Şimdi Ara

AGÜ HAZIRLIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar.Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) nin hazırlığı nasıldır? Aranızda Agü de hazırlık okuyan var mı? Varsa süreçten bahsebilir mi? Teşekkürler şimdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• upppppppp

• Kayseride 1 yılım geçti. Kızından erkeğine %90'ı kültürsüz.. Taşrada okunmaz.

• shawnnnnn S kullanıcısına yanıt
    Bu okulu bu sene biraktim hazirligi gercekten gecmesi zor saglam calismak gerekiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • istiyorumoluyor İ kullanıcısına yanıt

Hocam hazirligin zor ve kaliteli oldugunu duydum.Bu okulda ingilizce iyi seviyeye gelir mi? Tabi bende cok ciddi anlamda cabalayacagim.

Hazirliktan biraz bahsedebilir misiniz acaba? surec nasil isliyor?

Dinleme okuma yazma konusma bir de gramer diye ana dersler var bir de secmeli dersler secmeli dersleri ana derslerden belirli seviyeye geldikten sonra alabiliyorsun okulun sisteminde kaynaklar var kaynaklar gayet yeterli olur 2 sene suren var 2 sene icinde gecemezsen yatay gecis yapmak zorundasin turkce bölüme okulun genel olarak egitimi de iyi deniyor ben hic bolum dersi almadim net bir sey soyleyemem calisirsan 1 senede gecersin en kötu yaz okulunda gecersin ama sifirdan baslarsan cogunluk 2.seneye kaliyor bir de soyle bir durum var diyelim ki ilk senede gecemedin 2.senenin basinda sinavlar oluyor onlarla da gecebilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BOUN HAZIRLIK
    2 yıl önce açıldı
    Sabancı Hazırlık
    2 yıl önce açıldı
    Bilkent Hazırlık
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Bir de gereksiz zor hazirligi ingilizce ozel ders veren bir hoca (okuldan degil) bu okulun hazirligi hacettepe ytu vs bu okullardan daha zor oldugunu soyledi ilk sene genelde sistemi anlamayla dogru calisma seklini bulmayla geciyor

Anladim hocam tesekkurler.Bir sey daha soracagim.Hazirlik sonu ingilizce seviyemiz tahmini hangi seviye de oluyor?

Iyi seviyede oluyor ama tam olarak hangisi bilmiyorum istersen okulu ara guvenlik acar seni yonlendirecek kubra hocayla (mudur yardimcisi) konusmak istiyorum de baglar seni kubra hocaya sorabilirsin ona

• uppppp

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.