Şimdi Ara

ÖSYM Aday İşlemleri sayfasındaki hata nedir?Bakabilir misiniz ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
4
Favori
41.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ösym ninde sitesininde ösym başkanında taaaaaaaaaaaaa sorun hala devam ediyor ultrasurf programındanda girilmiyor The transaction log for database 'adaykayit' is full. To find out why space in the log cannot be reused, see the log_reuse_wait_desc column in sys.databases <<<----- BU HATAYI VERİYOR
  • Ne yapıcaz şimdi biz ? İnternet üzerinden tercihin son saati kaç acaba ? Bi arkadaş 00.00 da son demiş. Ösym başvuru merkezlerinden ise 17.00 denmiş. Acaba ösym başvuru merkezinden mi yapmamız gerekiyor ? Ben tercihlerimi bugüne bırakmıştım ?

Android 4.2.2 (Jelly Bean) \\ 4.7 " Full hd Super LCD3 - Gorilla Glass 2 Ekran \\ 1920 x 1080 Pixel Çözünürlük. (468ppi) \\ 1.7 GHz - 4 Çekirdekli Qualcomm Snapdragon 600 İşlemci \\ 2GB RAM \\ 32GB Dahili Hafıza \\ 4.3 UltraPixel AutoFocus & Led Flash Kamera \\ BoomSound Özellikli 2 Stereo Hoparlör \\ 2300mAh Batarya \\ TV Out - Mhl \\ 802.11 a/b/g/n/ac Wifi \\ LTE (4G) Bağlantı \\
    [/center]
  •  ÖSYM Aday İşlemleri sayfasındaki hata nedir?Bakabilir misiniz ?

Bide utanmadan sistem durumunda hata yok görünüyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErayÇ. -- 3 Ağustos 2012; 1:24:38 >
    -AMD Ryzen5 5600x -Gigabyte Aorus B550 Elite v2 -ZOTAC RTX 3080 Trinity OC - Gigabyte Aorus RGB 8GBx4 Kit - Dell G2724D - AOC i2369v - Kingston 1TB m2 SSD - Cooler Master HAF912 COMBAT GX - Corsair CX750 PSU
  • adamların hatadan bile haberi yoktur buraya bakarlar a tamam sistem sağlam derler biri arasın uyandırsın ya da davulcuları bekleyelim anca öyle uyanacaklar
    açıklamalarında sorunu bile biliyorlar hala 1 sene 2 sene bi düzeltme göremedik database geniş tut doluyorsa giren aday sayısı belli işte yani bu kadar mı zor

• gel de sövme
  • Ne garip değilmi ösym yi arıyoruz ve sürekli meşgul. Siteleri hiçbir adayın bilmediği şekilde işleme kapalı. Aday işlemlerinde bile sıkıntı yaşanıyor kim bilir sınavda kimler neler yaptı.. KAHROLSUN ADALETSİZ ÖSYM
  • Ben tercihimi 3 gun once yaptim. Yeditepe dis hekimligine giriorm kesin yani bugun okula bakmaya gittim tahmin ettigim gibi cikmadi bgn degistiriyim dedim simdide osym bana oyun oynuyor. Degistiremezsem 9 sene okucam toplam ne hazin bi son!

Orijinalden alıntı: adeh5454

Ne garip değilmi ösym yi arıyoruz ve sürekli meşgul. Siteleri hiçbir adayın bilmediği şekilde işleme kapalı. Aday işlemlerinde bile sıkıntı yaşanıyor kim bilir sınavda kimler neler yaptı.. KAHROLSUN ADALETSİZ ÖSYM

bır sekılde hakkımız yenıyor ıste her seferınde aynı sey butun sene uyuma yeme ıcme calıs et cabala mıllet onune gecsın hemde daha az puanla bu sıstemden adalet beklemek hata zaten onuda gectık barı hakkımıza tecavuz etmeselerde verılen sure ıcerısınde sorunsuz ıslem yapabılske bu bıle zor

Android 4.2.2 (Jelly Bean) \\ 4.7 " Full hd Super LCD3 - Gorilla Glass 2 Ekran \\ 1920 x 1080 Pixel Çözünürlük. (468ppi) \\ 1.7 GHz - 4 Çekirdekli Qualcomm Snapdragon 600 İşlemci \\ 2GB RAM \\ 32GB Dahili Hafıza \\ 4.3 UltraPixel AutoFocus & Led Flash Kamera \\ BoomSound Özellikli 2 Stereo Hoparlör \\ 2300mAh Batarya \\ TV Out - Mhl \\ 802.11 a/b/g/n/ac Wifi \\ LTE (4G) Bağlantı \\
    [/center]

• quote:

Orijinalden alıntı: Onur ERYILMAZ

gel de sövme

sövmedin mi hala
    Telefonla ariyorum o da mesgul ya :( ins sabaha kadar duzelir onu beklicem bide

Orijinalden alıntı: 0xijens

Adres : ÖSYM Başkanlığı (SHM) 06538 Bilkent / ANKARA
    Telefon : 90(312) 298 80 50 (Çok Hatlı Santral)
    Telefonla ariyorum o da mesgul ya :( ins sabaha kadar duzelir onu beklicem bide

Doğru sabaha kadar ders çalışmamız yetmedi şimdi birde sabaha kadar telefonları açmalarını ve kendi hatalarını düzeltmelerini bekleyelim. Çok büyük saçmalık. Yoğunluktan mı yoksa gerçekten süremiz mi bitti ya da sistem mi çöktü anlamadım. Sıkıntı şu ki bu konuda bilgilendirmesi gereken ''ÖSYM'' hiçbir açıklama yapmadı
    başarıyla bildirilmiş işte kardeşim uğraşma b*ku çıkar sonra çıktıda aldıysan sorun yok biz daha tercih bile yapamadık sen gel bizi düşün
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.