Bildirim
ÖSYM Soruları Hangi Mantıkla Hazırlıyor ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Güzel soru..Simdi şöyle açıklayayım ben. Aslında bana göre ösym artık stil değiştirdi. Son yıllardaki çıkmış soruları görünce de bunu çok rahat farkedebilirsin. Mesela ben geçen sene girdim ygs lys ye . Ygs de matta fem den çıkan sorular vardı, lys de apotemiden diyolar ben pek dikkat edemedim apotemi çözdüm ama hatirlayamamisim. Geometride birsürü eski yıllardan çıkmış sorular vardı. (Bu arada gecn sene mat, geo yaktı herkesi haberiniz olsun) Neyse asıl meseleye gelecek olursam ösym artık farklı soruyor. Yani şöyle bi düşünürsek de onu yapmalı zaten. Kpss için alan sınavı getirildi mesela. Sistem değişiyor. Ösym sizi öğrenci değil kapsamlı bir aday olarak görüp dört dörtlük düşüncenizi ölçmeye çalışıyor artık. Sadece integral sormuyor size problem gibi yazıp o soruyu problem olarak mi algilayacak,integral mi diyor en basitinden. Gözün kapalı işaretledigin fizik sorusunda çok küçük bir harf farkıyla yer yerinden oynuyor. Dinamikte basit f=ma sorusu saniyosun ama neler neler çıkıyor. Vs vs çok uzun yazdım da. Sizi basite almıyor , siz de ne onları ne de kendinizi basite almayın.. kolay gelsin :))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
köklü yayınlar bi onceki sene osymnin sorularına göre soru hazırlıyor diye biliyorum ösymnin soruları özgündür 100 hoca 1 sene boşa maaş almıyor heralde _____________________________ -
No mantık no cry
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Çok kısa bir sürede çok mantıklı bir yaklaşımla soru çözmen isteniyor. Sorunun ayrımını yapman, çözüm yolunu hatırlaman, işlemleri yapman ve hata yapmaman hepsi 1 dakika sürmeli ortalama. _____________________________ -
Abartmayın sınavı gözünüzde büyüte büyüte girmeden kaybedeceksiniz zaten.
Kardeşim yok öyle bir şey bu soruların hepsi meb kitaplarından hazırlanıyor. Adamların belli bir çizgisi vardır istedikleri kadar zorlasınlar o sınırın ötesine geçemezler.
Bu kitapçığı alıp evde çözsen rahat iyi bir derece yaparsın.
soruların %70i kolay (türkçeyi demiyorum türkçe fem 11li ile tıpa tıp.) adamlar sınavdaki hareketlerini ölçüyorlar ne kadar heyecanlanıyorsun baskı altında nasıl düşünüyorsun vs.vs._____________________________ "...ne güzel bahar gelecekti memleketime;Kaçkarlarımızda,Cilolarımızda halay çekecektik hep birlikte..." -
basit düşünüp tribe girmemen lazım bence artık geçen seneden itibaren türkçe kısmını da düzelttiler. artık öyle tık diye göz gezdirince cevabına ulaşılan sorular sormuyorlar. ygs de düzgünce okumadan türkçe sorusu yapmaya kalkışmayın aman ters tepmesin _____________________________ . -
Mantıksızlıkla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
60 yaş üzeri hayattan emekli olmuş amcaların mantığıyla hazırlıyor.ve bundan 40 sene öncesinin kafasıyla _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
)