Şimdi Ara

ÖSS Tercihlerinize Yardımcı Oluyorum !!! (KONU HORTLADI) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
463
Cevap
1
Favori
28.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yardımseverliin için saol arkadasım bende bişi sorcaktm 277 say 2 puanım 150 000.iym özel üniwersitelerde şansım nedir girebilirmiyim?(bahcesehir,kültür ışık kadir has.. pc muhendislii endistri yazılım muh. gibi bolumler....)
    quote:

Orjinalden alıntı: trsmach

2 senedir dershanede öğrencilere tercihlerinde yardımcı oluyorum şimdide burdan elimden geldiğince yardımcı olmak istiyorum.

arkadaşlar bir çok soru geleceğini tahmin ediyorum ve sürekli online olamıycam o yüzden anında cevap beklmeyin.

not: okullar hakkında bilgide almak istyeceksinizdir mutlaka eğer sorulan sorudaki okullarda okuyan arkadaşlar varsa ve yorumlarını bizlerle paylaşırlarsa sevinirim.

Orjinalden alıntı: Cassatura

Ben tercih kılavuzu ve tercih listesi almadım...

İnternetten Başvurularıımı yapabilirmiyim acaba?

Ayrıca Tercih tarihleri nedir?

Bankaya Kaç Para yatırılacak tercih için...

Ayrıca EA-1=297 Soz1=306 Ea=2 265 Hiç para mara yatırmasammıkı nasılolsa bir yere girmezmiyim???

Help!!!

'Kızımın İffeti Batmakta Rezilin Gözüne/Acırım Tükrüğe Billâhi Tükürsem yüzüne'//'Medeniyet Açmaksa Bedeni/Hayvanlar
    Sizden De Medeni!'
    M.Akif ERSOY
  • ya ben kocaeli mekatrtonikle yıldiz makina arasinda kaldim.Ayrica 19901. yim 10000 lerde bi yerin tutma ihtimali var mi sizce umut bağliyim mi

quote:

Orjinalden alıntı: SB_1905

Hocam benim sorum elektrik-elektronik ve bilgisayar mühendisliğinde;Sakarya mı yoksa ısparta süleyman demirel mi dahi iyidir???
    Cevabınız için şimdiden teşekkürler.Ayrıca böyle bir girişimde bulunduğunuz için sizi tebrik ederim-çok iyi fikir.

açıkcası bunu o okullarda okuyanlara sormak lazım eğer sakarya veya ıspartada okuyan varsa fikirlerinizi bekliyoruz. benim tercihim ise sakarya olur. iş açısından baktım ben. izmit sanayisine yakın hem staj yapma şansın olur hemde okurken çevre edinebilirsin o bölgede.tabi hocalarda çok önemli.bunuda en iyi oranın öğrencisi söyleyebilir.

bu ikisi arasından SAKARYA üni derim.. ama Puan yeterse GAZİANTEP üni yi de düsünebilirsin..
    (haberin olsun en zor mühendislik bu ünilerdedir ve kocaeli de dahil)

• Bizim çocuk SÖZEL 251 puan almis artik seneye yen'den hazirlanacak/

Orjinalden alıntı: farezehiri

ya ben kocaeli mekatrtonikle yıldiz makina arasinda kaldim.Ayrica 19901. yim 10000 lerde bi yerin tutma ihtimali var mi sizce umut bağliyim mi

bu ikisi arasından mekatronik bence daha iyi olur..

elektrik elektronik te düsüneblirsin....

quote:

Orjinalden alıntı: ozbrme1

Ben anadolu meslek lisesi bilgisayar bölümü mezunuyum puanım 313 bilgisayar öğretmenliklerine girme şansım çok mu az?cevaplarsanız sevinirim.

ek puanlı başarı sıralamanı yazarsan bişeyler söyleyebilirim

Başarı sıram 13786 gibi bişey ancak arkadaşım ek puanlı sırada normal liselerden kişilerinde bulunduğunu söledi yani onlarda 1. bölüm çözdükleri için ek puanlı sıra birnevi 1. bölüm sırası gibi bişeymiş bu 13xxx in içinde say2 den tercih yapıcaklarıda düşünersek şansım nedir?

Ben letişim okumak istiyorum(aslında reklamcılık istiyorum ama) işte halkla ilişkiler ve tanıtımdan çıkıyomuş galiba.

sorum şudur ki bu puanla İstanbul ünv. İletişim e girermiyim ki? 313 puan yada anakara ünv. 311 puan zaten bu ikiseine gireemezsem kalacam bu yıl ve bi daha hazırlanacam.

Bi deson soru Tarih öğretmenliği için ne kadar şansım olur aslında gelmesini istemiyorum tarih öğr. ama gelsemiki iletişime göre garanti biyerde tarih öğretnemliği?...

Ne yapsam ki???...

Bilemiyorum...

[Hatalıysam Lütfen: mostspeedy@gmail.com]
  • öncelikle selamlar.
    bugün dershaneme gittim ve bana hiçbir yere giremeyeceğimi söylediler.bende size danışmak istiyorum.öncelikli hedefim inşaat mühendisliği.sakarya inşaat 57200 yazıyor. benim başarı sıram aşağıda.acaba girme şansım nedir? bunun dışında nereleri yazabilirim.şimdiden teşekkür ederim.
     ÖSS Tercihlerinize Yardımcı Oluyorum !!! (KONU HORTLADI)

"You'll regret approaching me!!"
  • öncelikle ben diğer cevaplayan kişi kadar bilemm anlamam ben de girdim sınava ama bildigim kadarıyla yardımcı olayım öncelikle 1. bölüm puanlarından anlamam say2 den girmeyi düşünüyorum da ilk olarak vakıf ve devlet ünilerinin farkını sormuş bir arkadaş vakıf üniversite özel açılan üniversitelerdir ve paralıdır.. devlet üniversiteleri ise adı üstünde devletin açtığı ve ücretsiz okullardır... devlet üniversitesi olarak odtu itü hacettepe gazi ünileri ornek gosterilebilir vakıf olarak koç sabancı bilkent başkent gibi üniler örnek gösterilebilir...

bir arkadaş 78600. mu ne olan 60000 kusurlere girmen zor sonuçta say2ydin yanlış hatırlamıyosam onunde orda bile olsan umduugn kadar ea cı yok ama dedigin yeri terccihlerinde yazmanı tavsiye ederim genellikle tercihlerinizi geniş bir sıralama aralığına yayın yani şansını denemende hiçbir sakınca yok ayrıca 84000 kusurlere buyuk ihtimal gireiblirsin ama kesin diye birşey yok onu da yazmanı tavsiye ederim

genel olarak tercihler geniş bir aralıkta yapılmalı bir iki tane uçuk yer yazılabilir sonra ortalama yerler daha sonra ise garanti yerler ancak tavsiyem sevmeyeceginiz sırf girmek için gireceginiz bolumlere yer vermemeniz sonra siz mutsuz olabilirsiniz...yani istediginiz yerleri geniş bir aralıkta yazarsınız büyük ihtimalle istediginiz olur..
    herkese kolay gelsin...

• quote:

Orjinalden alıntı: xBl@dEx

öncelikle selamlar.
    bugün dershaneme gittim ve bana hiçbir yere giremeyeceğimi söylediler.bende size danışmak istiyorum.öncelikli hedefim inşaat mühendisliği.sakarya inşaat 57200 yazıyor. benim başarı sıram aşağıda.acaba girme şansım nedir? bunun dışında nereleri yazabilirim.şimdiden teşekkür ederim.
     ÖSS Tercihlerinize Yardımcı Oluyorum !!! (KONU HORTLADI)

merhaba arkadaşım sakarya inşaatı yazmanı tavisye ederim hatta daha iyi bir inşaat muhendsiligi bile deneyebilirsin hiç belli olmaz.. ama yine de daha düşükleri de yaz yok daha düşük düşündüğüm bir yer yok diyorsan tekrar dene ama kötü bir puanın yok 15 milyon küsür kişiyi geride bırakmışsın çok da kolay değil...
    dershanenn öğrenci kazanmak istedigi için bir yer olmaz da demiş olabilir bunu da düşün çünkü artık insaları değil de parayı düşünür oldu çoğu yer.. maalesef ama geniş bir aralıkta tercihlerini yaparsan bence girebilirsin...

• quote:

Orjinalden alıntı: FeLiKS

quote:

Orjinalden alıntı: farezehiri

ya ben kocaeli mekatrtonikle yıldiz makina arasinda kaldim.Ayrica 19901. yim 10000 lerde bi yerin tutma ihtimali var mi sizce umut bağliyim mi

bu ikisi arasından mekatronik bence daha iyi olur..

elektrik elektronik te düsüneblirsin....

mekatronik mi makina mı o senin tercigin ama ben sana şunu söyleyeyim 10000lerde bir yerei yazarak şansını dene ama umut baglama çünkü zor say2 hele onunde başkaları yok say2ciler var yani onu da yaz ama daha düşükleri ve garantileri de yazmalısın ki açıkta kalmayasın
    arkadaşlar hep aynı şeyler yazılıyor farkettiyseniz şansınızı deneyin ne olursa olsun tabi tamamını uçuk tercih yapmayın da yani deneyin çok fazla söylenecek birşey yok size tavsiyem istemedigniz bir yeri yazmamanızdır...

• quote:

Orjinalden alıntı: FeLiKS

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SB_1905

Hocam benim sorum elektrik-elektronik ve bilgisayar mühendisliğinde;Sakarya mı yoksa ısparta süleyman demirel mi dahi iyidir???
    Cevabınız için şimdiden teşekkürler.Ayrıca böyle bir girişimde bulunduğunuz için sizi tebrik ederim-çok iyi fikir.

açıkcası bunu o okullarda okuyanlara sormak lazım eğer sakarya veya ıspartada okuyan varsa fikirlerinizi bekliyoruz. benim tercihim ise sakarya olur. iş açısından baktım ben. izmit sanayisine yakın hem staj yapma şansın olur hemde okurken çevre edinebilirsin o bölgede.tabi hocalarda çok önemli.bunuda en iyi oranın öğrencisi söyleyebilir.

bu ikisi arasından SAKARYA üni derim.. ama Puan yeterse GAZİANTEP üni yi de düsünebilirsin..
    (haberin olsun en zor mühendislik bu ünilerdedir ve kocaeli de dahil)

şimdi buna söylenecek çok fazla şey yok burdaki insanlar o iki üni hakkında yeterince bilgi sahibi olmayabilir eger oralardan tanıdıgın varsa onlara da bir danış derim ben
    en zor mühendislik bu ünilerdedir demişsin de mesela odtu makina çok zor bir mühendisliktir dünyanın en zor makina mühendisliklerinden biridir gerçi söyledigin üniler hakkında pek bilgim yok haklı da olabilirsin ama ben daha zorlarının oldugunu düşünüyorum...

• quote:

Orjinalden alıntı: NGabbyNGaGe

birşey daha sormak istiyorum bu haberlerde çıkan sonuç değişikliği bizim sıralamamızı ne kadar oynatır
    ben 37000. olmuştum

o sonuç değişikliği ösymden degil okulların diploma notalrını yanlış gondermesinden kaynaklanıyoru yanlış bilmiyorsam yani çok fazla olacagını sanmıyorum galiba her sene bi 300 400 kişinin oluyomuş öyle şeyleri
    tercihlerini çok fazla değiştirmeni tavsiye etmem aşagı yukarı aynı şey olur ama ne olur ne olmaz asagı biraz daha garanti bir yer yazmakta fayda var tabi sen bilirsn...

EA-1 puanım 303,610
    EA-2 puanım 285,019

Bu puanla yerleşebileceğim düzgün bir üniversite ve düzgün bir bölüm bulabilir miyim? Kafamda meslek olarak en ufak bir fikir bile yok. İlgin için şimdiden çok teşekkürler.

Zahmaet olmazsa pm atarsan çok daha makbule olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheHaplo -- 8 Nisan 2014; 21:13:25 >

Orjinalden alıntı: KooSeo

anlatamıyorum

eğitim fakültesi 5 sene oldu bazı bölümlerde.
    kılavuza bakabilirsiniz eğer elinizde varsa.
    Türk dili ve edebiyatı öğretmenliği 5 sene oldu

bunun sebebi ya ingilizce hazırlık olabilir ; ama özel koşullara baktım öyle bir şey gözükmüyo yada formasyon dediğimiz yani tezsiz yüksek lisansla ilgili birşey olabilir. bir senesi staj gibi birşeydir tahiminimce.

Orjinalden alıntı: NGabbyNGaGe

birşey daha sormak istiyorum bu haberlerde çıkan sonuç değişikliği bizim sıralamamızı ne kadar oynatır
    ben 37000. olmuştum

bunu belirleyecek olan ösym. açıklamaları beklemekten başka yapabilceğimiz bir şey yok. tercihleri etkilemez diyolar ama bir çok kişinin hakkı yenmiş olacak.buda büyük bir hukuki yükümlülüktür.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.