Şimdi Ara

ÖSYM 2014 LYS-4 SORU CEVAP VE TARTIŞMA- ANA KONU (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
789
Cevap
8
Favori
37.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
Giriş
    korenin ikiye ayrilmasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bir tane soru vardi. Çin'in ideolojik olarak davranmasi ile ilgili onun cevabi ne olacakti bileniniz var mi?
  • Arkadaslar genelde tarih sorulari tartisilmis
    psikoloji ve sosyolojiden hatirladiginiz cevaptn emin oldugunuz soru var mi :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgi:

Japonya'nın yönetimi 15 Ağustos 1945'te Japonya'nın II. Dünya Savaşını kaybetmesiyle sona erdi. Fakat bu durum Korelilere tam bağımsızlık getirmedi. Soğuk Savaş'ın başlamasıyla ülke ikiye bölündü.
  • çin ideoloji sorusunun cevabı neydi arkadaşlar 1-2-3 mü
  • orta doguya yonelmelerının nedenıdır olacak soru oyle hatırlıyorum herkes degıldır dıyor ama sıklara bakınca orta doguya yonelmesının nedenı olarak petrol var tek osmanlının orta dogudan cekılmesı kesınlıkle olamaz zaten cunku zaten orta doguda yoktuk son 100 yılda somurgeydı oralar sscb nın asımıle polıtıkasıda yok ve alm ve ıtalyanın bagımsız olması ıle hıc alakası yok belkı suveys kanalının acılması dersınızı ama mısırda oda oda ıngılızlerındı zaten petrol ıcın actılar genel olarak kanalı falan tıcaret ıcın yada ben mı yanlıs okudum bılmıyorum ama nedenlerınden bırıdır dıye hatırlıyorum ya cok net bılen bı arkadas cevap verebılırmı ?
  • o soruda yönelme nedenlerinden biri değildir diyordu onunda cevabı Sovyetlerin ortadogudaki asimialsyon politikası olucaktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: redtnt

o soruda yönelme nedenlerinden biri değildir diyordu onunda cevabı Sovyetlerin ortadogudaki asimialsyon politikası olucaktı

soru öyleyse cevap budur.

kpss için iyi oldu soruları paylaştıgınız sağolun gençler
  • Ne olur?
     ÖSYM 2014 LYS-4  SORU CEVAP VE TARTIŞMA- ANA KONU

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.