Şimdi Ara

ÖSYM Sınav Tutanağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
9.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir süredir gece uykularıma giren bir durumdan bahsetmek istiyorum. İki hafta önceki LYS-1 matematik sınavında, ben süreyi yetiştirmek adına kendimi çevreye kapatmış, transa geçmiş vaziyette soruları çözerken arkamdaki aday benim kitapçığıma bakmaya çalışıyormuş galiba. Ben farkında değilim tabii. Gözetmen bir kere gelip optiğimi kitapçığımın altına koydu ve biraz daha ortalı oturmamı söyledi. Dediğini yaptım ama sorunun ne olduğunu da tam anlayamamıştım. Diğer sayfaya geçtiğimde dalgınlıkla yine optiği kitapçığın üzerine koymuşum. Gözetmen tekrar yanıma gelip optiğimi sakladı ve "Bir daha uyarmam." dedi. Ben de oldukça gerildim ve o dakikadan sonra kitapçığımı ve optiğimi saklamaya çalışarak çözmeye çalıştım. Buna rağmen arkadaki zeki arkadaş tekrar bakmaya teşebbüs etmiş sanirım. Diğer gözetmen gelip ona "Öne bakma yoksa hakkında tutanak tutarım." dedi. Bana da "Siz de soruları kapatmaya çalışın." diye uyarıda bulundu. Gerilmem bir yana, çok da korkmaya başladım. Zira hiçbir suçumun olmadığı bir mevzudan dolayı başım derde girebilir.
    Sınav çıkışı tesadüfen beni uyaran gözetmenle karşılaştım. "Tutanak tutulmadı. Dikkatli olun, emeğinizin çalınmasına izin vermeyin." dedi.
    Fakat ben yine de endişeleniyorum. Eskiden gelen klasik arkadaki bakıyor, öndekini de yakıyor söylemi uykularımı kaçırıyor. Benzer bir durumla karşılaşan var mı diye merak ediyorum. Beni aydınlatır mısınız rica etsem?

• lan böylelerini ıslak mermere yatırıp.... seveceksin
  • Kemalist01 K kullanıcısına yanıt
    Abicim sen rahat ol. Bir sey olmamistir Allah'in izniyle. Gozetmenler farkindadir zaten senin sinavina odaklandiginin. Sen kafana takma diye de soylemis zaten tutanak tutmadigini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kamera varsa rahat olun hiç bir şey olmaz size. Yoksa da size bir şey olmaz ona olur. Zaten bir tutanak tutulursa ÖSYM sizinle iletişime geçiyor. Ama gözetmen haklı baktırmıcaksın. Lys1 de sağındaki çocuk önündeki kıza bakıyordu kızın haberi yok en sonunda ben rahatsız oldum sen hayırdır bakışı attım gözetmen farkedip öksürünce daha bakmadı

• Crescentleap kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim, içime bir parça su serptiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .koter.

Hocam kamera varsa rahat olun hiç bir şey olmaz size. Yoksa da size bir şey olmaz ona olur. Zaten bir tutanak tutulursa ÖSYM sizinle iletişime geçiyor. Ama gözetmen haklı baktırmıcaksın. Lys1 de sağındaki çocuk önündeki kıza bakıyordu kızın haberi yok en sonunda ben rahatsız oldum sen hayırdır bakışı attım gözetmen farkedip öksürünce daha bakmadı

Kamera vardı Allahtan. Baktığının farkında olsam kağıda abanırdım zaten ama o psikolojiyle gözetmen yanıma ilk geldiğinde neler olduğunu anlayamadım bile.
  • Kemalist01 K kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Hic sıkıntı yapmayın siz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemalist01

quote:

Orijinalden alıntı: .koter.

Hocam kamera varsa rahat olun hiç bir şey olmaz size. Yoksa da size bir şey olmaz ona olur. Zaten bir tutanak tutulursa ÖSYM sizinle iletişime geçiyor. Ama gözetmen haklı baktırmıcaksın. Lys1 de sağındaki çocuk önündeki kıza bakıyordu kızın haberi yok en sonunda ben rahatsız oldum sen hayırdır bakışı attım gözetmen farkedip öksürünce daha bakmadı

Kamera vardı Allahtan. Baktığının farkında olsam kağıda abanırdım zaten ama o psikolojiyle gözetmen yanıma ilk geldiğinde neler olduğunu anlayamadım bile.

Kamera varsa hiç sıkıntı yapmayin. Ben sizin yerinizde olsan ÖSYM te dilekçe yazar arkadamki çocuk benden kopya çekiyordu gözetmenler gereğini yapmadi kameranin incelenmesini talep ediyorum derim

• Ben de bir şey olacağını düşünmüyorum tutanak tutmamışlar ve kamera varmış zaten.
    Ben de bir şey soracağım o zaman :D Sınava iki tane giriş belgesiyle gittim ne olur ne olmaz diye içeri girerken ikisini de almışım anlamadan. Kitapçıklar dağıtıldıktan sonra gözetmen geldi giriş belgemi aldı bir tanesini diğerini cebine koy dedi ilk önce kalem kutuya koyayım dedim sonra dedim gözetmen cebine koy dedi cebime koydum kamera da vardı. Belge kaçırma felan gibi bir sorun çıkmaz değil mi?

• YGS sınavında ben de iki giriş belgesiyle gitmiştim. Gözetmen sınav başlamadan önce ikisini de aldı benden. Ama sizin icin de bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum çünkü gözetmenle konuştuğunuz görünür kamerada.

• .koter. kullanıcısına yanıt
    Hocam tutanak tutulmasi halimde kesin iletisime geciyor mu osym geciyorsa sonuclardan once mi sonra mi geciyor

• ne saçma insanlar var ya , ama tutanak tutulsa gözetmen size söylerdi muhtemelen sınavdan sonra , edebiyat sınavında sınıfta benzerini yaşadım bir çocuk resmen etrafa bakıp aranıyor lise sınavında kopya çeker gibi
  • Bir şey olmaz rahat olun sınavınız iyi geçtiyse keyfini Çıkarın...kesin %100 bilgi...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.