Şimdi Ara

ÖSYM numarası?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kayıtta bu lazımmış ben bu numarayı nerden bulacam ösym den bana gelen herşeye baktım bole bişey yok bilen varsa bi el atsın....

• aman abi ösym numarasına gerek yok die biliyorum ama gerekliyse ösys sonuç belgesinde yazar. bu arada hayırlı olsun hangi üni hangi bölüm?
  • ösym numarası dediğiniz vatandaşlık numarası değil mi? arkadaşında dediği gibi numara falan gerekmiyor(en azından 3 yıl önce öyleydi) kazndı belgesi yeterli...
  • senin sınava ilk girişin mi yoksa eskiden tc kimlik numarası yokken ösym numarası verilenlerden misin?
    gecen sene girdiğimde boyle bir şey yoktu ama tekrar giren arkadaşlar ösym numarası da kullandılar
    bana ise tc kimlik numarası yetti.
  • 1998 yılından once oss ye girenlerin osym numarası vardır. onu bilmeleri gerekir
    ama 1998 den sonrakilerin osym numarası nufus cuzdanında yazan kimlik numarasıdır.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: overlord

1998 yılından once oss ye girenlerin osym numarası vardır. onu bilmeleri gerekir
    ama 1998 den sonrakilerin osym numarası nufus cuzdanında yazan kimlik numarasıdır.

2002 de girdim ve bende ösym numarası vardı...puan kağıdımı hala saklarım.. özlemişim be o günleri..
  • osym nin kitapçığında boyle yazıyordu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÖSYM Sınav Tutanağı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • buradan öğrenebilirsiniz.

ÖSYM Numara Sorgulama Sayfası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genesis007 -- 24 Ağustos 2005, 12:39:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.