Şimdi Ara

ÖSYM DEN TARİHİ HATA! 2017 LYS TEKRAR AÇIKLANDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2017 Lisans Yerleştirme Sınavları (2017-LYS) sonuçları, sınav takviminde ilan edildiği gibi 11 Temmuz 2017 tarihinde ÖSYM’nin internet adresinden açıklanmıştır.

Sınav sonrası yapılan kontrollerde, hiçbir adayın sınav puanlarında bir değişiklik olmamakla birlikte; LYS ve YGS yerleştirme puanlarının hesaplanmasında kullanılan ek puan ve puan kesintisi kayıtlarının güncellenmesinde oluşan hata nedeniyle bazı adayların eğitim durumlarının güncel haliyle hesaba katılmadığı tespit edilmiştir. Buna göre, 2017-ÖSYS Kontenjan Kılavuzunun 6A, 6B ve 6C tablolarında bulunan tür ve alan mezunlarından, 2016-ÖSYS yerleştirmelerinde YGS veya LYS puanı ile bir programa yerleştirilen toplam 75.692 adaydan;

LYS yerleştirme puanlarıyla ilgili olarak yapılması gereken OBP kesintisinin 2.413 aday için yapılmamış olduğu,
    YGS yerleştirme puanları ile ilgili olarak; 6.751 adaydan yapılması gereken OBP kesintisinin yapılmamış olduğu, mesleki ve teknik ortaöğretim kurumları mezunu 23 adaya ise ek puanlarının uygulanmamış olduğu anlaşılmıştır.
    Bu nedenle, yukarıda belirtilen rakamlardan çakışmalar hariç 7.084 adayın yerleştirme puanları yeniden hesaplanmış, buna bağlı olarak tüm adayların başarı sıralamaları güncellenmiştir. Bu güncellemeler sonucunda, puan kesintisi yapılan adaylar hariç, adayların puanlarında bir değişiklik olmamasına rağmen başarı sıralamalarında genel olarak yukarı yönde bir değişiklik gerçekleşmiştir.

Sonuçlar, 14.07.2017 tarihinde saat 19:12 itibariyle tüm adayların erişimine açılmıştır. Tüm adayların, puan ve sıralamalarını kontrol etmeleri ve son güncellenen sonuçları kullanmaları gerekmektedir.

Bu hatadan dolayı kamuoyundan özür diler, yeni sonuçları tüm ilgililerin dikkatine saygıyla sunarız.
    http://www.osym.gov.tr/TR,13268/2017-osys-adaylarinin-dikkatine-14072017.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .koter. -- 14 Temmuz 2017; 19:41:28 >

• Saçma sapan iş yapıyorlar zaman geçtikçe daha kısa sürede açıklamaları gerekirken bunlar süreyi uzatıyorlar buna eyvallah diyoruz hatalı soru yanlış müfredat sorusu koyuyorlar buna da eyvallah ulan bari şu 1 ayda adama akıllı hesaplayın şu sonuçları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MariJuann -- 14 Temmuz 2017; 19:42:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçek mi bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chefarcher

Gerçek mi bu?

hocam tvleri açın altta son dakika geçiyorlar
  • Benim degismemis xd

• quote:

Orijinalden alıntı: .koter.

quote:

Orijinalden alıntı: chefarcher

Gerçek mi bu?

hocam tvleri açın altta son dakika geçiyorlar

Hocam benim değişmemiş? 48k'yım ben. Bu değişenlerden ilk 48k'da olan yok anlamına mı geliyor bu?
  • koter nolucak bu ülkenin hali be
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2019 TYT İPTAL EDİLEN SORU
    4 yıl önce açıldı
    YKS 2019 SONUÇLARI [ANA KONU]
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Birilerini yükseltelim derken yapılmış bir hata. Yıllar boyunca değişmeyen tek şey yandaşlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: İTÜ Kimya

Birilerini yükseltelim derken yapılmış bir hata. Yıllar boyunca değişmeyen tek şey yandaşlık

Mantıklı
  • Kalbime iniyordu birader ya.En çok uğraştıran sene bu sene oldu heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainicorn

Benim degismemis xd

knk mf ilk 10k degisim yok..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı ya değişen yok

• Beni 50 -100 kişi ileri atmış ama bir şeye yaramaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.