Şimdi Ara

ÖSYM Aday İşlemleri sayfasındaki hata nedir?Bakabilir misiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
4
Favori
41.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • The transaction log for database 'adaykayit' is full. To find out why space in the log cannot be reused, see the log_reuse_wait_desc column in sys.databases

Aday işlemlerinde giriş yapmaya çalıştığımda şifremi yazdıktan sonra hemen altında bu hatayı veriyor.Ne yapmam gerekli?Sınav yerlerinin belli olduğu gün bakmıştım gireceğim yere,ancak çıktısını almamıştım.Şimdi sayfaya giremiyorum

Başına gelen var mı ?

• şuan bendede bu hatayı veriyor , muhtemelen sistem yavaşlamasın diye böyle bi önlem aldılar , belli bi üye giriş limiti koymuşlar sanırım

• millet bende de aynısı var çözmedim sorunu ya :(
  • Bende TCS sinivai icin Y.U. numarasi almaya calisiyorum.Tum aday bilgilerimi girdikten sonra arkadasin yazdigi hata veriyor.Sorunun yanlizca bende oldugu fikrine kapildim once.Ama genel bir kac defa deneyip ayni hatayi aldiktan sonra genel bir sorun oldugunun farkina vardim.
  • Arkadaşlar bende bugün para yatırdım ales için. Bugün kaydımı yaptıracaktım aynı hatayı verdi. Durumun yoğunluktan kaynaklandığını sanmıyorum gecenin bu saatinde. Var bi problem de bakalım ne zaman çözülecek. Umarım günlerce sürmez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbloodedman

Arkadaşlar bende bugün para yatırdım ales için. Bugün kaydımı yaptıracaktım aynı hatayı verdi. Durumun yoğunluktan kaynaklandığını sanmıyorum gecenin bu saatinde. Var bi problem de bakalım ne zaman çözülecek. Umarım günlerce sürmez...

Korkutma akşam akşam

Keşke ilk baktığım gün çıkarsaydım,üşendim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Orijinalden alıntı: redbloodedman

Arkadaşlar bende bugün para yatırdım ales için. Bugün kaydımı yaptıracaktım aynı hatayı verdi. Durumun yoğunluktan kaynaklandığını sanmıyorum gecenin bu saatinde. Var bi problem de bakalım ne zaman çözülecek. Umarım günlerce sürmez...

Korkutma akşam akşam

Keşke ilk baktığım gün çıkarsaydım,üşendim

alın benden de o kadar

• Ösym Aday İşlemleri Sisteminde bir hata oluştu. Lütfen işleminizi bir süre sonra tekrar deneyiniz:
    String reference not set to an instance of a String. Parameter name: name

Bide YARDIM bolumune girdiginize bu hatayi veriyor.Bi ara kalkti bende duzelmistir diye dusundum kaydimi tekrar yaptim ama olmadi.Simdi tekrar denedim, yardimda yine yukarida yazdigim hatayi veriyor.
  • Giriş kotası filan değil bu arkadaşlar. Koskoca ÖSYM'nin böyle bir hata yapmış olduğuna gerçekten ama gerçekten inanamıyorum.

Transaction log , işlem kaydı demektir. Her giriş işlemi ve bunun takibinde sistemde yaptığınız her işlem (hemen hemen her tıklama) loglarda kayıt altına alınır. Bu kayıtlar sayesinde ileride veritabanı kaybolursa , geri getirilebilir. Backup yapmaya yarar yani. Ama ÖSYM'nin mükemmel mühendisliği sayesinde işlem kaydının tutulduğu alan "DOLMUŞ!" . ÖSYM kafası nasıl bir kafaysa , bu loglara tayin edilen alanı autogrow yapmamışlar. yapsalardı dolmazdı , loglar doldukça alanını genişletirdi. Şimdi bu arkadaşların , logların alanını genişletmesini ve tabi bu arada veritabanını saçmalatmamasını bekleyeceğiz.

Bu mühendislik becerisiyle bunu muhtemelen veritabanının saklı olduğu bilgisayarları çamaşır suyuyla silerek yapacaklardır.

Neden olmuş olabilir ?

Edit hallettim,tamamdır.Herkese başarılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnrbK -- 11 Mart 2011; 19:11:22 >

• arkadaslar suan tarih 23 mart 2011 ösym aday islemlerine gırdıgımde runtime error (server error) hata adinda bişeyler geliyor ve site acilmiyor ygs giris belgemı cikarticaktım ancak bu hatayı alıyorum sınavada 3 gun kaldı site düzelir mi bu hata nedendir bi bilginiz var mi acaba?

Orijinalden alıntı: höpönassu

şimdi de böyle bi yazı var, sadece bende mi var anlamadım?

Bende de aynı hata var. Ne saçma iş yapıyorlar cem yılmazın "taytın var mı ? varsa al gel " esprisi gibi işi bilmiyen akrabalarını mı çalıştırıyorlar ne yaptırıyorlar. Yarın tercihlerin son gnü oglen gıremedm yogunluktan şimdide bu.

evet beyler giremiyoruz

Orijinalden alıntı: OnrbK

The transaction log for database 'adaykayit' is full. To find out why space in the log cannot be reused, see the log_reuse_wait_desc column in sys.databases

Aday işlemlerinde giriş yapmaya çalıştığımda şifremi yazdıktan sonra hemen altında bu hatayı veriyor.Ne yapmam gerekli?Sınav yerlerinin belli olduğu gün bakmıştım gireceğim yere,ancak çıktısını almamıştım.Şimdi sayfaya giremiyorum

Başına gelen var mı ?

+1500

ne zaman işimiz düşse ais e bi çökme yıkılma yırtılma oluyo database ta

aklıma kötü kötü şeyler geliyo

ya her şey için çok geç kalındıysa

• beyler sıçtık. okullara gitsek orada girebilir miyiz acaba?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.