Şimdi Ara

Osmanlı Tuğrası Dövme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
6.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Koluma Osmanlı Tuğrası'nı dövme olarak yaptırmak istiyorum sizce nasıl ? İyi olur mu ?

Osmanlı Tuğrası Dövme

• Güzel Durabilir Ben ATATÜRK İmzası Düşünüyorum.
  • neden ?

İmza daha güzel durur bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The maXz! -- 27 Mayıs 2010; 14:33:24 >
  • kendini iyi hissettircekse yaptır mesela benim için hiç bi anlam ifade etmez buşey görsem birinin kolunda ilgimi çekmez.
  • Süper görünür kolunda gerçekten kardeşim. Ben dövme sevmem, sevseydim yaptıracağım şey kesinlikle tuğra olurdu
  • Güzel olur ancak 3 boyutlu çizderemeyeceğin için basit durabilir orta kısmı tek noktaymış gibi.
  • Ve çok güzel tuğra çeşitleri var, hepsini araştır da öyle karar ver

Osmanlı Tuğrası Dövme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Atatürk Malatyalı mıydı?
    13 yıl önce açıldı
    Padişah fıkrası
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence Atatürk'ün imzasını yaptır
  • HEr padişahın tuğrası farklıdır iyice bak ona göre yaptır ayrıca ordaki her sembolün ayrı bir anlamı vardır.
  • Ben görsem böyle bişeyi, çok itici gelir.
    Ama ülkemizin güzide ülkü ocaklarına gidip, taktir toplayabilirsin.
  • Bnde Yaptırmayı Düşünüyorum ilerde. Ama Ben Sol Omzumun Arkasına Yaptırıcam.
    1Resimde Gördüm Süper Duruyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzcana

Ben görsem böyle bişeyi, çok itici gelir.

Ne alakası var şimdi ülkü ocaklarıyla

Tuğrayı sevmek için ya da arkadaş gibi dövme yaptırmak için ülkücü mü olmak gerekir? Ülkücüler önce namaz kılsın, sonra Osmanlı'ya sahip çıksınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SevdayaKurban

quote:

Tuğrayı sevmek için ya da arkadaş gibi dövme yaptırmak için ülkücü mü olmak gerekir? Ülkücüler önce namaz kılsın, sonra Osmanlı'ya sahip çıksınlar.

• Osmanlı Tuğrası'nın ülkücülükle ne alakası var? Senin atalarının,Yüz yıllarca avrupaya diz çöktürmüş insanların imzasıdır tuğra..
  • quote:

quote:

Mantığa bak
    Git sago dinle sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boidae -- 27 Mayıs 2010; 16:01:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Boidae

quote:

quote:

Mantığa bak
    Git sago dinle sen

Hemen

• yalnız benim bildiğim kadarıyla dövme abdest tutmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: muster

yalnız benim bildiğim kadarıyla dövme abdest tutmuyor

Eğer geçici dövme yaptırırsan deri üstüne yapıldığı için deriye su değmemesi sebebiyle abdest almak mümkün olmuyor dövme gidene kadar fakat kalıcı dövme deri altına işlendiği için abdest alma konusunda bir sıkıntı teşkil etmiyor. Bende bir dönem düşünmüştüm dövme yaptırmayı ama ileride sildirmek mümkün değil onun için şimdilik vazgeçtim :)
  • Böyle şeyler yapanlara hep acayip insanlar gözüyle bakmışımdır.Atatürk imzası ya da Osmanlı Tuğrası ne yani bu?Başka şeyleri kullanın daha fazla artiz olabilmek için.
  • Ileride, yapmis olmaktan pismanlik duyabilecegimiz seyler konusunda, kirk düsünüp bir karar vermek gerekir bence.

Ayrica yaptirilmasi Islam dinine göre kesinlikle haram olan bir seyin, yine islami bir sembol ile birlikte düsünülmesi, ayrica yanlis bir sey. Bir cok Tugra´da "ALLAH" lafzi bulunuyor.

Inaniyorum ki serefli Osmanli torunlari, Ecdadlarinin yolundan gitmek ile, onlari daha iyi yadetmis olacaklardir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.