Şimdi Ara

ÖSYM 2014 LYS-4 SORU CEVAP VE TARTIŞMA- ANA KONU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
789
Cevap
8
Favori
37.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugünkü kolaydı yarın da kolay olabilir diye de düşünebiliriz, totem yapmayın yine
  • Sınava giren arkadaşlara geçmiş olsun umarım diledikleri gibi geçmiştir.

Bakalım biz yarın ne yapacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cacaleno

Herkes kolay diyorsa var bişeyler .
    Mat köküyle birlikte gelecek...

Çok köklemezler inşallah yav 2013 ü aşmazlar inşallah yoksa çok değişik bir hal alır puanlar sıralamalar heyecan yoktu hafiften bastırmaya başladı.
  • Toprak sorusu çernezyom olacaktı galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarih zordu, Cografya ve Felsefe kolay geldi bana batarsam tarihten batıcam

• Toprak çernezyom diyolla

• Felsefe'de yağmur yağarsa sinemaya gidicem sorusunu yalnız 3 yaptım , yani yağmur yağdı sinemaya gitmedim , yanlış olanı soruyordu

• ygs deki gibi yine laterit çernezyom terra rosa tartışması olacak gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pompeii Müftüsü

Felsefe'de yağmur yağarsa sinemaya gidicem sorusunu yalnız 3 yaptım , yani yağmur yağdı sinemaya gitmedim , yanlış olanı soruyordu

Doğru yapmışsın
  • Eğer LYS-4 sınavı basitse, TS'cileri edebiyatta zorlayacaklar. Bu bağlamda tmciler de edebiyatta zorlanacak. Bu durumda TM'cilere adil olması bakımından matematik sınavı çok zor bir sınav olmaz, MF'cileri de fen sınavında zorlayacaklar demektir.

Yani, TS'ciler için LYS-4 kolay, LYS-3 zor.
    TM'ciler için, LYS-3 zor, LYS-1 kolay.
    MF'ciler için de LYS-2 zor, LYS-1 kolay.

olacaktır ve adil bir sınav olacaktır.
  • Tarihte soruda bu barış anlaşması değil idam gibi bir cümle vardı , Sevr anlaşması yaptım

• Ne kolaydı ne de zordu. Tarihten çok abuk subuk sorular vardı, özelllikle ilk sorular. Hiç kimsenin ezberlemediği ve onca olay arasında incir çekirdeği kadar olan önemsiz olayları soru haline getirmişler. Örnek olarakta bilmem kaç yüzyılında yaşayan Ahmet paşa ve hamdi beyin hangi eserleri ortaya koyduklarını sormuşlar.
  • Sorular o kadar kolaydı ki , sınavı bitirip 5 soru da ben yazıp ÖSYM ye gönderdim

• Valla tarihi 20 dakikada bitirdim uyudum coğrafya bence basitti arkadaşlar ben YGS bilgisiyle 12 doğru bekliyorum yani din basitti mantik psikoloji bilmediğimden rahattim (sayisalciyim)

• quote:

Orijinalden alıntı: where devils speak

Eğer LYS-4 sınavı basitse, TS'cileri edebiyatta zorlayacaklar. Bu bağlamda tmciler de edebiyatta zorlanacak. Bu durumda TM'cilere adil olması bakımından matematik sınavı çok zor bir sınav olmaz, MF'cileri de fen sınavında zorlayacaklar demektir.

Yani, TS'ciler için LYS-4 kolay, LYS-3 zor.
    TM'ciler için, LYS-3 zor, LYS-1 kolay.
    MF'ciler için de LYS-2 zor, LYS-1 kolay.

olacaktır ve adil bir sınav olacaktır.

okuduğum en iyi yorum. ayrıca temennim.

• Coğrafyada bu uydu fırlatma sorusunu 1.'ye N olduğunu kesin buldum ama 2.'ye K ve L arasında kaldım N L olan şıkkı işaretledim

• quote:

Orijinalden alıntı: Athelstan

Ne kolaydı ne de zordu. Tarihten çok abuk subuk sorular vardı, özelllikle ilk sorular. Hiç kimsenin ezberlemediği ve onca olay arasında incir çekirdeği kadar olan önemsiz olayları soru haline getirmişler. Örnek olarakta bilmem kaç yüzyılında yaşayan Ahmet paşa ve hamdi beyin hangi eserleri ortaya koyduklarını sormuşlar.

Hocam tarih hocamız kafama vura vura ezberletti onu, Allah razı olsun
  • quote:

Ne kolaydı ne de zordu. Tarihten çok abuk subuk sorular vardı, özelllikle ilk sorular. Hiç kimsenin ezberlemediği ve onca olay arasında incir çekirdeği kadar olan önemsiz olayları soru haline getirmişler. Örnek olarakta bilmem kaç yüzyılında yaşayan Ahmet paşa ve hamdi beyin hangi eserleri ortaya koyduklarını sormuşlar.

Tarih genel kültür gibi soruyorlar artık

• quote:

Orijinalden alıntı: Pompeii Müftüsü

Coğrafyada bu uydu fırlatma sorusunu 1.'ye N olduğunu kesin buldum ama 2.'ye K ve L arasında kaldım N L olan şıkkı işaretledim

K olcaktı o ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: cacaleno

quote:

Tarih genel kültür gibi soruyorlar artık

Yahu onu bilsek nolucak bilmesek nolucak. O soruyu görünce yığınla küfür ettim artık zıvanadan çıktılar diye.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.