduğunu anlama soruları idi. İki üç soru çok belirleyici idi mesela Heisenberg sorusu. Endonezya'da söz ile ilgili soru vardı. O zordu.

Sosyal bakmadım.

Matematik.

Alışılmışın çok çok dışında. Bazılarında işlem yoktu. Yazarak çözdüm mesela. Geometri güzeldi.

Fen

Fizik çok keskin sorularıdı bence. Kimya, biyoloji güzeldi. İstetesin sorusu gereksiz uzundu. Kitapta bir sayfa eden bir ünite için böyle bir soru gereksizdi ama ses çıkartamayız. Yapmadım ayrıca. Hepsini geçtim buna benzer soru fizikte soruldu zaten. geçtim

Genel olarak matematik ortasında 40 dakika kalan telaş yaptım. Elim ayağım dolandı. Yetiştiremedim.

• Pedro Picapiedra kullanıcısına yanıt
    Üstteki merhemi sana da öneriyorum . Bi ... . Ulan trollük yapmaya utanmıyor musunuz anlamıyorum .

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buna g*tümle gülerim
  • A D M I R A L kullanıcısına yanıt
    2 gün önce ygs 2017 çözdüm 141 yaptım . Bu kadar süre sıkıntısı yaşamadım . Türkçe bu kadar uzun sürmedi . Matematik bu kadar vakit almadı . Ayrıca sınavım kötü geçmedi iyi geçti diyebilirim .

• Sınav stresidir hocam. Çok takmayın geçmiş olsun

• A D M I R A L kullanıcısına yanıt
    2015 e girse paket olurdu bu yeni nesil bir acayip zor diyorlar ya bu sınava şaka gibi

• Lip777 kullanıcısına yanıt
    Aynrn kardeşim girdi bugün soruları söylüyor bana kahkaha atıyorum. Dil bilgisi yok, detay bilgi yok hiçbir şey yok. Okuma anlamaya yönelik sınav yapmışlar. Zaten 2015’ten sonra hemen hemen her sınav bu düzeyde oluyor. Ama bu seneki rezalet gibi gözüküyor bakmak gerek adam akıllı sorulara. O dönem de forumdaydım sabaha kadar soruları tartışırdık cevap çıkmazdı ortaya. Bu çocukları bu hale getirenler utansın. Anaokul sınavına ağlıyor herkes

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.