Şimdi Ara

Osmanlı Devleti yıkılmasaydı? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
1
Favori
15.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Eray-E

quote:

Orijinalden alıntı: Yaktaver

quote:

adam kanunnameden Türkiye'nin dini İSLAMİYET'tir maddesini çıkarmış... ne bekliyorduk ki ?

Yağtığı Devrimler olmasaydı, sen Müslüman bile doğamazdın benim ağzımı bozdurma.Mustafa Kemal' e bu yüzden saygı duymak zorundasınız, yukarıda bir arkadaş abuk subuk konuşmus ona itafen.

Birşeyi merak ediyorum. m.kemal MÜSLÜMANLIK VE İSLAMİYET adına hangi devrimleri yapmış acaba?

Hz. Peygamber (asm.)'in, “Her doğan, İslâm fıtratı üzerine doğar. Sonra, anne-babası onu Hıristiyan, Yahudi veya Mecusi yapar.” hadisini biliyor muydun?

Devletin dini olmaz.O topraklar üzerinde yaşayan insanların dini olur.

Hadi sen git Kurtlar Vadisi izleyerek İsrail'e posta koy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haydarpaşa62 -- 26 Ocak 2011; 14:09:12 >

• quote:

quote:

quote:

adam kanunnameden Türkiye'nin dini İSLAMİYET'tir maddesini çıkarmış... ne bekliyorduk ki ?

Yağtığı Devrimler olmasaydı, sen Müslüman bile doğamazdın benim ağzımı bozdurma.Mustafa Kemal' e bu yüzden saygı duymak zorundasınız, yukarıda bir arkadaş abuk subuk konuşmus ona itafen.

Birşeyi merak ediyorum. m.kemal MÜSLÜMANLIK VE İSLAMİYET adına hangi devrimleri yapmış acaba?

Hz. Peygamber (asm.)'in, “Her doğan, İslâm fıtratı üzerine doğar. Sonra, anne-babası onu Hıristiyan, Yahudi veya Mecusi yapar.” hadisini biliyor muydun?

anadoluyu gavurlardan kurtarmıs ya daha ne yapsın senin o imanlı padişahlarında o gavurlla iş birliği yapıp işgallere göz yumuyodu

• evet aynen öyle..insnaların gazını nasıl alıyorlar... kurtlar vadisymiş...
    bilmiyorlarki tarihteki en büyük soykırımlardan birini araplar türklere karşı yaptı..müslüman kardeşleriniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkopol -- 26 Ocak 2011; 14:41:58 >
  • quote:

İslam adına devrim yapmak, şeriatı devam ettirmesi mi? Arapların yaptığı gibi seni doğuran ananın insan yerine koyulmaması mı? Cinsel obje olarak bakıldığı için kadının her tarafının çarşafla örtülmeye zorlanması mı?

Şu mısraları nedense çok seviyorum.

esir iken mumkun mudur ibadet?
    yatip kalkip ataturk e dua et.
    senin gibi durzulerin yuzunden,
    dininden de soguyacak bu millet.

isgaldeki hali sakin unutma,
    ataturk e dil uzatma sebepsiz.
    sen anandan yine cikardin amma,
    baban kimdi bilemezdin serefsiz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orcunsau -- 26 Ocak 2011; 14:18:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkopol

quote:

Orijinalden alıntı: Snekz23

Beyler 600 Yıllık Büyük Osmanlı Tarihini Kucuk Şeylere Sığdırmayın Cunku Zeka Yaşınızı Belli Ediyosunuz.Tarihinizle Gurur Duyun Onu Eleştirmeyin.600 Yıllık Koca bir devlet Yıkıldı Son zamanlarında yıkılmasıda gerekti saten Allah Atatürk Gibi Bir adamı Başımıza verdiki Küllerimizden Yeniden Doğduk.Ben Şu olaylarda Suna kızıyorum

1.Osmanlıyı Neden Sevmiyorlarki Yada Durmadan eleştiriyolar
    2.Halifelik Kaldırılması Bence Oldugundanda Buyuk bir Olaydır Sonuca Soyu Hz.Ebubekir Hz.Ömer vs Gelmektedir Orda devletin Yaptıgı Cahillik Vardır Sozde Kaldırıldıgı zaman Tbmm Halifeligin İşlerini Yürütcekti Ama 1939da Oda Kaldırıldı.
    3.Osmanlıda Türmen Katliamları Yapıldı Dıyolar Türkler 2.sınıf Mıllettı Dıyolar... Şuan Ney Türkler Dısında Dıgerlerı 2.Sınıf Degılmı Suan Ben Insanların Gozunde Bir Türkle Bir Lazın Aynı Kefeye Koydugunu Zannetmyorm.

dicek söz bulamıyorum..şu anda herkes istediği gibi yaşıyor..kimse kimseye karışmıyor...şu an bile alevi türklerin sorunları devam ediyor...atatürkçüyüm demeye korkan binlerce insan var..yani sorun yaşıyan yine türkler..

türk dünyasına en büyük zararı ümmetçilik verir..batı bunu çok iyi biliyor..ama siz bir türlü anlamıyorsunuz..anladığınız zaman çok geç olmaz umarım

Aman Allahım Sen Nerde Yaşıyosunya Asıl artık Bu Ulkede Müslümanım Diyen Gerici Cahilin teki Damgasını Yıyıyo Bunda Inkar et Bekliyorum

• quote:

evet aynen öyle..insnaların gazını nasıl alıyorlar... kurtlar vadisymiş...
    bilmiyorlarki tarihteki en büyük soykırımı araplar türklere karşı yaptı

sen hangi soykırımdan bahsediyon ya hangi tarih de oldu bu tek senmi sölüyorsun bunu yoksa
  • quote:

Dünyanın En büyük Soykırımı Benım Bıldığım Hitlerin Yahudilere Yaptıgı
  • amerikan mandasında yönetilen bi ülke olurduk birçok afrika ülkesinden farkımız olmazdı
  • quote:

quote:

quote:

sizin gibiler olacağına keşke yapmasaymış

• quote:

quote:

Beyler 600 Yıllık Büyük Osmanlı Tarihini Kucuk Şeylere Sığdırmayın Cunku Zeka Yaşınızı Belli Ediyosunuz.Tarihinizle Gurur Duyun Onu Eleştirmeyin.600 Yıllık Koca bir devlet Yıkıldı Son zamanlarında yıkılmasıda gerekti saten Allah Atatürk Gibi Bir adamı Başımıza verdiki Küllerimizden Yeniden Doğduk.Ben Şu olaylarda Suna kızıyorum

1.Osmanlıyı Neden Sevmiyorlarki Yada Durmadan eleştiriyolar
    2.Halifelik Kaldırılması Bence Oldugundanda Buyuk bir Olaydır Sonuca Soyu Hz.Ebubekir Hz.Ömer vs Gelmektedir Orda devletin Yaptıgı Cahillik Vardır Sozde Kaldırıldıgı zaman Tbmm Halifeligin İşlerini Yürütcekti Ama 1939da Oda Kaldırıldı.
    3.Osmanlıda Türmen Katliamları Yapıldı Dıyolar Türkler 2.sınıf Mıllettı Dıyolar... Şuan Ney Türkler Dısında Dıgerlerı 2.Sınıf Degılmı Suan Ben Insanların Gozunde Bir Türkle Bir Lazın Aynı Kefeye Koydugunu Zannetmyorm.

dicek söz bulamıyorum..şu anda herkes istediği gibi yaşıyor..kimse kimseye karışmıyor...şu an bile alevi türklerin sorunları devam ediyor...atatürkçüyüm demeye korkan binlerce insan var..yani sorun yaşıyan yine türkler..

türk dünyasına en büyük zararı ümmetçilik verir..batı bunu çok iyi biliyor..ama siz bir türlü anlamıyorsunuz..anladığınız zaman çok geç olmaz umarım

ya bırak ya asıl biri çıkıp atatürkü sevmiyorum dese millet hepsi ayaklanır böle bi türkiye işde bura adam sevmiyorsa bu kimseyi ilgilendirmez

• quote:

Orijinalden alıntı: bLaze43

Bu başlıkta şunu farkettimki masonik ittihat-terakki şerefsizleri ve şamanist hainler Osmanlıyı yıktılar böldüler, şuanda hainliklerine devam ediyorlar.
    Ama onlara kötü bir haberim var.Ülkemiz o 'gevur'lardan temizleyenmeye başlandı .

(Kim Allah'ın indirdiğiyle hükmetmezse, işte onlar kâfirlerin ta kendileridir. )

He tamam yavrucum he,sakin ol şimdi ve elindeki klavyeyi yavaşca yere koy.
  • ulan hala çıkıpd a ATATURK ü sevmiyorum diyen varsa bu ülkenin harbiden işi bitmiştir. Atatürk olmasaydı şu anda kıç kadar bi toprakta sömürge olarak yaşardık. Minnet duyacağınıza nefret ediyorsunuz. Yazıklar olsun lan. Böyle insanları gördükçe boğazını sıkıp öldürmek geliyor içimden. Çıksın da biri böyle insanları gebertsin, katletsin.

-------------

Osmalı hala devam etseydi aşırı dinci, yenilikleri görmeyen, cahil, geri kalmış bi ülke olucaktık. İngiltere - Fransa - İtalya gibi ülkelerin sömürge kaynağı olucaktık. Olacak olan buydu. Kimse osmanlıyı övüp durmasın. Osmanlı olsaydı sömürgeydik
  • quote:

quote:

Dünyanın En büyük Soykırımı Benım Bıldığım Hitlerin Yahudilere Yaptıgı

onu geç adolfu başa getirende yahudilerdi ondaki yahudi karşıtlığını kullanıp siyonist terörü bu hale getirdiler...
    öldürülenler siyonizm karşıtı museviler ve polonya halkıydı romanlar v.s. adolf tek bir yahudiyi bile öldüremedi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murderer09 -- 26 Ocak 2011; 14:28:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

ulan hala çıkıpd a ATATURK ü sevmiyorum diyen varsa bu ülkenin harbiden işi bitmiştir. Atatürk olmasaydı şu anda kıç kadar bi toprakta sömürge olarak yaşardık. Minnet duyacağınıza nefret ediyorsunuz. Yazıklar olsun lan. Böyle insanları gördükçe boğazını sıkıp öldürmek geliyor içimden. Çıksın da biri böyle insanları gebertsin, katletsin.

-------------

Osmalı hala devam etseydi aşırı dinci, yenilikleri görmeyen, cahil, geri kalmış bi ülke olucaktık. İngiltere - Fransa - İtalya gibi ülkelerin sömürge kaynağı olucaktık. Olacak olan buydu. Kimse osmanlıyı övüp durmasın. Osmanlı olsaydı sömürgeydik

arkadaşım bak sende bi örneksin tmm oda görevini yapdı saolsun ama sevmiyorsa seni ilgilendirmez

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

ulan hala çıkıpd a ATATURK ü sevmiyorum diyen varsa bu ülkenin harbiden işi bitmiştir. Atatürk olmasaydı şu anda kıç kadar bi toprakta sömürge olarak yaşardık. Minnet duyacağınıza nefret ediyorsunuz. Yazıklar olsun lan. Böyle insanları gördükçe boğazını sıkıp öldürmek geliyor içimden. Çıksın da biri böyle insanları gebertsin, katletsin.

-------------

Evet Beyler Gene Başladık Atatürk Olmasaydı Boyleydi O Yapmasaydı Soyledi Osmanlı olsaydı Cahildik Gericiydik Bunlar artık ezberledık Yaa Allah Aşkına Senın Kafanda Olsaydım Bende Derdım Fatih Olmasa Istanbul alamıcaktık En Sonunda Anadoludan Kovulcaktık Asyada Yaşıyacaktık.BAK BEN NE DIYORUM KOSKOCA OSMANLIYI SON 10 SENEYE INDIRGIYOSAN O SENIN PROBLEMIN BIZ TUM OSMANLI TARİHİNDEN GURUR DUYUYORUZ Her devlet kurulur yukselir yıkılır Türkiye Kıyamete kadar var olcak dıyenler Uykudan Uyansınlar 40 yıl sonra türkiyeden eser kalmıcak Tarihin basından Oldugu gibi

• Talkan ve Curcan Katliamları... buna baksın ümmetçi arkadaşlar

arkdşlar bırakın osmanlıyı...ne alıp veremediğiniz var atatürkle cumhuriyetle...kimse kimseye karışmıyor radikal olanlar haricinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkopol -- 26 Ocak 2011; 14:33:07 >
  • quote:

Talkan ve Curcan Katliamları...

seni fena kandırmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: bydeprem

quote:

seni fena kandırmışlar

sen git kurtlar vadisi seyret.izlerkende allah ekber diye bağır israilden alın intikamınızı..neyin intikamıysa

ben sizin gibi gerçek olup olmadığı belli olmayan hadisleri yazmıyorum..tarihe geçmiş örnekler verdim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkopol -- 26 Ocak 2011; 14:35:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: reos

tariihi olayları kesinlikle "şöyle olsaydı, acaba böyle olsaydı" diye düşünerek konuşulmaz gençler. çünkü -görüldüğü gibi- çok abes cevaplar çıkar. eğer devam etseydi dersek, osmanlının son zamanını devam ettiriyor olcaktınız. toprakları işgal edilmiş, hatta bazı yerleri ilhak edilmiş halde. güvenliği o devletler sağlıyor olcaktı. ha eğer derseniz en tepedeki haliyle devam etseydik. o zamanda kanuninin döneminden devam etmesi gerekirdi.. ancak başta da dediğim gibi tarihi olaylarlar zaten olmuştur. tek yapılması gereken ders çıkarılmasıdır tarihten.. ancak bunu yapamadığımızda apaçık ortada malesef..

Ancak böyle bir yoruma katılabilirim, gerçekten harika yazmışsınız. Ayrıca teknoloji ve medeniyetten bir haber olurduk diyenlere tek cevabım var Osmanlı'nın Osmanlı olduğu zamanda bu dediklerinizin hepsi en yüksek noktadaydı ve birçok Avrupa ülkesi medeniyet dediğiniz olayı Osmanlı'dan öğrenmiştir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bydeprem

quote:

seni fena kandırmışlar

sen git kurtlar vadisi seyret.izlerkende allah ekber diye bağır israilden alın intikamınızı..neyin intikamıysa

ben sizin gibi gerçek olup olmadığı belli olmayan hadisleri yazmıyorum..tarihe geçmiş örnekler verdim...

kaynak varmı ver biz de bakalım kafandan atmıyorsan tabi allah allah

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.