Şimdi Ara

OSRAM & PHİLİPS & GE H4 AMPUL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
6.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar, aracımın mevcut aydınlatmasından pek memnun olmadığımdan arayışa girdim. Aracımın farları merceksiz, düz holojen ampule sahip. Bu yüzden xenon, led tarzı apaçi arayışlarım yok. Sadece gece ve yağmurlu havalarda maximum seviyede aydınlatsın ve karşıdan gelen araçtakilerin gözlerini kör etmesin yeter. Birkaç ürün buldum ama bir türlü tam olarak karar veremedim. Bilgi sahibi, kullanan deneyimli arkadaşlar var ise deneyimlerini, görüşlerini benimle paylaşırlarsa çok memnun olurum. Şimdiden cevap yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum.

1-) Osram H4 Night Breaker LASER +150 Fazla Performans

2-) Osram Next Generation H4 Night Breaker Laser +%150

3-) Philips Racing Vision H4 +%150 Fazla Işık

4-) PHİLİPS WHİTE VİSİON H4 BEYAZ HALOJEN AMPULÜ +%60 FAZLA

EDİT: Tavsiye ve küçük bir araştırma sonucunda f/p ürünü olduğunu da düşünerek Ge Megalight Ultra +%130 aldım. Şuan için benim beklentimi karşıladı ve gayet memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tRoya06 -- 22 Şubat 2019; 22:13:31 >

• hocam ben araştırdığımda en etkilisinin racing vision olduğunu gördüm ama ömrü çok kısa(200saat), daha uzun ömürlü isterseniz extreme vision da tercih edebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bellup -- 16 Şubat 2019; 19:10:29 >
  • Aslına bakarsan osram benim için bir adım önde, ama kullanan bir kaç kişi bulabilirsem daha iyi fikir sahibi olacağım sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracımda ve evdeki tüm ampüllerde osram tercih ederim. Benim için ampül konusunun zirve markasıdır.
  • 1.5 yıl philips xtremevision kullandım pek fark hissedilmiyor. ben tavsiye etmem. erken patlaması da cabası. hiç beklemediğiniz anda patlayıp karanlıkta kalabilirsiniz. illa extra aydınlatma istiyorsanız led ampul şart.
  • predator93 kullanıcısına yanıt
    Farlarım merceksiz olduğu için Led pek sağlıklı olmuyor. Ama bir kaç yerde mercekli led ampul gördüm. Fiyatları birazda tuzlu. Fakat kullanışlı mı değilmi bilgim yok. O yüzden kaliteli aydınlatması verimli ampul tercih etmek istiyorum.

• Standart alıp geçin hem çok pahalılar hem de ömürleri az. Philips %130 kullandım çok farklı değil. 1,5 senede patladılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    H7 ampul tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Kaliteli H4 Ampül Arıyorum
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bildin testlerinde omur olarakta isik dagilimindada isik parmagindada genellikle philips daha performansli ama biraz daha fiyatli.

• Bu far konusunun tamamen cahili olarak soruyorum, aracım 2013 yaris kısa farlardan biri yanmıyor, oraya hangi ampülden alıp takmam gerekiyor

• aracınız o yanmayan ampulu h1 h4 vb. olarak hangi tipini kullanıyor ise onu alıp takmanız gerekiyor. Bunu öğrenmenin yolu ise ampulu söküp öyle arayın ustaya da baktırtabilirsiniz yada daha önce ampül değiştirmiş yaris kulllanıcılarına sorabilirsiniz. Birde Kullanım klavuzunu bir kurcalayın belki ne tip kullanıldığı yazmıştır. Aklıma gelenler bunlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 17 Şubat 2019; 0:27:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mob411

aracınız o yanmayan ampulu h1 h4 vb. olarak hangi tipini kullanıyor ise onu alıp takmanız gerekiyor. Bunu öğrenmenin yolu ise ampulu söküp öyle arayın ustaya da baktırtabilirsiniz yada daha önce ampül değiştirmiş yaris kulllanıcılarına sorabilirsiniz. Birde Kullanım klavuzunu bir kurcalayın belki ne tip kullanıldığı yazmıştır. Aklıma gelenler bunlar :)
    Bilgi için teşekkürler, kılavuzda şöyle bir tablo var. Farlar dediği hem uzun hem kısa sanrm ve H4 olacak öyle anladım

• quote:

Orijinalden alıntı: Ned_Starkk

Bilgi için teşekkürler, kılavuzda şöyle bir tablo var. Farlar dediği hem uzun hem kısa sanrm ve H4 olacak öyle anladım

Alıntıları Göster
    Evet H4 hem kısa hemde uzunu içinde barındırıyor. Önerim diğer sağlam olanıda değiştirmeniz. Biri patladıktan sonra diğeride kısa bir süre içinde patlıyor genelde. İçiniz rahat olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam sizin gibi dusunup ilk basta Racing Vision aldim 4 ayda patladi. Sonrasinda duzgun bir led alayim dedim acaba nasil olacak diye düsünürken arastırmalarım sonucu f/p olarak narva range power’da karar kildim, sonuc inanilmaz merceksiz farda abidik gubidik bir aydinlatma beklerken dumur oldum. Işık çizgisi inanilmaz ve hiç göz almıyor. cidden bu clio’larin orjinalinde gelen ledlerden falan daha iyi aydinlatiyor. video icin pm’den ulasabilirsiniz bu arada ama lütfen gidipte 100 liraya çin işi niken inwells falan almayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpreadYourWings

Hocam sizin gibi dusunup ilk basta Racing Vision aldim 4 ayda patladi. Sonrasinda duzgun bir led alayim dedim acaba nasil olacak diye düsünürken arastırmalarım sonucu f/p olarak narva range power’da karar kildim, sonuc inanilmaz merceksiz farda abidik gubidik bir aydinlatma beklerken dumur oldum. Işık çizgisi inanilmaz ve hiç göz almıyor. cidden bu clio’larin orjinalinde gelen ledlerden falan daha iyi aydinlatiyor. video icin pm’den ulasabilirsiniz bu arada ama lütfen gidipte 100 liraya çin işi niken inwells falan almayın
    www.hepsiburada.com
    Narva Range Power Led Xenon H4 6000k 180043000 Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/narva-range-power-led-xenon-h4-6000k-180043000-pm-HB00000BQ0E1?

hocam bahsettiğiniz ürün bu değil mi, forumdan bir arkadaş da önermişti merceksiz passattı galiba videoda dağılma olmadan çizgi gibiydi o araçta.duvara karşı karanlık yolda vs. dağılmadan düz çizgi gibi mi aydınlatıyor sizde de, ve hangi araçta kullandığınızı sorabilir miyim bir de varsa video atabilirseniz çok iyi olur, teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bellup -- 17 Şubat 2019; 3:10:58 >

• Yüksek performanslı ampül almayın,performans artrıkça ömür çok azalıyor 3-5 ayda yenilemek zorunda kalırsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: SpreadYourWings

Hocam sizin gibi dusunup ilk basta Racing Vision aldim 4 ayda patladi. Sonrasinda duzgun bir led alayim dedim acaba nasil olacak diye düsünürken arastırmalarım sonucu f/p olarak narva range power’da karar kildim, sonuc inanilmaz merceksiz farda abidik gubidik bir aydinlatma beklerken dumur oldum. Işık çizgisi inanilmaz ve hiç göz almıyor. cidden bu clio’larin orjinalinde gelen ledlerden falan daha iyi aydinlatiyor. video icin pm’den ulasabilirsiniz bu arada ama lütfen gidipte 100 liraya çin işi niken inwells falan almayın
    Resim veya video paylaşırsanız seviniriz. Bir de montajı kolay mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • h4 tip ampullerde sizi tek memnun edecek ampul led'dir. saydıklarınızın hepsini denedim zamanında hiç bir işe yaramadı. sonra led taktım huzuru buldum. ama çin malı led takmayacaksınız philips'in ledleri göz almıyor kalitelidir...
  • Ned_Starkk kullanıcısına yanıt
    Evet h4 gozukuyor. Cifti degisebilirsiniz yada usta degisirken izleyin sonra siz degisirsiniz. Bi tarafi degisince diger taraf eski kaldigindan dolayi aydinlatmasi farkli olabiliyor. Yeni olan daha guclu yaniyo mesela. Bauhouse a bakabilirsiniz ampuller mevcut. Yada sanayide aksesuarci parcacilara bakacaksiniz. Bir de bazen yetkili servislerde fiyat uygun olabiliyor birde oraya sorun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SpreadYourWings kullanıcısına yanıt
    Aracım 2008 Honda Jazz. Far ampulünün önüde yansıtıcı yok, yani bahsettiğin led lerden alsam yayılma, göz alma gibi sorunlarla karşılaşmaz mıyım yani, ne dersin?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.