Şimdi Ara

ÖSYM Aday İşlemleri sayfasındaki hata nedir?Bakabilir misiniz ? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
4
Favori
41.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Akan Adam

Veritabanındaki işlemleri kayıt altına alan log dosyaları olur. ÖSYM'de ki log dosyası ise dolduğu için bu uyarıyı veriyor.

Peki nolacak bu şekilde.
  • Cikti alamadim diyen arkadaslar, yaziciya ihtiyaciniz yok, ciktiyi bir pdf dosyasi yada ps dosyasi olarak alabilirsiniz ve daha sonra herhangi bir yerde ve zamanda istediginiz yazicidan kagida dokebilirsiniz. (Internetten indirip pdf veya ps dosyasini).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitokondrioglukadayi -- 3 Ağustos 2012; 4:33:42 >
    Those who are late will be punished by life itself. Mikhail Gorbachev
  • düzelmedi halen

King of Rap !!!
  • Saat gecenin 04:40 ı 11 den beri deniyorum tercihimi yapamadım daha bana kafayı yedirince açacaklar büyük ihtimal siteyi..................

Orijinalden alıntı: NBA01

hala düzelmedi. bu arada tercih süresi Ağustosun 3ü bitene kadar dimi ? birazdan yatıcamda sabah kalkıp tercih süresi bitmiştir diye bi süprizle karşılaşmak istemiyorum

BUGÜN SAAT 23:59 A KADAR KARDEŞİM

Orijinalden alıntı: orite05

her yıl tercih süresi kesinlikle uzatılmayacaktır denir fakat uzatılır bu senede öyle olacağını düşünüyorum yıllardır sınava giriyorum bi tecrübe oldu artık

Benim ilk girişim ama tecrübe konuşuyorsa bize susmak düşer

bizim ülkemiz dışında başka bi ülkede böyle birşey olsaydı o kurumun ne başkanı kalırdı ne bu konu ile ilgili çalışan başka bi sorumlusu kalırdı yazık bu kadar insanı bu saate kadar bekletmeye bu kadar stres altında bırakıyorlar

saçmalığın daniskası başka hiç birşey değil insanlar yıllarca emek veriyorlar bir çok şeyden vazgeçiyorlar tek bi sınava bağlı hayatları sen sınava giriyorsun o kadar masraf yapıyorsun ve sonuç olarak çok basit bi sorundan dolayı böyle mağdur oluyorsun sorumlular bunu bile doğru düzgün yapamıyorlar ellrerine yüzlerine bulaştırıyorlarsa boşu boşuna alıyorlar o kadar parayı demekki

Orijinalden alıntı: volkankeser

quote:

Orijinalden alıntı: NBA01

hala düzelmedi. bu arada tercih süresi Ağustosun 3ü bitene kadar dimi ? birazdan yatıcamda sabah kalkıp tercih süresi bitmiştir diye bi süprizle karşılaşmak istemiyorum

BUGÜN SAAT 23:59 A KADAR KARDEŞİM

eywallah kardeşim

King of Rap !!!
  • polis sınavınıda tutular bugün açıkladılar bi sınav sonucu 32 günde açıklanırmı kaç kişi giriyor ki buna öss ye kat kat daha fazla kişi giriyor onu çok daha kısa bi sürede açıklıyabiliyorlarken polislik bu kadar uzun sürüyor
    madem böyle son ana kadar geçiktirecekler tercih süresini bugünden en azından hafta başına kadar uzatmaları gerekirdi
  • 04:53 denedim hala aynı sabah tekrar deniyecğeim inş. ozaman düzelmiş olur mesai saatleri kaçta başlıyordu ona göre deniyeyim sabah erkenden kalıp boşu boşuna uğraşmıyayım en azından
  • beklemekten başka yapabileceğimiz bişey yok.. saat 9dan sonra da ösym bürolarını arayıp güzelce ziyaret edelim soralım hallerini hatrlarını işleri nasıl gidiyormuş falan (!).. umarım sayımız fazladır da tercihler için sayın ösym başkanı sehven (!) de olsa tercih süresini uzatır...
  • Tercihleriniz 03/08/2012 05:56:04 tarihinde başarı ile ÖSYM'ye bildirilmiştir.

Orijinalden alıntı: MirkaNuA

quote:

Orijinalden alıntı: armedangel

biraz rahat olun, database ci bir arkadaş açıklamış, log datasının şişmesinden kaynaklı ufak bir sorun, yarın sabah admin gelir temizle tuşunu tıkılar düzelir.. hee hata affedilir değil ama admin yetkisinin herkesin elinde dolaşmaması da güzel birşey..

ayrıca panik yapıp sinirlenecek birşey yok.. sukunet ile sabahı bekleyip sabah sakin kafa ile panik yapmadan tercihlerinizi yapın...

tamam bende hükümetin-osymnin birçok uygulamasına kızıyorum ancak bu tip durumlarda milleti madur etmeden hemen ek süre gibi uygulamaları yapıyorlar..en kötü çakma clark kent açıklama yapar pazartesiye kadar uzatırlar birbirimizi doldurup, sistem açılınca alel acele yanlış işler yapmasına yol açmayalım...

Saçma, sabahı beklemeyemez kimse. İstediğim zaman tercih yapmam lazım. Adamların çalışma saatlerine göre mi tercih yapacağız böyle birşey var mı? Admin midir memur mudur artık neyse 24 saat çalışmaları lazım.
    Bak burada kaç kişiyiz mağdur durumdayız yanlış mıyım?

benim ilk girdiğim 98 de böyle birşey desen dizlerine yatırır döverlerdi seni..
    tercihlerini sınav girmeden önce bir optik forma doldurup, sınavda ne yaptığını bırak, ne yapacağını bile bilmeden yaptığın olsa olsa tercihleri ile bölüm kazandık biz, o yüzden şu an söylediklerin varya ekmek yoksa pasta yiyin diyorsun resmen.. neyse bu arada site açılmış, ben tercihleri yaptım bile.. herkese kolay gelsin.. rastgele..

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.