Şimdi Ara

ÖSYM 2014 LYS-4 SORU CEVAP VE TARTIŞMA- ANA KONU (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
789
Cevap
8
Favori
37.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bnde mfyim felsefe grubu hariç iyiydi genel olarak kolaydı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarihte ilk sorularından birinde şıklarda uygur hun olan soruyu hatırlayanlar , hun yaptım ama çok kararsız kaldım göktürk veya uygur da olabilir mi diye

• Yetimhane yaptıran komutan sorusunu kesin Kazım Karabekir değildir, tuzaktır diye boş bıraktım. O sorunun bu kadar basit olduğunu düşünmüyordum.

• Bence sınavla ilgili ön yargı oluşturmak yanlış

• quote:

Orijinalden alıntı: where devils speak

Eğer LYS-4 sınavı basitse, TS'cileri edebiyatta zorlayacaklar. Bu bağlamda tmciler de edebiyatta zorlanacak. Bu durumda TM'cilere adil olması bakımından matematik sınavı çok zor bir sınav olmaz, MF'cileri de fen sınavında zorlayacaklar demektir.

Yani, TS'ciler için LYS-4 kolay, LYS-3 zor.
    TM'ciler için, LYS-3 zor, LYS-1 kolay.
    MF'ciler için de LYS-2 zor, LYS-1 kolay.

olacaktır ve adil bir sınav olacaktır.

hocam bu dediğiniz geçmiş yıllar da olmuş bi olay mı

• Uygur o sorunun cevabı. İslam öncesi dönemde en gelişmiş kültüre sahip uygudur. İran ve hinti ekleyerek kafa karıştırmaya çalışmışlar. Bildiğiniz gibi çinden etkilenerek maniheizm dinine geçiyorlardı.
  • Parayı ilk kullananlar Anadolu'da değildi dimi beyler , yanlış mı yaptım yoksa

• quote:

Orijinalden alıntı: xano22

Yetimhane yaptıran komutan sorusunu kesin Kazım Karabekir değildir, tuzaktır diye boş bıraktım. O sorunun bu kadar basit olduğunu düşünmüyordum.

Kazım Karabekir yaptım ben pek emin olmayarak, cevap doğru mu?
    Osman Hamdi Bey ressamdır, en ünlü eserlerinden birisi aslında hepimizin bildiği Kaplumbağa Terbiyecisi'dir. Sadece genel kültür.
    Çernezyom yaptım coğrafyadaki soruyu da.
    Rasat ile ilgili olan ikinci soruyu da yalnızca dünyanın şekli yaptım.
    Genel olarak ben hiçbir şekilde coğrafya, tarih ve psikoloji mantık çalışmadım.
    Sonuçlarım iyi gelirse pişman olacağım sözelden gsü'yü zorlamadığım için, hakiki sözelci arkadaşlar bayağı iyi yapmıştır diye ümit ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Athelstan

Uygur o sorunun cevabı. İslam öncesi dönemde en gelişmiş kültüre sahip uygudur. İran ve hinti ekleyerek kafa karıştırmaya çalışmışlar. Bildiğiniz gibi çinden etkilenerek maniheizm dinine geçiyorlardı.

ben de uygur yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hibalabans

quote:

Eğer LYS-4 sınavı basitse, TS'cileri edebiyatta zorlayacaklar. Bu bağlamda tmciler de edebiyatta zorlanacak. Bu durumda TM'cilere adil olması bakımından matematik sınavı çok zor bir sınav olmaz, MF'cileri de fen sınavında zorlayacaklar demektir.

hocam bu dediğiniz geçmiş yıllar da olmuş bi olay mı

Evet. 2013'te matematik sınavı zordu lakin edebiyat ve fen sınavları matematiğe nazaran sevindirici seviyedeydi.
    Ts'de de edebiyatın kolay olmasına karşılık lys-4 sınavı oldukça zorlayıcıydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pompeii Müftüsü

Tarihte ilk sorularından birinde şıklarda uygur hun olan soruyu hatırlayanlar , hun yaptım ama çok kararsız kaldım göktürk veya uygur da olabilir mi diye

İkisi arasında kaldım Uygur yaptım

O değilde önümde Allah'ın cezası bi keko vardı Allah cezasını versin leş gibi ter kokuyodu.Acı acı o ter kokusuyla 135 dk geçirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vrataski -- 14 Haziran 2014; 13:31:53 >
  • Uygur kesinlikle akadaşlar eminim ben

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Parayı ilk kullananlar Anadolu'da değildi dimi beyler , yanlış mı yaptım yoksa

o soru tam olarak neydi?
  • Tarihte son soru OPEC dimi

• Valla ben uygur-göktürk sorunu hazar yaptım.
  • quote:

ya şu analizlerinizi kendinize saklayın, sabahtan beri okuya okuya gülmektne bir hal oldum ya
  • quote:

Tarihte son soru OPEC dimi

evet opec olması lazım
  • Evet . Ben sümerler Mezopotamya'da diye ziggurat yaptım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manyofobi

quote:

o soru tam olarak neydi?

İlk Anadolu hakkında birşeyler yazıyordu hocam , saçma bi soruydu ilk parayı Anadolu'da kullanıldı gibi bir şık vardı yanlış hatırlamıyosam , onu yaptım Anadolu'da kullanılmamış gibi düşündüm , frigler kullanmadı inşallah , tmyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Manyofobi

quote:

o soru tam olarak neydi?

Turist rehberi olan bir kişi Anadolu hakkında hangi bilgiyi verirse yanlışlık yapmış olur idi soru

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.