Şimdi Ara

Osman Pamukoğlu Sahaya İnmiştir (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
262
Cevap
1
Favori
6.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 26_____

quote:

Orijinalden alıntı: sumsukpasa

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AtakanTT

quote:

halı sahaya iniş sanırımbi cacık olmaz zaten bağısız girio

Bağımsız girdiği için şansı yüksek. Keşke azıcık saygı öğretseymiş aileniz size.

saçalaayın ne şansı ya özellikle bakıcam hiç şansı yok boş atıp dolu tutmaya çalışıo inanmayın

Klavyeden inanmayın diyeceğinize sokağa çıkıp gençlerle konuşun, bakalım ne diyorlar size.

askerden siyasetçi olmaz bitti artık hele bundan hiç olmaz

Teröristten olurken çıtınız çıkmıyor da askerden olunca niye efkarlanıyorsunuz hemen ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bağımsız girdiği için şansı yüksek. Keşke azıcık saygı öğretseymiş aileniz size.

saçalaayın ne şansı ya özellikle bakıcam hiç şansı yok boş atıp dolu tutmaya çalışıo inanmayın

Klavyeden inanmayın diyeceğinize sokağa çıkıp gençlerle konuşun, bakalım ne diyorlar size.

Teröristten olurken çıtınız çıkmıyor da askerden olunca niye efkarlanıyorsunuz hemen ?

Ona da gık çıkar ama destekçisi oldukça fazla.
    Buna oy verenler Boşa vermiş olacak. Terörist dediklerinin ekmeğine yağ sürecek. Adam iyi hoş askermiş komutanmış iyi hizmetleri olmuştur. Ama boş yere emekli Maaşını harcamasın. Askerken gördüğü hürmeti siyasette göremez. Artık ekmek almaya gittiğinde bakkal amcam Komutanım desin egosunu tatmin etsin. Halk etmez. Boş işler artık boş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Beograd

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Buna oy verenler Boşa vermiş olacak. Terörist dediklerinin ekmeğine yağ sürecek. Adam iyi hoş askermiş komutanmış iyi hizmetleri olmuştur. Ama boş yere emekli Maaşını harcamasın. Askerken gördüğü hürmeti siyasette göremez. Artık ekmek almaya gittiğinde bakkal amcam Komutanım desin egosunu tatmin etsin. Halk etmez. Boş işler artık boş.

Hepara laf atmakla iyi bir iş yaptığını zanneden bir hepar düşmanı daha.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kim neye boşa vermiş oluyor ? Bu pkk nın partisinin destekçisini çok yapan sizler değil misiniz ? Şimdi biz onları azaltmaya geliyoruz işte .

• quote:

Orijinalden alıntı: ziel34

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hepara laf atmakla iyi bir iş yaptığını zanneden bir hepar düşmanı daha.

Hiç sorma ya . Madem bu kadar laf atmayı biliyorlar gitsinler pkk nın partisine laf atsınlar.

• ayıp ayıp, adama millet burdan demediğini bırakmıyor. Sizlere küfür etse bayılırsınız ama, size devlet adamı değil gülün DİKeni yaranır...

Seçimlere hepar değil osman bey ve bazı adayları giriyor bu yıl.. Milletvekili olmaya çalışacaklar şimdi.

şu sivaslı eleman da kendisi benim mesajlarımı şikayet etmiş bir sürü uyarı aldım..

telefon attım adres verdim ama aramadı sormadı... kendisi istediği zaman teke tek yaparız benim açımdan sorun yok.

Tabi asıl sorun Atatürk'e de gevşek gevşek ataput felan dedi, adamı oyarlar oyar!!...
  • Eğer bir insan Paşa / hepar veya zihniyetindeki herhangi bir vatandaşa faşist ırkçı diyorsa kendiside kürt faşistidir açık ve net ... bunu onun yüzüne vurmak boynumun borcudur, birisi bana faşist-ırkçı deyip kürtlüğü savunduğu zaman verdiğim tek cevap şende faşistsin sende kürt ırkçısısın diyorum çünkü yaptığı şey tam olarak budur... tabii olarak vatanımı milletimi diğer tüm değerlerden daha çok sever tercihimi ondan yana kullanırım, bundan daha doğal ne olabilir ki, kürtlük bir alt ırktır, saf ırk üç tanedir, Türk/Alman/ve zencilerdir, kürtler önce TÜRK e saygıyı, TÜRKİYE ye sahip çıkmayı TÜRKÇE konuşmayı öğrensinler, Türkiye Cumhuriyeti Devletinde yaşadıklarını unutmasınlar, beğenmiyorsa dağdan inip bağdakini kovmak olmaz, terkedip gidebilirler tutan yok ...
  • Güzel bir yazı,

TÜRK IRKI VE IRK BİLİNCİNİN ÖNEMİ

Türklüğe Yönelik Saldırılar ve Türk Irkı Son yıllarda sözde bilimsel temelli tezler yeni iddialar yükseliyor. Bu yeni teze göre Türk Ulusu, Atatürk’ün bir emirle yarattığı uyduruk, zorlama ve yapay ulustur. Böyle bir ulus yoktur. Türkler belli ırksal özeliklere sahip olmayan karmaşık göçebeler topluluğudur.
    Türk sözcüğünün ise bu karma topluluğa verilmiş bir isim veya bir dil grubunun adı olduğu ileri sürülmektedir.
    Bazı Batı Avrupa konsoloslukları bu tezi savunan kitapçıklar dağıtmakta, bazı yayınevleri de bu tezi savunan tarih kitapları çıkarmaktadır. Sözde Türk tarihini anlatan bu kitapların kapaklarını Moğol savaşçıları süslemekte, kendimizle ve Türklükle bağdaştıramayacağımız bu resimler aracılığıyla bize karma, melez ve uyduruk bir halk olduğumuz mesajı verilmeye çalışılmaktadır. Amaç, Türk diye bir ulus olmadığını Türk halkının beynine kazıyarak ulusal bilinci ve dolayısıyla Türk milletinin direncini zayıflatmak ve Türkiye’yi etnik ve dinsel olarak parçalamaktır.
    Elbette ki, Türk ırkı %100 saflığını korumamıştır. Öyle olsaydı hepimiz hala sarışın ve mavi-yeşil gözlü olurduk (tıpkı Hunlar gibi). Kaldı ki, hiçbir millet % 100 saf değildir. Her millet, farklı etnik grupların (ırk değil) tarihsel süreç içerisinde kaynaşmasıyla oluşmuştur.
    Bazı biliminsanlarımızın dünyanın dört bir tarafında Türk icat etme çabası; ve Kızılderililerin veya Moğol tipli insanların Türk olduğunu iddia etmeleri ise bilinçli veya bilinçsizde olsa Türk diye bir ulus olmadığı ve Türklerin belli ırksal özellikleri olmayan karma bir halk olduğu, Türk sözcüğünün sadece bir dil adı olduğunu savunan yabancı tezlere hizmet etmektedir. Oysa millet olmanın ilk şartının ortak bir etnik kökene, en azından ortak bir Irka sahip olmak olduğu bilimsel ve tarihi bir gerçektir. Beyaz-zenci veya Asyalı (Sarı)-Arap karışımı bir ulus tarih boyunca mevcut olmuş mu? Biraz tarih okumuş olanların bu soruya vereceği cevap şüphesiz ki olumsuz olacaktır. Öyleyse Türk diye bir ırk olmadığı iddialarının sebebi ne olabilir?
    Saldırıların Sebepleri, Kaynakları ve Yöntemleri ABD ve Batı Türkiye’ye yeni bir Sevr dayatma peşindeyken, Araplar ise siyasal İslamı kullanarak ve ümmet düşüncesini yeniden canlandırarak Türkleri tekrar kendilerine tabi kılma ve yeni bir Emevi Devleti kurma hayali kuruyorlar. Türkiye’nin ABD tarafından sömürgeleştirilmesinin ve Araplaştırma politikalarının önündeki en büyük engel ise Türk kavramı ve Türklük bilincidir.
    Ulusal bilinç, ırk, tarih ve kültür gibi değerler ile beslenir. Ulusal bilinci yıkmak için yapılması gereken şey, bu kavramlara saldırmaktır.
    Bugünkü düşmanlarımızda bu şekilde davranıyorlar. Türk diye bir Irk olmadığını, tarihimizin anlatıldığı kadar şanlı olmadığını, medeniyeti Araplardan öğrendiğimizi ve aslında göçebe ve ırksal özellikleri belli olmayan bir garip güruh olduğumuzu iddia ediyorlar ve bu kavramları bize de benimsetmeye çalışıyorlar.
    Şurası bir gerçektir ki, Batılılar, Araplar ve onların politikalarının içerideki uygulayıcıları olan liberaller, Kürtçüler ve dinciler, Türk adından, hatta bizzat Türk milletinin varlığından rahatsızdır. Bu çevrelerin kendine göre farklı hesapları vardır. Bazıları ABD ve Batı yalakalığı yaparak patronlarına yaranma hevesinde, bazıları Türkiye’yi bölmek peşinde, bazıları ise Türkleri Araplara peşkeş çekme niyetindedirler. ABD ve Arap sermayesinin bu çevrelere yaptıkları yatırımlar ortadadır. Amerikan-Suudi ortaklığıyla kurulmuş petrol şirketleri, sözde İslama, özünde ise ABD-Araplara ve onların emperyalist çıkarlarına hizmet eden çeşitli kuruluşlara, yıkıcı faaliyetlerde bulunan çeşitli ulusal ve uluslararası örgütlere milyarlarca dolara varan yardımlarda bulunmuşlardır ve halen de bu yardımları sürdürmektedirler. Bu organizasyonların diğer bir ayağını ise sözde liberal ve insan hakları merkezli politikaları hedefleyen, esasında ise Küresel Sermayenin Çıkarlarına odaklı ve insan hakları konusunda umursamaz kuruluşlar oluşturur. Yukarıda kısaca değindiğimiz bu gibi kuruluşlar, İslami dayanışma, sivil toplumu destekleme vs. gibi kisveler adı altında kendi işbirlikçilerine büyük miktarda para aktarırlar. Türk Milliyetçiliğini yok etmeye çalışanlar, bir yandan Türk diye bir ırk olmadığını, Türk’ün esmer, Arap, Moğol vs. kırması karma bir topluluk olduğunu iddia ederken bir yandan da Türkiye’yi Almanya gibi bir göç ülkesi haline getirmeye çalışıyorlar. İstanbul artık bir Türk şehrine değil, Berlin veya New York gibi bir göçmenler şehrine benziyor. Sokaklarda Türklerin yanı sıra bir sürü, Arap, zenci ve Çinli dolaşıyor. Sanki Türk işçisi kalmamış gibi başka ülkelerden işçi ithal ediyoruz. Böyle giderse Türk milletinin farklı ırklarla karışması ve yok olması kaçınılmazdır.

Sosyal Milliyetçi İdeoloji, Çağlar Aydınoğlu (Bilge Karınca Yayınları, 2010)

• quote:

Orijinalden alıntı: electro_g

Eğer bir insan Paşa / hepar veya zihniyetindeki herhangi bir vatandaşa faşist ırkçı diyorsa kendiside kürt faşistidir açık ve net ... bunu onun yüzüne vurmak boynumun borcudur, birisi bana faşist-ırkçı deyip kürtlüğü savunduğu zaman verdiğim tek cevap şende faşistsin sende kürt ırkçısısın diyorum çünkü yaptığı şey tam olarak budur... tabii olarak vatanımı milletimi diğer tüm değerlerden daha çok sever tercihimi ondan yana kullanırım, bundan daha doğal ne olabilir ki, kürtlük bir alt ırktır, saf ırk üç tanedir, Türk/Alman/ve zencilerdir, kürtler önce TÜRK e saygıyı, TÜRKİYE ye sahip çıkmayı TÜRKÇE konuşmayı öğrensinler, Türkiye Cumhuriyeti Devletinde yaşadıklarını unutmasınlar, beğenmiyorsa dağdan inip bağdakini kovmak olmaz, terkedip gidebilirler tutan yok ...

Aynen öyle hocam. Biz TÜRKLER alayımız ırkçıyız. Ama hdp li ve pkk lılar halkların kardeşliğini savunan özgürlük savaşçıları.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: electro_g

Eğer bir insan Paşa / hepar veya zihniyetindeki herhangi bir vatandaşa faşist ırkçı diyorsa kendiside kürt faşistidir açık ve net ... bunu onun yüzüne vurmak boynumun borcudur, birisi bana faşist-ırkçı deyip kürtlüğü savunduğu zaman verdiğim tek cevap şende faşistsin sende kürt ırkçısısın diyorum çünkü yaptığı şey tam olarak budur... tabii olarak vatanımı milletimi diğer tüm değerlerden daha çok sever tercihimi ondan yana kullanırım, bundan daha doğal ne olabilir ki, kürtlük bir alt ırktır, saf ırk üç tanedir, Türk/Alman/ve zencilerdir, kürtler önce TÜRK e saygıyı, TÜRKİYE ye sahip çıkmayı TÜRKÇE konuşmayı öğrensinler, Türkiye Cumhuriyeti Devletinde yaşadıklarını unutmasınlar, beğenmiyorsa dağdan inip bağdakini kovmak olmaz, terkedip gidebilirler tutan yok ...

Aynen öyle hocam. Biz TÜRKLER alayımız ırkçıyız. Ama hdp li ve pkk lılar halkların kardeşliğini savunan özgürlük savaşçıları.

halkları birbirine düşman eden anarşister desek daha doğru olur,

kürt vatandaşa o kadar üzülüyorum ki, kürtçe kürtçe diye diye peşinden koştukları dilin, söz varlığının %99 undan fazlasının kökeni başka diller, hani anadilde eğitim diye tutturmuşlar ya, başta bi kere anadilin YOK zaten hemşerim, çoğunu arapça-ingilizce den araklamışın , ilkokul 1 seviyesinden daha ilerisi mümkün değil, duvara toslar, çok yetersiz bir dil olup, eğitim dili olması ise mümkün değil, literatürü yok, bir de kendi aralarında lehçe, şive ve ağızları var ki, iyice karıştırmışlar, kürtçe eğitim imkansızdır ...

• quote:

Orijinalden alıntı: nayifhakan

Türk Milliyetçileri ırkçı,Kürt Milliyetçileri özgürlük havarisi.

Hesabını elbet soracağız böyle düşünenlerden.

Az kaldı hocam az kaldı .

• Ben bu adamın samimiyetine inanıyorum. Keske degeri bilinse...

• quote:

Orijinalden alıntı: Kenshi

Ben bu adamın samimiyetine inanıyorum. Keske degeri bilinse...

Keşke hocam...
  • Adam gibi adamdır kendisi.Meclistekiler sunun onda biri kadar adam olabilse keske.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sağolun Başkanım

Adam gibi adamdır kendisi.Meclistekiler sunun onda biri kadar adam olabilse keske.

Meclise girince tüm Türkiye adam gibi bir adam görecek. Yorumunuz için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark is the Sunlight

Beyler 110 bin oy alabilecek mi bilgisi olan var mı ? İstanbulda oturan 1-2 arkadaşım alamaz , 3. Bölgedeki oylar chpye gider dedi. Ama ben alacağını düşünüyorum yinede.

Kesinlikle alacaktır. Hedefimiz zaten 110 bin oy değil 300 bin oydur. Sadece bize gerekli olan oy 110 bindir.
  • Sizlere burdan 2 tahmin

1 osman pasa 132 bin civari oy alir ve meclise girer
    2 hdp % 9,6 oy alir ve baraj alti kalir

• quote:

Orijinalden alıntı: memeti

Sizlere burdan 2 tahmin

132 bin sayısı hariç katılıyorum hocam :)

• quote:

quote:

Sizlere burdan 2 tahmin

Ben 300 bin degil 400 500 bin olsun isterim lakin 300 bin bile bence zor bir rakam hocam. Ya isterse 1 oy farkla secilsin, yeterki secilsin.

• quote:

quote:

quote:

Sizlere burdan 2 tahmin

Ben 300 bin degil 400 500 bin olsun isterim lakin 300 bin bile bence zor bir rakam hocam. Ya isterse 1 oy farkla secilsin, yeterki secilsin.

Ben yüksek miktarda bir oyla seçileceğini düşünüyorum ama tabi ne olacağı da belli olmaz . Yeterki girsin meclise . İktidar olmuş gibi sevineceğim :)

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.