Bildirim
ÖSYM OBP ONAYI
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Başvuru kayıt görüntüle linkinden bakınca eğitim bilgilerin görünüyor. Ben de ilk senin gibi düşündüm ama yaptığımız doğru -
Herkeste öyle.Uygulamaya geçip geçmediğini başvurunda görebilirsin.Eğer orda eğitim bilgileri kısmında görünüyorsa sorun yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justdoit13 -- 28 Haziran 2017; 17:55:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ösym başvuru kısmında gerekli bilgiler varsa sorun yok.İstersen sürekli onayla aynısı oluyor.Yani bilgileri değiştirmek için süre verdiler ondan tekrar girince öyle gözüküyor.
sağolun teşekkürler -
Böyle bir şey mi vardı yav mezunum bir şey yapmaya gerek yok heralde
forumda mı
yok hiç resim koymamıştım -
Eğitim bilgileri kısmı da açılmıyor o bi sakatlık çıkarır mı
Asıl problem ösym'nin resmi duyurı sayfasında böylr bir şeyin olmaması ayrıca. Başvuruların/Tercihlerim bölümünde 2017 Lys kısmına girdiğimizde ilk sayfa ve başvuru kayıt görüntüleden başka hiç bir şey yok ama ygs bölümünde var.. Hani anlam veremiyorum bu saçmalığa koyun sürüsü gibi herkes aynı şeyi söyleyip duruyor..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar ben yeni öğrendim ve eğitim bilgilerim gözükmüyor ne yapmalıyım
Hocam bende bulamadım sandım da harbiden yok mu ösym duyu
Hocam bende bulamadım sandım da harbiden yok mu ösym duyuru sayfasında
Bende de aynı kardeşim 1 kere onayladıysan sıkıntı yok başa dönse bile sorun olmaz.
Adaylar, ÖSYS değerlendirme işlemlerinde kullanılacak ortaöğretimdeki eğitim bilgilerini bu sayfadan onaylamak zorundadır.
Bu onay yapılmadığı taktirde, OBP işlemlerinin yapıldığı tarihte adayın aktif olan tek bir eğitimi varsa bu eğitim bilgisi kullanılacaktır.
Bu maddeler yazıyor üstte. Yani zaten onaylamasak bile adam mezun olduğumuz lisedeki ortalamamızı alıp koyacak. -
La biz hiç boyle bir şey yapmamıştık.Nereden çıktı bunlar ya.Ayrıca eğitim bilgisi kısmında hiçbir şey çıkmadı.Onayla diyorum tekrar aynı muhabbet dönüyor.
Üniversitede olan şçşn
Bence yılın trolü bu mesele.
Onaylamazsan okul puanı eklenmeyecek -
arkadaşlar bende böyle bir şey çıkmıyor yardımcı olurmusunuz -
Arkadaslar ilk mesajda yazan olayın olmasi normalmis herkeste oluyormus bir sorun yok yani
quote:
Orijinalden alıntı: BloodOnMyName
Arkadaslar ilk mesajda yazan olayın olmasi normalmis herkeste oluyormus bir sorun yok yani
hocam ben eğitim bilgilerine girdim bende böyle birşey çıkmıyor neden acaba -
Hocam basvurularim/tercihlerim den
2017 osys secin
Yukarida egitim bilgilerini guncelle mi ne yaziyor orada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- molekülerite nedir
- nesin matematik köyü rezaleti
- f^2(2x) türevi
- lise diploması ne zaman alınır
- tıpta yatay geçiş kolay olan üniversiteler
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X