Şimdi Ara

Osman Pamukoğlu Sahaya İnmiştir (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
262
Cevap
1
Favori
6.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaşasın vatan yaşasın türk milleti inşallah meclise girer
  • Ben inanıyorum Osman Paşam 2015'te meclistesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Kaan

Sırf asker diye insanları ovmeyin derinleri arastirin. Osman Pamukoglu sanildigi kadar temiz bir adam degildir

Açıkla güzel kardeşim, açıkla da bilelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtakanTT

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Kaan

Sırf asker diye insanları ovmeyin derinleri arastirin. Osman Pamukoglu sanildigi kadar temiz bir adam degildir

Lütfen bu dediğinizin arkasında durun ve kanıtları yığın buraya.

Yığarsanız eğer ben adam değilim fakat yığamazsanız siz adam degilsiniz. Buyrun.

Oncelikle bu saldirgan mesajiniz bile yazmamam icin bir sebep. Benim adamligimi siz zorgulayamazsiniz.. ben asker cocuguyum ve cocuklugum gulhanede her helikopter indiginde acaba babam mi sehit mi diye korkmakla gecti? Yillarini dagda terorizmls savasmaya adamis bir askerin evladiyim her seyden once adamim. Bu isin de komutanlarinda genellikle ailesine kadar bilen biriyim. Sozlerinizde dikkatli olun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: basaranofficial

1) saadet p.
    2) vatan p.
    3) hepar

3 'ü neyin kafasını yaşadığını bilen varsa bi desin hele.

Ufak bir araştırma ile hepsi hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Kimse canı sıkılınca gidip parti kurmaz. Herkesin bir davası var. Lütfen biraz saygılı olun.

• quote:

Orijinalden alıntı: sumsukpasa

quote:

Orijinalden alıntı: basaranofficial

1) saadet p.
    2) vatan p.
    3) hepar

3 'ü neyin kafasını yaşadığını bilen varsa bi desin hele.

Ufak bir araştırma ile hepsi hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Kimse canı sıkılınca gidip parti kurmaz. Herkesin bir davası var. Lütfen biraz saygılı olun.

Bu konuda gordugum gercekten en duzgun mesajlardan biri sayginizdan dolayi tesekkur etmek istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ZeroKinTR

quote:

Orijinalden alıntı: teoska

Bu adam kocaman bir balon.

Bir de bu adam şans eseri Meclis'e bağımsız milletvekili olarak girdi diyelim. Ne yapacak tek başına? Çıkıp kürsüde höt höt konuşmak bir şey çözmez.

ayne

Osman Paşanın bir sözü vardır. 100 tane hiç sorgulamadan itaat eden adamım olacağına 3 5 tane adam gibi adamım olsun. Bize hep böyle der. Mecliste doğruların karşısında duramazlar.

• buna oy veren de olur mu . Kendi bile başkasına oyu basıyordur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26_____

quote:

Orijinalden alıntı: AtakanTT

quote:

Orijinalden alıntı: 26_____

halı sahaya iniş sanırımbi cacık olmaz zaten bağısız girio

Bağımsız girdiği için şansı yüksek. Keşke azıcık saygı öğretseymiş aileniz size.

saçalaayın ne şansı ya özellikle bakıcam hiç şansı yok boş atıp dolu tutmaya çalışıo inanmayın

Klavyeden inanmayın diyeceğinize sokağa çıkıp gençlerle konuşun, bakalım ne diyorlar size.

• quote:

Orijinalden alıntı: filozofreyiz

quote:

Orijinalden alıntı: cübbeli gandalf

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akanzicigenç

quote:

Tutmayın küçük enişteyi

Aynen aynen . Osman Pamukoğlunuda şişirdiler bakalim olucak mi bişi

Bugün metrobüs üst geçidinden inerken bir adet Hepar standı gördüm ve şu konuşmaya şahit oldum:

"Teyze bir yere gidip geleceğiz de standa sahip çıkar mısın?"

Standa sahip çıkamayanlar, devlete sahip çıkacak :D

Edit: İmlâ.

Umarım ciddi değilsindir...

Ciddiyim dostum

Teröriste meclis emanet edeceğine, devletin parasıyla değil kendi parasıyla yaptırdıkları standı uğrunda çalıştıkları halka emanet etmişler. Size birkaç beden büyük gelebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZeroKinTR

quote:

Orijinalden alıntı: teoska

Bu adam kocaman bir balon.

Bir de bu adam şans eseri Meclis'e bağımsız milletvekili olarak girdi diyelim. Ne yapacak tek başına? Çıkıp kürsüde höt höt konuşmak bir şey çözmez.

ayne

Derecik karakolu'nda bir gece karyolada uyuklamaya çalışırken başıma doğru büyük bir kan basıncı hissettim. O güne kadar hayatımda ne iğne bilirim, ne ilaç, ne hastalık. Ayağa kalkıp duvara tutunarak kendimi yandaki uyduruk tuvalete zor attım. Yüzümü yıkadım, geçer gibi oldu. Sabah bir baktım ki alt ve üst çenelerimdeki sapasağlam dişler sallanıyor. ‘İdare edeyim’ diyorum ama konuşmada zorlanıyorum, kahvaltıya indik. Kimse fark etmeden önümdeki tuzluğu bir peçetenin içine boşaltıp cebime koydum. Şemdinli'ye gitsem dişçi bulurum ama, ayrılacak saniyem yok. Hemen yukarı çıkıp lavabo aynasının karşısında sallanan iki dişi elimle tutup çıkarttım. Alt çenedekileri tuttum, bir türlü çıkmıyorlar. Sen misin çıkmayan? Komando bıçağımı baldıra bağlayan ipi çıkarttım, kalın geldi. Kafaya koymuşum, o iş bitecek. İpi ortasından keserek incelttim. Dişlere sıkıca bağlayıp hızla çektim, lavabo kan içinde kaldı. Peçeteye boşattığım tuzu, kanayan yaralara bastım.Yıkadım yine bastım. Sonra birkaç sigarayı parçalayıp tütünleri yerleştirdim ve masaya döndüm.

Bunları anlatır başka ne yapacak

• Tırt gelir,tırt gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beograd

buna oy veren de olur mu . Kendi bile başkasına oyu basıyordur

Kendi harçlıklarıyla partimize şube açan çocuklara biraz saygınız olsun. Kabul edin veya etmeyin, HEPAR geliyor.

• Osman paşamız

• quote:

Orijinalden alıntı: Ra-Horakhty

Tırt gelir,tırt gider.

İnanın bu şekilde vatana iyilik etmiyorsunuz.

• Biraz asker mantığı ile hareket ediyor.Askeri anlamda çok iyi biridir,siyasi olarak tırtışılır.Meclise gireceğini,hatta oyumuda alacak kişidir.Tek başına çok fazla birşeyler başarabileceğini sanmıyorum.Parti olarak gelebilseydi,piyasada birçok partiden daha iyi işler yapardı.(tabi askeri mantıkla siyaset yapmadığı sürece)
  • Apo ya bebek katili diyenler ayhan çarkının itiraflarını bi araştırsınlar. Biz sadece bize gösterileni görüyoruz

(apo yu savunmuyorum durduk yere birde terörist damgası yemeyelim:-D )

• sumsukpasa kullanıcısına yanıt
    Kardeşim şurada yazılıp çizilenlerin vatanla millette alakası yok.Partizanca düşünürsen işin içinden çıkamazsın.Hadi herşeyi bırak mantıklı düşündüğün takdirde hepar,Osman Pamukoğlu nun ne kadar oy alıp alamayacağını bilirsin. Ha Osman Pamukoğlu'da çok masum bir kişilik değil.Orası ayrı bir konu tartışmaya değmez.Senin düşüncene saygı duyarım ama tekrar ediyorum partizanlıkla vatan millet kurtarılmaz. Saygılar,sevgiler. Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ra-Horakhty -- 24 Nisan 2015; 0:58:30 >
  • Osman Pamukoğlu mu?
    Erdoğan'dan sonraki yeni dünya lideriniz mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ra-Horakhty

Kardeşim şurada yazılıp çizilenlerin vatanla millette alakası yok.Partizanca düşünürsen işin içinden çıkamazsın.Hadi herşeyi bırak mantıklı düşündüğün takdirde hepar,Osman Pamukoğlu nun ne kadar oy alıp alamayacağını bilirsin. Ha Osman Pamukoğlu'da çok masum bir kişilik değil.Orası ayrı bir konu tartışmaya değmez.Senin düşüncene saygı duyarım ama tekrar ediyorum partizanlıkla vatan millet kurtarılmaz. Saygılar,sevgiler. Kolay gelsin.

Bunun partizanlıkla bir alakası yok, ben çevremdekilerle konuşurken her zaman söylerim, şu meclisteki düzen partilerinden kurtulun 37 tane parti var diye. HEPAR'ın adını kullanmam genelde. Yaptığınız şey kimseye yardımcı olmadan sadece alay. Ayrıca Osman Pamukoğlu'nun masum olmadığı gibi konular iftiradan öteye geçemiyor. İster buradan ister özelden yazında okuyayım varmıymış böyle şeyler.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.