Şimdi Ara

ÖSYM Aday İşlemleri sayfasındaki hata nedir?Bakabilir misiniz ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
4
Favori
41.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • girmiyo hala kafayı yicem ben ne gerizekalıyım neden son güne bırakırsın ki :( offfff

Orijinalden alıntı: büsraaaa

girebilen var mı siteye :(:(

YOK MALESEF
  • beyler olacakları söylüyorum size bu sistem gelmiycek gelse bile onca kişi siteye çullancak yine gidicek site tek tavsiyem uyumayın 9 a kadar sürekli deneyin girebilirsek yaparız giremessek okula gideriz orasıda ana baba günü gibi olur kesin

Orijinalden alıntı: volkankeser

quote:

YOK MALESEF

en son 1 de denemiştm o saattn beri olmuyo mu

• quote:

Orijinalden alıntı: WinstonCode

beyler olacakları söylüyorum size bu sistem gelmiycek gelse bile onca kişi siteye çullancak yine gidicek site tek tavsiyem uyumayın 9 a kadar sürekli deneyin girebilirsek yaparız giremessek okula gideriz orasıda ana baba günü gibi olur kesin

Okulda Olabilceğini Pek Sanmıyorum, ÖSYM Başvuru Merkezinde Falan Olabilir

Orijinalden alıntı: ezgi0607

quote:

Orijinalden alıntı: volkankeser

quote:

YOK MALESEF

en son 1 de denemiştm o saattn beri olmuyo mu

YOK OLMUYOR HALA

• quote:

Orijinalden alıntı: _oSo_

quote:

Orijinalden alıntı: WinstonCode

beyler olacakları söylüyorum size bu sistem gelmiycek gelse bile onca kişi siteye çullancak yine gidicek site tek tavsiyem uyumayın 9 a kadar sürekli deneyin girebilirsek yaparız giremessek okula gideriz orasıda ana baba günü gibi olur kesin

Okulda Olabilceğini Pek Sanmıyorum, ÖSYM Başvuru Merkezinde Falan Olabilir

benim bildiğim okuldakiler ayrı bi bi yerden giriş yapıyo yine aynı siteye giriyo ama yönetici girişi gibi bi yerden giriyolar

• biraz rahat olun, database ci bir arkadaş açıklamış, log datasının şişmesinden kaynaklı ufak bir sorun, yarın sabah admin gelir temizle tuşunu tıkılar düzelir.. hee hata affedilir değil ama admin yetkisinin herkesin elinde dolaşmaması da güzel birşey..

ayrıca panik yapıp sinirlenecek birşey yok.. sukunet ile sabahı bekleyip sabah sakin kafa ile panik yapmadan tercihlerinizi yapın...

tamam bende hükümetin-osymnin birçok uygulamasına kızıyorum ancak bu tip durumlarda milleti madur etmeden hemen ek süre gibi uygulamaları yapıyorlar..en kötü çakma clark kent açıklama yapar pazartesiye kadar uzatırlar birbirimizi doldurup, sistem açılınca alel acele yanlış işler yapmasına yol açmayalım...

Orijinalden alıntı: armedangel

biraz rahat olun, database ci bir arkadaş açıklamış, log datasının şişmesinden kaynaklı ufak bir sorun, yarın sabah admin gelir temizle tuşunu tıkılar düzelir.. hee hata affedilir değil ama admin yetkisinin herkesin elinde dolaşmaması da güzel birşey..

ayrıca panik yapıp sinirlenecek birşey yok.. sukunet ile sabahı bekleyip sabah sakin kafa ile panik yapmadan tercihlerinizi yapın...

tamam bende hükümetin-osymnin birçok uygulamasına kızıyorum ancak bu tip durumlarda milleti madur etmeden hemen ek süre gibi uygulamaları yapıyorlar..en kötü çakma clark kent açıklama yapar pazartesiye kadar uzatırlar birbirimizi doldurup, sistem açılınca alel acele yanlış işler yapmasına yol açmayalım...

sükunet sükunet nereye kadar dostum. sağolsunlar her türlü duyguyu yaşatıyorlar bir de sükunet mi göstereceğiz? sanki her şey yolunda, doğru bir şekilde ilerliyor da biz sitem etmeye yer arıyormuşuz. biz ne zaman sükunetle karşılandık ki sükunetle karşılayalım?

• quote:

biraz rahat olun, database ci bir arkadaş açıklamış, log datasının şişmesinden kaynaklı ufak bir sorun, yarın sabah admin gelir temizle tuşunu tıkılar düzelir.. hee hata affedilir değil ama admin yetkisinin herkesin elinde dolaşmaması da güzel birşey..

madem bu kadar küçük bi hata ise bakması gereken adam gelip tek bi tuşa basamıyormuymuş adama o işi yaptıracak kimse yokmuymuş bu kadar insanı madur ediyorlar yada ösyme insalara daha uzun süre versinler daha rahat şekilde davrana bilsin o zaman herkes

genede bilgilendirme için teşekkür ederim ben kendi adıma

• quote:

Orijinalden alıntı: ImbaLanceD

quote:

Orijinalden alıntı: murder_liable

quote:

Orijinalden alıntı: ImbaLanceD

Hiç arayan olmadı mı ? Forumda bağırmak hiçbir şeyi değiştirmeyecek.

Bu saat oldu ayaktayız sabaha kadar bir gelişme olur mu acaba ne derseniz....

Yarın eminim düzeltirler telaş etmeye gerek yok. Ben bu gece 00:00'da tercihler bitecek sanmıştım.

Bu arada birşey sorucam "101050624 Muhasebe ve Vergi Uygulamaları (Açıköğretim) " Bu bölümü yazarsak gelecek sene puan kırılma olur mu ?

101050624 Koldu açık öğretim muhasebe bölümü kontenjansız bir bölümdür. Ve ygsden 140 gecen adayların tercihi halinde herkese gelir. Ayrıca Bir sonraki seneye puanınız kesilmez...

• _____________________________
  • quote:

Saçma, sabahı beklemeyemez kimse. İstediğim zaman tercih yapmam lazım. Adamların çalışma saatlerine göre mi tercih yapacağız böyle birşey var mı? Admin midir memur mudur artık neyse 24 saat çalışmaları lazım.
    Bak burada kaç kişiyiz mağdur durumdayız yanlış mıyım?

• Veritabanındaki işlemleri kayıt altına alan log dosyaları olur. ÖSYM'de ki log dosyası ise dolduğu için bu uyarıyı veriyor.
  • her yıl aynı şey! Rezillik diz boyu resmen. Ayıp yahu bunca insanı mağdur etmeye ne hakkınız var? Eşşek yüküyle paraları götürmeyi biliyolar verdikleri hizmete bak. Aldıkları para haram zıkkım olsun içlerine dert olsun inşallah. Ama sorun bugün çözülür hersene aynı şey oluyor ben yaşadım biliyorum.. tarihi eser nitelikteki siteleri hep böyle oluyor. Bugün saat gece 23:00'da mutlaka çalışıyo olur! Tecrübeyle sabit :) Bu arada başvuru merkezlerinden de işinizi halledebilirsiniz. Onlar başka bir sistem kullanıyorlar bunu kullanmıyorlar haberiniz olsun. Belkide mahsus yapıyor olabilirler son gün saat 17:00'a kadar siteyi kapatıyolar başvuru merkezlerine gitmemizi istiyorlar para kazandırcazya onlara aç kôpeklere...

Süreyi felan uzatacaklarını da hiç zannetmiyorum. Hele böyle şeyler için hiç uzatmazlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mymaxmy -- 3 Ağustos 2012; 4:29:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Akan Adam

Veritabanındaki işlemleri kayıt altına alan log dosyaları olur. ÖSYM'de ki log dosyası ise dolduğu için bu uyarıyı veriyor.

quote:

The transaction log for database 'adaykayit' is full. To find out why space in the log cannot be reused, see the log_reuse_wait_desc column in sys.databases

Soylediginiz gibi, OSYM`nin adaykayit veritabani, herhangi bir zamanda yedekten kurtarma operasyonuna ihtiyac duydugundan, devamli log tutmak zorunda ve bu log haliyle islemlerin peak yaptigi zamanlarda (Tercihler) dolmakta ve gecici olarak yeni kayitlara veya kayitlarin modifiye edilmesine, silinmesine izin vermemekte, genc arkadaslarin endiselenmesini gerektirecek bir durum yok, bu onemli bir hata degil, tabi OSYM`de kimler calisiyor, bu konuda hicbir fikrim yok, normalde bu hatanin olmamasi lazimdi, yani konfigurasyon bu yogunlugu kaldiracak sekilde ayarlanmis olmaliydi ama ne zaman boyle birsey oldu ki ? :)

Ozet: Panik yapmayin, onemli bir hata degil bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitokondrioglukadayi -- 3 Ağustos 2012; 4:29:36 >
    Those who are late will be punished by life itself. Mikhail Gorbachev

• Ben tercih yaptım çıktı aldım. Sonra girip bir bölümü çıkardım aradan daha sonra çıktı almadım son kez girip kontrol edeyim dedim girmiyor sıkıntı olur mu acaba

Orijinalden alıntı: calibre500

arkadaşlar her ihtimale karşı istanbul'da tercih yapabileceğimiz başvuru merkezleri nerede?bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.

Dostum google den bak çıkıyor. Beyazıtta falan var
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.