Şimdi Ara

ÖSYM Aday İşlemleri sayfasındaki hata nedir?Bakabilir misiniz ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
176
Cevap
4
Favori
41.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Shift41

Biz buradan birşey yapamıyorsak okuldan da bişey yapamayız gibime geliyor. Okuldakiler farklı bir yerden mi giriş yapıyorlar sanki?

Bildiğim kadarıyla onlar farklı bir sistemden giriş yapıyorlar.

Orijinalden alıntı: lvcnkhy

quote:

Biz buradan birşey yapamıyorsak okuldan da bişey yapamayız gibime geliyor. Okuldakiler farklı bir yerden mi giriş yapıyorlar sanki?

Bildiğim kadarıyla onlar farklı bir sistemden giriş yapıyorlar.

Sabah 9'da okula gidiyorum o zaman. Gitmeden önce de bi ais'e bakarım.

Orijinalden alıntı: Nossti

Tercihleri yaptıktan sonra ben de yazan başarıyla bildirilmiştir.Ama duyuruda başarı ile onaylanmıştır yazmalı diyor bir terslik yok değil mi ? Sisteme de giremiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dohdor -- 3 Ağustos 2012; 1:47:11 >

en azından bi bilgileri olur heralde ya
    -AMD Ryzen5 5600x -Gigabyte Aorus B550 Elite v2 -ZOTAC RTX 3080 Trinity OC - Gigabyte Aorus RGB 8GBx4 Kit - Dell G2724D - AOC i2369v - Kingston 1TB m2 SSD - Cooler Master HAF912 COMBAT GX - Corsair CX750 PSU
  • BARİ SÜREYİ 6 SINA KADAR UZATSALAR OFFF SIKINTIDAYIM

• quote:

Orijinalden alıntı: Thenqesiz

Arkadaşlar bişi sorabilir miyim şimdi aklıma birşey takıldı. Ben önceki günlerde tercihlerimi yaptım sitede herşey bitti en son çıkan listede yazdır falan var. şimdi bizim bunu yazdırmamız falan gerekiyo mu yani okula falan onaylatmak falan lazımmı yoksa direk öylece bırakmalı mıyız?

kardeş benimde aklıma takıldı. Bişey sorcam. Herşey bitti diyosun ya.Yazdır demeden önce bildirildi yazısı geliyomu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkankeser -- 3 Ağustos 2012; 1:55:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Thenqesiz

Arkadaşlar bişi sorabilir miyim şimdi aklıma birşey takıldı. Ben önceki günlerde tercihlerimi yaptım sitede herşey bitti en son çıkan listede yazdır falan var. şimdi bizim bunu yazdırmamız falan gerekiyo mu yani okula falan onaylatmak falan lazımmı yoksa direk öylece bırakmalı mıyız?

kardeş benimde aklıma takıldı. Bişey sorcam. Herşey bitti diyosun ya.Yazdır demeden önce bildirildi yazısı geliyomu? Yani evde tercihleri yapsam sonradan yazdırsam olurmu tamamlayabılıyomuyuz yazdır demeden?

quote:

Tercihleri yaptıktan sonra ben de yazan başarıyla bildirilmiştir.Ama duyuruda başarı ile onaylanmıştır yazmalı diyor bir terslik yok değil mi ? Sisteme de giremiyorum

Yatıcam beyler internetten tercih yapan varsa yazdırlı kısıma geldiğinde en üstte ne yazıyordu acaba ?

Orijinalden alıntı: Barxxx

Arkadaşlar bu gece olmazsa yarın kesin girilir değil mi?

kardeş sen en iyisi başvuru merkezine git işini garantiye al yoksa kafana sıkarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: 666unknownuser666

Öncelikle bu siteye üye olmamı sağlayan ÖSYM'ye kucak dolusu sevgiler.
    23 Temmuz'dan itibaren başlayan bu zorlu süreçte kulüp olarak etik değerlerimize bağlı olmaya çalıştık, tüm arkadaşlarıma ben kendim çok teşekkür ediyorum..
    ulan yeteeerr! gitti. kalmadı etik metik değer! içimden gelen bütün küfürleri sayıyorum lan!!

EMİN OL KARDEŞİM BİZDE ÖYLEYİZ

• uppppppp

Orijinalden alıntı: 666unknownuser666

Öncelikle bu siteye üye olmamı sağlayan ÖSYM'ye kucak dolusu sevgiler.
    23 Temmuz'dan itibaren başlayan bu zorlu süreçte kulüp olarak etik değerlerimize bağlı olmaya çalıştık, tüm arkadaşlarıma ben kendim çok teşekkür ediyorum..
    ulan yeteeerr! gitti. kalmadı etik metik değer! içimden gelen bütün küfürleri sayıyorum lan!!

aynen moruk.günah pointlerim arttı hep
  • Demokratik bir hukuk devleti olsak belki korkmazdım. Ama inanın şimdi korkuyorum. Çünkü bu ülkede yüzlerce kadın ölüm tehtidi alıp öldürülüyor, hırsızlar serbest bırakılıyor, zenginler kayırılıyor, öğrencilerin hayatını belirleyecek sınava şaibe karışıyor... Her şey oluyor bu ülkede. Şimdi kalkıp da siteye giremediğimiz için tercih yapamazsak hakkımızı savunabileceğimiz bir mecra olmayacak. Medya 2,3 gün yazar sonra unutulur gideriz. Bu adamlar böyle, yapcak bir şey yok artık şansımız varsa tercih yapıcaz, yoksa yapabileceğimiz bir şey olmayacak.

Yatıcam beyler internetten tercih yapan varsa yazdırlı kısıma geldiğinde en üstte ne yazıyordu acaba ?

"tercihleriniz (bilmem ne) tarihinde ösymy başarı ile bildirilirmiş "yazıyodu.

böyle yapmayı nasıl becerdim acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endulusi -- 3 Ağustos 2012; 2:09:56 >
  • Çok şey de bekliyorum. Her ne kadar yapmamaları gerekse de hatadır, olur. Erişemeyiz, tamam. Ama açıklama yaparsın durum böyle böyle bu kadar süre uzattım diye. Ya da şu saatte açılcak diye, biz de rahatlarız. Ama sen ne açıklama yapıyorsun, ne hatayı düzeltiyorsun. Ne yapıyorsun la o zaman?

Sınav başına öğrencilerden aldığın paralarla yeni ülke kurulur. Ales, dgs, lys, ygs ve milyon tane sınav. Hepsi para bunların. Nereye gidiyor bu paralar, yol mu yapıyosunuz?!!
  • Arkadaşlar ösym girişteki hatanın sebebi veritabanında tutulan bir alanın(siteye kim girmiş kaç defa girmiş hangi ip. den girmiş vb. kayıtların tutuldugu alandır) veri alabilme boyutu olan değerin çok küçük tanımlanmış olmasından kaynaklanıyor.(4 gb lık bir belleğe 5 gb lik veri atmaya çalışmakla aynı mantık) Yoğunluğu bile bile ösym bu gibi hatalar için bir mühendisini sistemin başına koyamıyor senelerdir bu böyle. Sabah artık kaçta geliyorsa mühendisler bu hatayı düzeltirler o zaman yapcak bişe yok :))
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.