Şimdi Ara

Osman Pamukoğlu Sahaya İnmiştir (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
262
Cevap
1
Favori
6.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fofer

quote:

Orijinalden alıntı: daldan_dala

quote:

Orijinalden alıntı: uA-kktc

quote:

Orijinalden alıntı: filozofreyiz

Tutmayın küçük enişteyi

Küçük enişte ?Sana onun sözüyle cevap vereyim " Zihin fukara olunca fikir ukala olur " Osman Pamukoğlu sen rahat uyu diye yıllarca dağlarda teröristler savaşmış bir adamdır , gerçek hayatta bir tokat yese bir ay ağlayacak adamların ağzına düştü ya... Ayrıca 2 kelimeyi bir araya getiremeyenlerin profesör olduğu Türkiyede asker olarak kendi yazdığı birçok kitap ve makaleleri vardır . Türkiyenin çok ötesinde kaliteli bir adamdır .

Sen sanal dünyada ahkam kesmek dışında vatanın için bugüne kadar ne yaptın paşa ?

Osman Pamukoğlu Sahaya İnmiştir

Osman Pamukoğlu Sahaya İnmiştir

bende 17 ay boyunca sinir karakollarinda görev yaptım. teröristte öldürdük mayında patlattık. aklına gelmeyecek her görevde biz vardık. o karakollarda her ırktan genç vardı. çanakkale savaşında bu güne kadar verdiğimiz bütün şehitlerin arasında her ırktan genç vardı. şimdi çıkmış küçük eniştenin biri ve ırkçılık yaparak ben komutanım diyor. bu ülke sadece türklerin diyor. keşke sınırdayken yapsaydı o ırkçılığı. görürdün o zaman sanal dünyada ahkam kesmek neymiş. öyle önüne gelene bu vatan için ne yaptın diye soracak haddi kendinde bulmak için bu vatanı kurmuş olman gerekir. o vasif sende yoksa haddini bil biraz. kendim bir türk olarak sizin gibi ırkçılardan tiksiniyorum. hiç bir ırkçı bu ülkede barınamaz.

İmzamı attım altına kardeşim, eyvAllah Bende 7 ay Irak Kanimasi - Gribiye bölgelerinde görev yaptım, her ırktan arkadaşım, dostum, kardeşim oldu.
    Askerlik biteli 15 yıl oldu, hala da görüşürüz dostlarımla. Irkçılık yapanların canı cehenneme.

Irk altında ülkeyi bölmeye çalışanlar mı, ırk farketmeksizin herkesi tek millet olarak kabul edenler mi ırkçı? Millete ırkçı faşist diyenler kendilerini eleştirsinler ilk önce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meurglys -- 24 Nisan 2015; 18:38:24 >

• Ben bir restorantta çalışıyorum bundan 2 3 yıl önce bize yemeğe geldi bu adam. Peşinde 50 tane koruma ile dükkana girdi sanırsın Obama geliyor öyle bir durum yani. Ben bu adamın bizim dükkandaki davranışlarını beğenmedim. Birebir konuşmamız yada görüşmemiz olmadı ama benim uzaktan hissettiğim kendini beğenmişin teki. Bu gibi adamlar genelde yiyici oluyor, dikkat etmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koyar olm -- 24 Nisan 2015; 19:03:44 >
  • İnşallah meclise girer.
  • Siyasetle alakalı değildir. Ama ırk benim için pek önemli değildir. "ZENCİ MUSA" kurtuluş savaşının bilinmeyen binlerce kahramanlarından biri. Şu anda hepimizden daha türk bir insandır. Damarda akan kan önemli değildir, türklüğe yapmış olduğu yararlar önemlidir. Zenci musa ları Allah cc. başımızdan eksik etmesin.

• çatır çatır kürtçülük yapan insanlar PKK-apo diyen para etmezler mecliste cirit atsın burda vatanın yetiştirdiği evlata laf atmaya yelteniyorsunuz 95 doğumluyum forumun çoğu belki daha doğmamışken Osman Paşam dereleri leşlerle dolduruyordu açın bi kan uykusu belgesi izleyin
    Osman Paşa gibi insanlardan çok lazım bize oy vermiyorum daha doğrusu Malatya'da adayı yok ama bu çamur atmak nedir ya önce gidin eli kanlı teröritleri meclise sokmayın diyecek söz var ama anlayacak adam yok siz devam böyle

allahtan forumu düşünen insanlarla dolu bi insan kazanmasa bile destekliyorlar sizler gibi güçlülerin yanına durmuyorlar çamur atmak yerine destekleyin biraz
  • Konuda kürtçülük yapan pkk lılar kendini belli ediyor.

Mecliste pkk lılar cirit atarken Osman Paşa' yı mecliste istemeyen Türk değildir. NET.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koyar olm

Ben bir restorantta çalışıyorum bundan 2 3 yıl önce bize yemeğe geldi bu adam. Peşinde 50 tane koruma ile dükkana girdi sanırsın Obama geliyor öyle bir durum yani. Ben bu adamın bizim dükkandaki davranışlarını beğenmedim. Birebir konuşmamız yada görüşmemiz olmadı ama benim uzaktan hissettiğim kendini beğenmişin teki. Bu gibi adamlar genelde yiyici oluyor, dikkat etmek lazım.

Tam tersine sadece yanında max 2 tane korumayla geziyor. Diğerleri il gençlik kollarının üyesi.

Hatta o 2 tane koruma dediğim şahıslar koruma bile sayılmazlar.

Adam yiyici diyorsun fakat hiç bir yerden hiç bir şekilde para almayan bir ADAM bu. Kusura bakma dostum bizim partimizde ayakkabı kutuları yok , saatler yok, villalar yok.

İnsanların gücü,emeği var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknolojist_44

çatır çatır kürtçülük yapan insanlar PKK-apo diyen para etmezler mecliste cirit atsın burda vatanın yetiştirdiği evlata laf atmaya yelteniyorsunuz 95 doğumluyum forumun çoğu belki daha doğmamışken Osman Paşam dereleri leşlerle dolduruyordu açın bi kan uykusu belgesi izleyin
    Osman Paşa gibi insanlardan çok lazım bize oy vermiyorum daha doğrusu Malatya'da adayı yok ama bu çamur atmak nedir ya önce gidin eli kanlı teröritleri meclise sokmayın diyecek söz var ama anlayacak adam yok siz devam böyle

allahtan forumu düşünen insanlarla dolu bi insan kazanmasa bile destekliyorlar sizler gibi güçlülerin yanına durmuyorlar çamur atmak yerine destekleyin biraz

Tam da onu diyorum. Mecliste PKK lılar cirit atsın. Kimsenin sesi çıkmıyor. Ama TÜRK OĞLU TÜRK bir insan girmek isteyince herkes babayiğit kesiliyor.

Yahu bu adam TÜRK TÜRK . Yani sizlerden ,bizlerden. Bu kadar gür çıkıyordu madem sesiniz neden bu PKK lıları meclise soktunuz ??

• quote:

Orijinalden alıntı: AtakanTT

quote:

Ben bir restorantta çalışıyorum bundan 2 3 yıl önce bize yemeğe geldi bu adam. Peşinde 50 tane koruma ile dükkana girdi sanırsın Obama geliyor öyle bir durum yani. Ben bu adamın bizim dükkandaki davranışlarını beğenmedim. Birebir konuşmamız yada görüşmemiz olmadı ama benim uzaktan hissettiğim kendini beğenmişin teki. Bu gibi adamlar genelde yiyici oluyor, dikkat etmek lazım.

Tam tersine sadece yanında max 2 tane korumayla geziyor. Diğerleri il gençlik kollarının üyesi.

Adam yiyici diyorsun fakat hiç bir yerden hiç bir şekilde para almayan bir ADAM bu. Kusura bakma dostum bizim partimizde ayakkabı kutuları yok , saatler yok, villalar yok.

Kardeş ben gördüğümü söyledim. En az 5 araba vardı kendi arabasının yanında ve mekana bayağı şaşalı girdi. Ben Başbakan falan geldi sandım.

+

Olarak ben parti namına bir beyanda bulunmadım.

• quote:

quote:

quote:

Kardeş ben gördüğümü söyledim. En az 5 araba vardı kendi arabasının yanında ve mekana bayağı şaşalı girdi. Ben Başbakan falan geldi sandım.

+

Olarak ben parti namına bir beyanda bulunmadım.

En az 5 araba diyorsunuz. E işte partideki gençlerin araçları o. Birileri gibi 300 araçla gezmiyor en azından ...

• Ya abi Trabzon'da teröristlerin bile 6 milletvekili adayı var HEPAR'ın yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubilay61

Ya abi Trabzon'da teröristlerin bile 6 milletvekili adayı var HEPAR'ın yok.

Çok haklısınız fakat bağımsız adaylarla girdiğimiz için ve herhangi bir bütçemiz olmadığı için her ilden aday çıkaramıyoruz .

İmkanlarımız yettiğince büyük şehirlerden , belli başlı yerlerden aday çıkardık.
  • Osman paşa meclise girsin başka birşey istemiyorum şuanda mecliste kimlerin olduğu belli meclise adam gibi adam girsinde ortalık temizlensin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her seçim dönemi aynı başlıklar atılıyor. Hepar dan bir şey çıkmaz, boşa umitlenmeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: whitestone58

quote:

Orijinalden alıntı: ziel34

quote:

Orijinalden alıntı: whitestone58

Böyle parti müsvettelerinin seçime girmesi yasaklanmalı.

Postalı siyaset sahnesinden postalayalı millet rahat nefes aldı. Bunlarıda marsa postalamak lazım.

Siyasal islamcı dayatmacı zihniyetçi ve türkçü karşıtı hepar düşmanlarıda gelmiş asıl siyasal islamcı partilerin seçime girmesi yasaklanmalı bide hepara laf atarkende kendini çok cool zannediyor

8 Haziran sabahı osmanlı tokadını yiyince görürüm ben sizi.

Sahi bu sizin kaçıncı seçiminizi?

Daha nekadar tokatlanacaksınız?

Bıkmadınızmı yaw...

Ben ne diyorum o ne diyor terbiyeni takında gel dayatmacı

• quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

Her seçim dönemi aynı başlıklar atılıyor. Hepar dan bir şey çıkmaz, boşa umitlenmeyin

Her seçim dönemi diyorsunuz fakat şimdiye kadar sadece 1 seçime katıldık.

O kadar boş insanlarla dolmuş ki ülkem,
    Yazık yavaş yavaş eriyor ilkem,
    Ama merak etmeyin
    Yavaş yavaş çözülüyor gizem.
  • quote:

quote:

Her seçim dönemi aynı başlıklar atılıyor. Hepar dan bir şey çıkmaz, boşa umitlenmeyin

Ama merak etmeyin

2011 genel
    2014 yerel

?

• quote:

quote:

quote:

Ama merak etmeyin

2011 genel
    2014 yerel

?

2014 te katılmadık .

• quote:

Orijinalden alıntı: sumsukpasa

quote:

Orijinalden alıntı: 26_____

quote:

quote:

halı sahaya iniş sanırımbi cacık olmaz zaten bağısız girio

Bağımsız girdiği için şansı yüksek. Keşke azıcık saygı öğretseymiş aileniz size.

saçalaayın ne şansı ya özellikle bakıcam hiç şansı yok boş atıp dolu tutmaya çalışıo inanmayın

Klavyeden inanmayın diyeceğinize sokağa çıkıp gençlerle konuşun, bakalım ne diyorlar size.

askerden siyasetçi olmaz bitti artık hele bundan hiç olmaz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sumsukpasa

quote:

quote:

quote:

halı sahaya iniş sanırımbi cacık olmaz zaten bağısız girio

Bağımsız girdiği için şansı yüksek. Keşke azıcık saygı öğretseymiş aileniz size.

saçalaayın ne şansı ya özellikle bakıcam hiç şansı yok boş atıp dolu tutmaya çalışıo inanmayın

Klavyeden inanmayın diyeceğinize sokağa çıkıp gençlerle konuşun, bakalım ne diyorlar size.

askerden siyasetçi olmaz bitti artık hele bundan hiç olmaz

Son derece açık fikirli ve ileri görüşlüsünüz, tebrikler!

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.