Şimdi Ara

OSRAM & PHİLİPS & GE H4 AMPUL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
6.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Buyrun arkadaslar video performansi goz yaniltabilir izmirde olan varsa test edebiliriz.

Montajini ben tanidigim bir elektrikcide yaptirdim 5 dk sürdü.
    Aydinlatma cizgisini zaten videoda goreceksiniz. Bir selektor bile yemedim. Kullandigim arac Punto EVO, tabi yaptigim bu yorumlar H4 icin diğerlerini bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpreadYourWings -- 17 Şubat 2019; 16:36:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mob411

Evet h4 gozukuyor. Cifti degisebilirsiniz yada usta degisirken izleyin sonra siz degisirsiniz. Bi tarafi degisince diger taraf eski kaldigindan dolayi aydinlatmasi farkli olabiliyor. Yeni olan daha guclu yaniyo mesela. Bauhouse a bakabilirsiniz ampuller mevcut. Yada sanayide aksesuarci parcacilara bakacaksiniz. Bir de bazen yetkili servislerde fiyat uygun olabiliyor birde oraya sorun.
    Bundan 2 tane alsam yeterli mi?

www.hepsiburada.com
    Osram H4 12v - Far Ampulü Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/osram-h4-12v-far-ampulu-p-HBV0000068CP2?magaza=MEGA
    HIRDAVAT

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tRoya06 kullanıcısına yanıt
    Merceksiz farına apaçi ledi aramayan aklı başında birini gördüğüme öyle sevindim ki anlatamam. O zibidileri görünce direkt uzunları açıyorum ben.

Önceki aracımda H4 Osram Nightbraker Limited kullandım. Çok memnundum. Kısalar açık sarı uzunları biraz daha beyaza yakın oluyor. H4 tek ampül ama kısa uzun arası renk farkı oluyordu biraz. Yağışlı havalarda da iyi görüş almak için beyaz renkten uzak durman lazım. Açık sarı renk ideal bu konuda. Tekrar H4 farlı aracım olsa hiç durmam yine Osram serisinden bir ampül alırım.
  • osram al hıc bozulmaz cokta ince eleyıp sık dokuma kor degılsen yolu goruyorsun zaten hepsınde
  • fractal design kullanıcısına yanıt
    Led olayını çok seviyorum, hoşuma gidiyor ama gel görki aracımın stok hali buna elverişli değil. Night breaker alacağım büyük ihtimal. Tek çekincem, şuanda hali hazırda ampullerim patlak değil, sadece aydınlatma olarak memmun değilim. Umarım aradaki fark aldığıma değer.

• fractal design kullanıcısına yanıt
    Bütün ledleri 100 liralik cin mali urunlerle karistirma lutfen:) videolardan gorebilirsin narva’nin kalitesini.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de önceki aracımda osrama geçtiğimde orijinal ampüller sağlamdı. Yedek olarak araçta kalmaya devam ettiler. Satarken de yanında yedek olarak teslim ettim.

Led olayı güzel ama mercekli farda ve orijinalde varsa güzel. Şu an makyajlı clio icon kullanıyorum. Pure Vision Led farları var. Hem görüş kalitesi hem görünüş olarak çok memnun edici.

@SpreadYourWings Trafikte daha videodaki gibi led göremedim malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ned_Starkk

Bundan 2 tane alsam yeterli mi?

https://www.hepsiburada.com/osram-h4-12v-far-ampulu-p-HBV0000068CP2?magaza=MEGA HIRDAVAT

Alıntıları Göster
    yeterli gibi gözüküyor hocam h4 uygun sonuçta :)

• Saydığınız ampülleri 2. sıradaki hariç hepsini Cruze aracımda kullandım..Artı olarak Niken H4 led ampülde kullandım.İçlerinde en kötüsü led ampül aydınlatması beyaz göze hoş görünüyor ama hem yoldaki dağılımı hemde yağışlı havalardaki aydınlatması çok kötü idi led ampülün..Tek artısı oldukça beyaz ve parlak görünmesi ve selektör yapınca şimşek etkisi gibi olması..O nedenle kısa sürede çıkardım..
    ..Bahsettiğiniz ampüller fena değil ama en son olarak ledleri öıkarınca"h4 megalight ultra 130 GM" ampül taktım..Şuana kadar kullandığım ampüller içinde açık ara en iyi aydınlatmayı bu ampüller sağladı..rengi tam beyaz değil ama aydınlatması çok çok iyi bundan sonra kesinlikle kullanacağım ampül bu olacak.Yaklaşık 7-8 aydır kullanıyorum benim önerim bu ampül üstelik fiyatıda uygun..
  • aybasan kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, sizden görünce biraz araştırdım ve h4 megalight ultra 130 GM ürününü aldım. Osram ve Philips e göre fiyatı daha makul. Performans olarak beklentimi karşılayacağını umuyorum. Ürünü takınca eski-yeni farkını resimlemeye çalışacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tRoya06

Teşekkürler, sizden görünce biraz araştırdım ve h4 megalight ultra 130 GM ürününü aldım. Osram ve Philips e göre fiyatı daha makul. Performans olarak beklentimi karşılayacağını umuyorum. Ürünü takınca eski-yeni farkını resimlemeye çalışacağım.
    Bence kesinlikle memnun kalacaksınız.yanlız taktırınca iyi bir far ayarı yaptırmayı unutmayın sizin yorumunuzuda merakla bekliyorum.
  • aybasan kullanıcısına yanıt
    Tabi, zaten benim aracın ampulünün değişmesi için ya tampon yada davlumbazın sökülmesi gerekiyor, bir elektrikçiye gidip hem taktırırım hem far ayarı yaptırırım.
  • Aynı dertten bende muzdaribim. Şimdiye kadar çok ampul denedim ama hiçbirinde etkili sonuç alamadım.

Led ampul taktım, karşıdan gelenlerden selektör yiyince çıkardım.
    Philips Diamond Vision kullanmıştım.görüntüsü hoştu xenon gibi yanıyordu ama onunda aydınlatması zayıftı gece yağmurlu havalarda farlar açık mı kapalı mı anlaşılmıyordu. Ama yaklaşık 1 sene kadar kullanmıştım (şimdiye kadar kullandığım en uzun ömürlü ampul buydu.)
    Osram Night Breaker takılı şuan, 20 liralık sarı yanan ampullerden hiçbir farkı yok kutusunda %150 fazla görüş mesafesi yazdığına aldanmayın.

Yani şunu anladım ki far ampulü H4 olan arabalara ne takarsanız takın iyi aydınlatma alamazsınız çünkü kısa ve uzun far tek ampulde olduğu için verimi düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssemih24 -- 20 Şubat 2019; 19:48:13 >
  • Ge iyidir hocam bende 206 da kullaniyorum. %30 beyaz yanar yagmurda falan eskisine gore farl etti ama %130 gibi degilde %40-45 arttiriyor o zaman 55 tl idi o fiyata degdi diye dusunuyorum. Eger gercekden gorusde zorlaniyorsaniz, 800-1000 tl ye fariniza guzel bi mercek taktirabilirsiniz.

• Evet arkadaşlar söylediğim gibi Ge Megalight Ultra +%130 aldım ve taktım. Fotoğraflamasını da yaptım fakat fotoğraflar fikir konusunda çok bir netlik kazandırmıyor. Ama ilk gözlemim olarak ben memnun kaldım. Beklentim çok yüksek olmadığı için beni tatmin etti. Özellikle uzunlarda çok bariz fark gözlemledim. @aybasan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tRoya06 -- 23 Şubat 2019; 15:15:24 >
  • merhaba. ben de şundan sipariş verdim bir forumdaki arkadaşın tavsiyesi üzerine:

Philips Crystal Vision H4 (12342CVSM)

yazdığını da aynen kopyalıyorum:

"benim H4 farlarda epey zayıftı (era ) osram philips bosch gibi markaların +130 +150 vs... ürünlerine niyetlendim fakat genel yorumlarda belirli bir ömrü olduğu ve en çok 1 sene gibi bir zaman zarfında patladığı yönünde şikayetler vardı. bu süreçte epey inceleme videoları ve yazıları okudum ve philips crystal vision almaya karar verdim (65 TL) yaklaşık 2-3 aydır kullanıyorum ve gün ışığı renginde standart ampullere göre epey iyi aydınlatması var ve uzun ömürlü , ortalama fiyata ortalama üstü performans ürünü diyebilirim, tavsiye ederim

dip not ; aldığınız herhangi philips ürünün kutusunun arkasında ID numarası olmasına dikkat edin, piyasada bu tür ürünlerin orjinal olmayanları da bolca mevcut."

ama bu konudaki yorumları okuyunca da kararsız kaldım. eskişehir sanayide ünlü bir yedek parçacı var. orayı aradım. sadece general electric +130 u satıyolar. elektrik ürünlerine garanti veremiyoruz. çünkü far açıkken marş yapınca patlayabilir. ama bu ürünü uzun zamandır satıyoruz ve hiç bir şikayet almadık dedi.

yine farklı fikirleri olan varsa paylaşırsa sevinirim çünkü benim sipariş kargolanmadı henüz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.