Şimdi Ara

Osman Pamukoğlu Sahaya İnmiştir (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
262
Cevap
1
Favori
6.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    diktatörlük mü ilan edecek hayırdır , birde sonu buna benzerse daha vahim .
  • Rindaman kullanıcısına yanıt
    PM cevaplandı güzelim...
  • PKK meselesine Apo'ya nasıl getirdiniz olayı merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Kaan

quote:

Orijinalden alıntı: AtakanTT

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Kaan

Sırf asker diye insanları ovmeyin derinleri arastirin. Osman Pamukoglu sanildigi kadar temiz bir adam degildir

Lütfen bu dediğinizin arkasında durun ve kanıtları yığın buraya.

Yığarsanız eğer ben adam değilim fakat yığamazsanız siz adam degilsiniz. Buyrun.

Oncelikle bu saldirgan mesajiniz bile yazmamam icin bir sebep. Benim adamligimi siz zorgulayamazsiniz.. ben asker cocuguyum ve cocuklugum gulhanede her helikopter indiginde acaba babam mi sehit mi diye korkmakla gecti? Yillarini dagda terorizmls savasmaya adamis bir askerin evladiyim her seyden once adamim. Bu isin de komutanlarinda genellikle ailesine kadar bilen biriyim. Sozlerinizde dikkatli olun

Ağır kaçtıysa özür dilerim . Fakat siz de hak verirsiniz ki sabahtan beri kaç kişiyle uğraştım ve size biraz patlamış olabilirim.

Fakat lütfen açıklar mısınız ? Paşa'nın ne kötülüğü varmış ?

• osman pamukoğlu nun askeri tecrübesini bilmem ama laiklik diye tutturuyor, atatürk ü tanrı gibi görüyor. acımasız bir insana benziyor. bu yüzden soğuğum hepar a karşı
  • 7 Hazirana az kaldi, umarim halki icin calisan kazanir.

• quote:

Orijinalden alıntı: whitestone58

PM cevaplandı güzelim...

Senin sesin cok cikiyor dikkat et kendine

• quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

quote:

PM cevaplandı güzelim...

Senin sesin cok cikiyor dikkat et kendine

Buyur burdan yak.
    Senin karın ağrın ne?

• İnşallah girecek Meclise.

• quote:

Orijinalden alıntı: zteska

HDP nin derdi toprak değildir 1500 lerdemi yaşıyoruz hala toprak diyorsun şuan dünyada büyüklük ölçütü toprak değildir.

HDP nin amacı yaşanılası bir türkiye özgür herkesin eşit olduğu bir türkiye bu bölücülükmü oldu şimdi hdp nin pkk ya yakın görünme nedeni sorunu çözmek istiyorlar şimdi pkk ile hiç konuşulmasa bu sorun silahla çözülürmü birileri ölür birileri gelir 100 yıl devam eder sonra ömür biter dünyadan bir şey anlamayız biz bu dünyaya yaşamaya geldik iyi yaşamaya bunun içinde ne gerekiyorsa yapılmalı bu direk bölücülük denmemeli biz niye bir abdli bir avrupalı gibi değilde bu kutuplaşmanın içinde yaşayalım

dostum ban yicem ama yinede yazmak istedim

sen salak mısın?

hdp eş başkanı selahattin demirtaş sadece pkkya yakın mı yani? ve diğerler?

defolun gidin hain itler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

köylü cahili gelmiş millete akıl veriyor.

Ataputunuzdan; "Köylü milletin efendisidir"

Ataput dediğin adama kurban ol sen. Cahilliğiniz o adamı yerlere indirip, başkalarını göklere çıkartmaktan belli zaten. Az biraz okusaydınız Mustafa Kemal ATATÜRK'ün bu ülkeye kattıklarını bilir saygı duyardınız. Bir Sivaslı olarak böyle cahil konuşmalarınızdan cidden utanıyorum. Makarnaya oy dağıtan bir zihniyetsiniz, açtırmayın ağzımı, makarnalarınızı toplayın seçim zamanı yaklaşıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: AtakanTT

quote:

Orijinalden alıntı: Yetersiz_Bakiye

Dikkatimi çeken bişey oldu istanbul 3. bölge bağımsızlara en az oy veren bölge

http://secim2011.hurriyet.com.tr/ildetay.aspx?cid=83

Ve yine bu bölgede en çok iddalı bağımsız adayları koymuşlar. Yani en kurak bölgeye en çok su gereken çiçekler koyulmuş

http://secimanketi.tv/Istanbul_3_Bolge-Milletvekili-Kesin-Aday-Listesi-2015-bagimsiz

Ben 2.bölgedeyim keşke 3. bölgede olabilsem

Özellikle 3.bölgede Bahçelievler, Bakırköy gibi ilçelerde bağımsızlara oy vermeye çalışın. Bu bölge zaten akp yede chp yede katı oy veren bölge durum biraz riskli gözüküyor

Paşa bilerek orayı seçti. Diğer bağımsız adayları o bölgeye götürmek istemedi. Şansları olmazdı o zaman. Şimdi en azından Osman Pamukoğlu'nun bir adı var. Umarım bu işe yarar.

Paşa birşey yaptıysa eğer düşünmüştür

katılıyorum

normalde anamuhalefete atıcaktım

ama paşamın başımın üstünde yeri var

kazanabileceğini sanmıyorum

ama keşke verseydim demek istemiyorum

• 10. yıl marşı yahudi halk türküsüdür, önce bu öğrensin pamuk bey :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA-kktc

quote:

Orijinalden alıntı: filozofreyiz

Tutmayın küçük enişteyi

Küçük enişte ?Sana onun sözüyle cevap vereyim " Zihin fukara olunca fikir ukala olur " Osman Pamukoğlu sen rahat uyu diye yıllarca dağlarda teröristler savaşmış bir adamdır , gerçek hayatta bir tokat yese bir ay ağlayacak adamların ağzına düştü ya... Ayrıca 2 kelimeyi bir araya getiremeyenlerin profesör olduğu Türkiyede asker olarak kendi yazdığı birçok kitap ve makaleleri vardır . Türkiyenin çok ötesinde kaliteli bir adamdır .

Sen sanal dünyada ahkam kesmek dışında vatanın için bugüne kadar ne yaptın paşa ?

bende 17 ay boyunca sinir karakollarinda görev yaptım. teröristte öldürdük mayında patlattık. aklına gelmeyecek her görevde biz vardık. o karakollarda her ırktan genç vardı. çanakkale savaşında bu güne kadar verdiğimiz bütün şehitlerin arasında her ırktan genç vardı. şimdi çıkmış küçük eniştenin biri ve ırkçılık yaparak ben komutanım diyor. bu ülke sadece türklerin diyor. keşke sınırdayken yapsaydı o ırkçılığı. görürdün o zaman sanal dünyada ahkam kesmek neymiş. öyle önüne gelene bu vatan için ne yaptın diye soracak haddi kendinde bulmak için bu vatanı kurmuş olman gerekir. o vasif sende yoksa haddini bil biraz. kendim bir türk olarak sizin gibi ırkçılardan tiksiniyorum. hiç bir ırkçı bu ülkede barınamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daldan_dala -- 24 Nisan 2015; 10:11:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: daldan_dala

quote:

Orijinalden alıntı: uA-kktc

quote:

Orijinalden alıntı: filozofreyiz

Tutmayın küçük enişteyi

Küçük enişte ?Sana onun sözüyle cevap vereyim " Zihin fukara olunca fikir ukala olur " Osman Pamukoğlu sen rahat uyu diye yıllarca dağlarda teröristler savaşmış bir adamdır , gerçek hayatta bir tokat yese bir ay ağlayacak adamların ağzına düştü ya... Ayrıca 2 kelimeyi bir araya getiremeyenlerin profesör olduğu Türkiyede asker olarak kendi yazdığı birçok kitap ve makaleleri vardır . Türkiyenin çok ötesinde kaliteli bir adamdır .

Sen sanal dünyada ahkam kesmek dışında vatanın için bugüne kadar ne yaptın paşa ?

bende 17 ay boyunca sinir karakollarinda görev yaptım. teröristte öldürdük mayında patlattık. aklına gelmeyecek her görevde biz vardık. o karakollarda her ırktan genç vardı. çanakkale savaşında bu güne kadar verdiğimiz bütün şehitlerin arasında her ırktan genç vardı. şimdi çıkmış küçük eniştenin biri ve ırkçılık yaparak ben komutanım diyor. bu ülke sadece türklerin diyor. keşke sınırdayken yapsaydı o ırkçılığı. görürdün o zaman sanal dünyada ahkam kesmek neymiş. öyle önüne gelene bu vatan için ne yaptın diye soracak haddi kendinde bulmak için bu vatanı kurmuş olman gerekir. o vasif sende yoksa haddini bil biraz. kendim bir türk olarak sizin gibi ırkçılardan tiksiniyorum. hiç bir ırkçı bu ülkede barınamaz.

İmzamı attım altına kardeşim, eyvAllah Bende 7 ay Irak Kanimasi - Gribiye bölgelerinde görev yaptım, her ırktan arkadaşım, dostum, kardeşim oldu.
    Askerlik biteli 15 yıl oldu, hala da görüşürüz dostlarımla. Irkçılık yapanların canı cehenneme.

• Saniiiii büyükkkkk Osmann Paaaasaaaa

Kuzeyy Irak'tannnn çikmam diiiyoorrrr

Pasam emrindeyiz.Günümüzün tek dürüst vatansever TÜRKÇÜ cesur lideri.

• İstanbul'da olsam gözüm kapalı oy verirdim Osman Paşa'ya. İnşallah meclise girer. Muhalifet partilerinin bu seçimde çalışmaları sıfır. Chp nin seçim sözleri haddini aştı seçmen yok artık demeye başladı. Mhp de bir hareketlilik göremedim hala. Bu gidiş yine akp ye yarıyacak.
  • Arkasindan 100 itin havlamadigi kurt kurt sayilmaz.

TÜRK Atasözü

Yazilanlar bunun ispatidir . Havlasinlar,henüz 100 olmadi

Bu ülke TÜRKLERINDIR TÜRKLERIN kalacak.

Sizin imparatorlugunuz padisahin kaçmasiyla sona erdi.Tüm yabancilar arkadan vurdu.Uyanin artik

Dikkat edin Pasa'ya karsi olanlarin ya yandasliktan çikarlari var ya kürt bölücüsüler ya da hümanizm yapicam diye saçmalayan ahmaklar.

Bir ülke kanla kuruluyor kanla kurtuluyor,kurtaracak biri gene bir general olacaktir.

Bazilari hala çikiyor yok siyaset yapamiyor bunu yapamiyor.

Sen düsüncesine bak geçmisine bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The World is Yours... -- 24 Nisan 2015; 11:00:29 >

• akp mhp chp falan geç onları asıl hdp veren kişiler vatan hainidir. Adamlar açık ve net terörist işte daha nasıl belli etsinler. Acık acık söylüyorlar
  • daldan_dala kullanıcısına yanıt
    Sen burada ne ırkçılık gördün bende onu merak ediyorum.Sen ırkçılığı nerenden anlıyorsun acaba?Adam hadsizin birine lafı çarpmış.Sen dağda askerlik yaptın diye bize kafamı tutuyorsun?Sen bu devleti ne kadar çok seviyorsan,bizde o kadar çok seviyoruz.Oraları görmüş bir mehmetçik olarak cevabını yazmışsın ne güzel ama bu mesajda kafa tutacak ne var onu anlayamadım?Kürt olanlara laf mı atmış?Terörist demiş altı üstü,ya ne diyecekti?Bu vatan için ne yaptın sorusunu bir tek Atatürk mü kurabilir?Bu vatanı liderlerin öncülüğünde millet kurmuştur ve onlar kendini sorgulayabildiği gibi boş-beleş insanlara da bunu sorabilir.Bu mu sizin mantığınız?Sen vatana hizmeti yalnızca askerlik mi zannediyorsun?Bu vatana ilim-irfan,görüş,icraat ile hizmet edilmiyor mu?Burası bir gerilla örgütümü de eline silah alan vatana hizmet etsin.Her vatandaş sırasıyla ailesine-devletine hürmet göstererek,okuyarak,çalışarak,askerliğini yaparak,çabalayarak vatana hizmetini yapmış olur.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.