Şimdi Ara

Osuruğa Gülenin Osuruk Kadar Aklı Yoktur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugüne kadar duyduğum en saçma laf.Sizce anlamlı mı?

• Osuruğa mı gülüyon?
  • Başkaların doğrularına göre yaşamayın. Osuruğa gülmek istiyorsan istediğin kadar gül. Kime ne denli saçma gelmesi seni alakadar etmesin. Sonuçta bu dünyada ortalama 60 yıl yaşayacaksın. Bari nasıl yaşayacağına kendin karar ver. Başkalarını tatmin etmek için asla efor sarf etme -seks hariç-.
  • Seslisi güldürür, sessizi öldürür
  • Al eline çakmağı yak bakalım ne olcak evde elektriğe para verme gaz ocağı olarak senin gazı kullan kalorisi yüksektir
  • Sınıfta hoca ders anlatırken yada sessiz bir ortamda birisi horşttt diye salsa gülmeyenin aklından şüphe ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gülünür tabi bir insan evladından zorttt pırtt gibi sesler çıkarsa güldürür
  • quote:

Orijinalden alıntı: VGroove

Seslisi güldürür, sessizi öldürür

• quote:

Orijinalden alıntı: CYBER-WARRIOR

http://www.dotfart.com/free_fart_sounds.php

Takır takır takır
  • quote:

• quote:

Bunu yazmak için girmiştim.

Ayrıca bu cümleyi uyduran gerizekalı kim bilmiyorum ama osurukta akıl olduğunu söylüyor. Sanırım bunu söyleyen kişinin aklının bulunması gereken yerde gaz bulutu olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 25 Nisan 2011; 1:11:16 >

• Kesin bu lafı çıkaran lavuk zart zort zart zort osuruyordur,hastalığı vardır.Uydurmuştur bu lafı.Oh anasını satim.Osuruğun aklı mı var ki onun kadar aklın olmasın ne saçma,ne mantıksız bir cümledir.Bu lafı çıkartanın beynini kuşa taksak uçmaz.
  • mademki konu osuruk

Osuruğa Gülenin Osuruk Kadar Aklı Yoktur
  • bence çok doğru bi laf ne biliyim ailenizle berabersiniz birden bi ses geliyo tepkiler aynen şöyle
    -Wahhaa ossurduuuu
    eee ne olmuş yani ağzından mı işemiş ya da sen gül suyu mu m.ıçıyon?
    Bunun en basit örneğini TV programlarında görebilirsiniz Komedi Dükkanı BKM mutfak özellikle hatta dün kü bölümde yaşanmıştı skeçte ossuruk kelimesi geçti millet nasıl gülüyor amaa bu da teoriyi kanıtlıyor :D
  • Hayır gülüyorum fakat neden güldüğümü bilmiyorum.İşte bu yüzden çıkmış olabilir bu söz.Cem abininde dediği gibi geğiriğe,öksürüğe falan niye gülünmüyor?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.