Şimdi Ara

Osram Akıllı Kumandalı Rgb Ampul --- 52 TL ( Kargo Dahil ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
5.817
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tgezer

    Gerçek osram olmayabilir. Kumandasından öyle anlaşılıyor. Geçen 29 liraya aldım kumanda aynıydı. Çinlinin teki osram basmış olmasın.

    Aynen öyle. Ne üründe ne kumandada o bilinen Osram havası yok ama kötü bir ürün değil. Ürün çakma Osram değil ama sanki Osram bunu uygun bir yere fason yaptırmış gibi.


    Arkadaşlar da yorumlamış, küçük odalar için ideal, sarı renk hariç diğerleri çok az ışık veriyor. En güzel yanı telefona uygulama indirip rahatça kullanabiliyorsunuz. Ben vRGB (android) uygulaması ile kullanıyorum, birebir çalışıyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: gilemma

    sol taraf xiaomi , sağ taraf osram . gündüz çekimi osram daha kuvvetli sarı ışık veriyor ben öyle gördüm

    resim için teşekkürler. açıkcası rgb renkler benim ilgimi çekmiyor çünkü baş ağrısı yapabiliyor. sarı veya beyaz daha mantıklı renkler uzun kullanımda.





  • Ben kendi odamda kullanıyorum.Sarı ışıkta normal ampul gibi ışık veriyor,renkli yanınca ışık şiddeti bariz azalıyor.Bu hoşuma gitmedi.Lambayı kapatıp Pc den tam ekran kırmızı sarı yeşil ekran açmam bile daha fazla odayı aydınlatıyor.

    11 kasımda hb den 48 liraya almışım bende.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH | equ* -- 30 Aralık 2020; 22:6:22 >
  • Ben 25 TL ye bir ay önce aldım. Ürün bence bu parayı bile etmez ışık çok yetersiz hele diğer renklerde çok çok yetersiz ama asıl sorun kumandası tam bir çin işi keyfine göre çalışır adamı deli eder. Osram kalitesiz bir marka sensörlü lambasini almıştım 15 saniye sonra kapanıyor belirtmesine rağmen 2.30 dk sonra sönüyordu ve iade ettim. Bir daha da osram ürünü almayı düşünmem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavsiye etmem ben de. Kaldığı modu ve rengi unutup, her açışta sıfırdan başlıyor.
  • TITAN kullanıcısına yanıt

    rica ederim yardımcı olmak iyidir , size tavsiyem iki ürünüde alın deneyin beğenmediğinizi iade edin ( xiaomi yeelıght e27 bende olan bu arada osram ı almasamda olurmuş :) kumandası dedikleri gibi dandik fiyatıda düşük bu yüzden , xiaomi yeelight e27 benim gördüğüm en kaliteli lamba diyebilirim )

  • Oğlumun odası için almıştım RGB renklerde oldukça loş aydınlatmakta. Aslında 2 renk seçeneği var beyaz ve günışığı bunun geç farkına vardığım için white tuşuna bastığımda gün ışığı elde ediyorum. Beyaz olanı da var kutunun arkasında bunu belirten ibare var.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: IORI

    Oğlumun odası için almıştım RGB renklerde oldukça loş aydınlatmakta. Aslında 2 renk seçeneği var beyaz ve günışığı bunun geç farkına vardığım için white tuşuna bastığımda gün ışığı elde ediyorum. Beyaz olanı da var kutunun arkasında bunu belirten ibare var.

    Lamba ile sesiniz ambiyas oluşturmuş .. Osram Akıllı Kumandalı Rgb Ampul --- 52 TL ( Kargo Dahil ) 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu E14 duylu mum tipi olan modelden aldım da bana ağırlıklı olarak beyaz ışık( sarı değil) lazım. Beyaz ışığı kumanda ile kontrol etmek istiyorum. Bu kumandalı ampullerde sarı/beyaz ışık ayırımı var mı acaba? Aldığım satıcı bilgi girişi yapmamış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avantis -- 4 Ocak 2021; 23:41:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekdellal kullanıcısına yanıt

    Kumandadan acip kapatirsaniz sorun olmaz. Ama anahtardan kapadiginizda kayıtlı mod sıfırlanıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim için de önemli olan yaklaşık 25 metrekare salonu 2 adediyle aydınlatabilir miyiz. Amacım renkten çok film izlerken ışıkları kisabilmek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: avantis

    Arkadaşlar bu E14 duylu mum tipi olan modelden aldım da bana ağırlıklı olarak beyaz ışık( sarı değil) lazım. Beyaz ışığı kumanda ile kontrol etmek istiyorum. Bu kumandalı ampullerde sarı/beyaz ışık ayırımı var mı acaba? Aldığım satıcı bilgi girişi yapmamış.

    beyaz yok sarı var en güçlü

  • Merhaba, istediğiniz loş ortamı sağlar, ancak çok fazla parlaklık beklemeyin.


    Fiyat artmış tekrardan.


    Osram Akıllı Kumandalı Rgb Ampul --- 52 TL ( Kargo Dahil )



    50 ₺ altı olmadığı sürece sıcak fırsat olmaz.

    Osram Akıllı Kumandalı Rgb Ampul --- 52 TL ( Kargo Dahil )




  • TITAN kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furkani kullanıcısına yanıt
    Aynı tarihte Ledoled diye bir marka da satın almıştım. Onda öyle bir sorun veya kısıt yok. Bence ucuz olan daha başarılı her bakımdan Osram Akıllı Kumandalı Rgb Ampul --- 52 TL ( Kargo Dahil )
  • ekdellal kullanıcısına yanıt

    Diğerini bilmiyorum ama bu urunde durum bu sekilde :) ben e14 duylu olani kullanıyorum. Bir diger mevzu ise kumandaları saglam degil. Cabuk oksitleniyor tuş altları.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kumandası inanılmaz dandik ampulun dibine girmeden çalışmıyor bazen, bir de bazı tuşlar televizyon kumandasıyla çakışıyor bi tuşa basınca tv menüsü açılıyor bende sfdgsdfg xiaomi yeelight falan alın kaliteli biraz paraya kıyıp daha iyi.

  • ekdellal kullanıcısına yanıt

    Ben de 30 tlye ledolet almıştım trendyoldan. Bir süre sonra (ısınınca sanırım) ışık kırpışmaya başlıyor. Işık şiddetini azaltınca düzeliyor ama loş ışıkta yetmiyor. Tam bir çöp..

  • Aldığınıza değecek bir ampul bence.

    Odada kullanıyorum ve memnundum. Kumandası kaybolduğundan magic light remote ile kullanabilirsiniz.

    Geçen gün osram türkiyeye e-mail attım kumandayı nerden bulabilirim diye. ücretsiz olarak göndermişler. çin üretimi de olsa sonuçta osramdan söz ediyoruz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: sercankd

    kumandası inanılmaz dandik ampulun dibine girmeden çalışmıyor bazen, bir de bazı tuşlar televizyon kumandasıyla çakışıyor bi tuşa basınca tv menüsü açılıyor bende sfdgsdfg xiaomi yeelight falan alın kaliteli biraz paraya kıyıp daha iyi.

    bu kumandalar nerdeyse bu tarz aletlerin hepsinde aynı alet çıkıyor. rgb ışıklarda. çinden aldığmı i ampulde ona benzer bir kaç alette aynı kumanda çıktı. hepsi de birbirinde çalışıyor

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.