Şimdi Ara

osmanlinin son dönemi ile benzerlik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
1
Favori
1.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rüşvet, yolsuzluk halktaki bu bağnaz düşünce sistemi .. Bilim yok fen yok doğru düzgün ilim yok herkes iyi olanı değil de kendi adamını iyi yerlere getiriyor hakedenler hiçbir zaman hakettigini alamıyor arkadaşlar sonumuz Osmanlı gibi olmasın ? Dagilmayalim,parcalanmayalim Osmanlı gibi ?

Edit: herhangi bir siyasi görüşüm bulunmamaktadır üzgünüm ama durum böyle lütfen inkar etmeyin az da olsa tuttuğunuz partileri eleştirebilin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyin mıncıklaması -- 31 Mart 2016; 22:32:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fazla parçalanmayız batı bize kalır doğu barzolara içanadoluda da reis sevdalıları
  • Osmanlı'nın son döneminde Enver, Mustafa Kemal, İsmet, Mahmut Şevket gibi çok önemli askerler vardı. Abdülhamid gibi bir adam vardı. Şu an öyle bir şey yok. Yani bir oyun kurucumuz yok. Bence çok daha kötü durumdayız.
  • Tarihçi kullanıcısına yanıt
    O zaman da pek bilinmiyorlardı şimdi de bilinmeyen kurtarıcılar vardır

• quote:

Orijinalden alıntı: Beyin mıncıklaması

O zaman da pek bilinmiyorlardı şimdi de bilinmeyen kurtarıcılar vardır

O zamanla şimdi aynı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarihçi

Osmanlı'nın son döneminde Enver, Mustafa Kemal, İsmet, Mahmut Şevket gibi çok önemli askerler vardı. Abdülhamid gibi bir adam vardı. Şu an öyle bir şey yok. Yani bir oyun kurucumuz yok. Bence çok daha kötü durumdayız.

Mandacı ismet inönü mü oyun kurucu

• quote:

Orijinalden alıntı: mansurhusrev

quote:

Osmanlı'nın son döneminde Enver, Mustafa Kemal, İsmet, Mahmut Şevket gibi çok önemli askerler vardı. Abdülhamid gibi bir adam vardı. Şu an öyle bir şey yok. Yani bir oyun kurucumuz yok. Bence çok daha kötü durumdayız.

İskilipli Mehmed Âtıf Hoca mı oyun kurucu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    "Mustafa"da yeni olan ne?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gangsta5959

fazla parçalanmayız batı bize kalır doğu barzolara içanadoluda da reis sevdalıları

Reis sevdalilari dediklerin pkk ile savasiyor pöh jöh dekilerin yuzde 90 i senin tabirinle reis sevdalisi iste sizin vatan severliginiz bu kadar..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mansurhusrev

quote:

İskilipli Mehmed Âtıf Hoca mı oyun kurucu?

Ben öyle birşey dedim mi ? Başlangıçta milli mücadeleyi düşünmeyen manda yanlısı ismet inönüden oyun kurucu olmayacağını söyledim. Varsa itirazın buna itiraz et yoksa boş boş konuşma.

• Üstteki arkadaşı ciddiye almayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Festen -- 31 Mart 2016; 23:10:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QrY!

quote:

fazla parçalanmayız batı bize kalır doğu barzolara içanadoluda da reis sevdalıları

Reis sevdalilari dediklerin pkk ile savasiyor pöh jöh dekilerin yuzde 90 i senin tabirinle reis sevdalisi iste sizin vatan severliginiz bu kadar..

yüzde 90 ı mı emin misin yüz tane polis/jandarma özel harekatçıyla konuşup 90 tanesi reis sevdamızdan mı savaşıyoz dedi yoksa vatan sevdası için mi?
  • mansurhusrev M kullanıcısına yanıt
    Sinirlenme be bu kadar.
  • Sarayı unutmussun hocam osmanlinin son donem sacmaliklarindan en buyugu bence saraylar

• quote:

quote:

quote:

yüzde 90 ı mı emin misin yüz tane polis/jandarma özel harekatçıyla konuşup 90 tanesi reis sevdamızdan mı savaşıyoz dedi yoksa vatan sevdası için mi?

Sen daha ne yazdiginin farkinda degilsin reis sevdalisindan "ulkuculuk" kavramindan baska bir anlam cikiyor mu?baska bise anlayan var mi? Ben burda o begenmediniz ulkuculer bu ulke icin savasiyor diyorum ve tabiki vatan sevdasindan anlaman kit galiba biraz.

• Kardeş reis artık tayyip erdoğana deniyor ülkücülükle alakası kalmadı sen yanlış anladın senin anlaman kıt galiba
  • quote:

quote:

Ya bu kadar dar bakmayın lutfen hayata lutfen , Reis sevdalıları dedıklerının vatan kurtardığına ınanıyormmusun gerçekten bir kadının yatak odasına girip rujuyla aynaya JÖH yazarak vatan kurtarılmıyor maalsef . Reis sevdalıları dediklerin Kadın yürüyüşüne vatan hainleri diye saldırıyor ,Ki muhtemelen ALİ İSMAİL KORKMAZ'ı oldurenlerde bu zıhnıyette ... Lütfen o saatte orda ne işi varmışlar , polise taş atmasınmışlar bunlar artık klişeleşti farklı argüman sunarsan tartışabiliriz

• quote:

Kardeş reis artık tayyip erdoğana deniyor ülkücülükle alakası kalmadı sen yanlış anladın senin anlaman kıt galiba

Hadi ben yanlis anladim diyelim eyvallah peki dogu barzolara kalsin ne demek bu kadar sehit ne icin verildi bu kadar cocuk neden yetim kaldi.bu ulke bolunmesin diye degil mi. Pkk bu ulkeyi bolmeye calismiyor mu ? Ee senin gibilerin ne farki kaldi pkk dan sen kafanda bolmussun bu ulkeyi zaten sen batinda mutlu mesut yasamaya devam et o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: PagUrgot

quote:

quote:

Ya bu kadar dar bakmayın lutfen hayata lutfen , Reis sevdalıları dedıklerının vatan kurtardığına ınanıyormmusun gerçekten bir kadının yatak odasına girip rujuyla aynaya JÖH yazarak vatan kurtarılmıyor maalsef . Reis sevdalıları dediklerin Kadın yürüyüşüne vatan hainleri diye saldırıyor ,Ki muhtemelen ALİ İSMAİL KORKMAZ'ı oldurenlerde bu zıhnıyette ... Lütfen o saatte orda ne işi varmışlar , polise taş atmasınmışlar bunlar artık klişeleşti farklı argüman sunarsan tartışabiliriz

Benim gözümde reis sevdalıları = vatan hainleri. Yani bu ülkenin ekonomik olarak da kötüye gittiğini hâlâ göremeyen veya görmek istemeyen varsa torpil yemiştir açık ve net. Zamanında PKK ile masaya oturduklarında da destekliyorlardı, her yaptığı hareketi sonuçlarını düşünmeden destekliyorlar. Bu kafadaki adamlar vatanını seviyor olamaz. Câhilliğinde sınırı var yani kötü ekonomiyi herkes görüyor. Aldığın teknoloji ürününe bile yansıyor.

• 10 sene önce birebir aynı düşünüyordum sonra çözüm süreci çıktı insanların manevi duygularınla dalga geçer gibi bakın kan durdu dediler sanki kurtuluş savaşında ya da 90larda şehit olanlar boşuna ölmüş gibi bi kaçtane hain akil adam olarak piyasaya sürüldü davulla zurnayla karşılandı teröristler megri megri diye ağladılar baktım millet sandıkta hesap sormuyor kimsenin umrunda değil ölen öldüğüyle kalıyor bundan bi 5 sene sonra yine bi çözüm süreci çıkartıp bakın akan kanı durdurduk demiycekleri garanti mi?Ben neden kendimi paralayayım ki vatan aslında kimsenin umrunda değil ve bu umursamaz kitle kendi çıkarları için herkesi düşman ilan edebiliyor daha düne kadar 600 tane subay pkklı bi adamın lafıyla ergenekondan içerde yatıyordu kimse bişey yapamadı senelerce yattı adamlar böyle bi ortamda ben evimde otururum parmağımı kıpırdatmam kimse kusura bakmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: KortX

quote:

Orijinalden alıntı: PagUrgot

quote:

quote:

Benim gözümde reis sevdalıları = vatan hainleri. Yani bu ülkenin ekonomik olarak da kötüye gittiğini hâlâ göremeyen veya görmek istemeyen varsa torpil yemiştir açık ve net. Zamanında PKK ile masaya oturduklarında da destekliyorlardı, her yaptığı hareketi sonuçlarını düşünmeden destekliyorlar. Bu kafadaki adamlar vatanını seviyor olamaz. Câhilliğinde sınırı var yani kötü ekonomiyi herkes görüyor. Aldığın teknoloji ürününe bile yansıyor.

Hocam ben onları vatan haini olarak nitelemiyorum çünkü vatan kavramından herkes farklı şey anlayabılır kör kütük cahil bu insanlar ekonomik ilişkişlkeri , sermaye tekellerini , kürselleşen kapitalizmi vb. göremeyen bir kitle bu insanlar kimse kusura bakmasın ama ben bu ülkeyi çok seviyorum ama bu uklkeyı yaşanmaz hale getıyırorlar .

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.