Şimdi Ara

Oskar Schindler kimdir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Oskar Schindler, II. Dünya Savaşı'nda, Polonya'da ve günümüzün Çek Cumhuriyeti'nde bulunan emaye ve mühimmat fabrikalarında, çalıştırma yoluyla 1.200'e yakın Yahudi'yi Yahudi Soykırımından kurtaran Alman işadamı.

Kazandığı tüm parayı 1200'e yakın kişiyi kurtarmak için sonuna kadar harcıyor ve bu amaç uğruna rüşvet , karaborsa işine bile giriyor. Şuan kurtardığı insanlar hala yaşıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 3 Ağustos 2013; 1:46:22 >

• Spoiler
  • Schindler's List izlediğim en iyi filmlerden gerçek hikaye
  • ben izlemeyi düşünüyodum
  • konuya girenler için yalan oldu film :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu memlekette 10 000 tane schindler gbi adam olsa ülke kalkınır tam osmanlı adamı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oskar schindler aslinda iyi bir adam falan değildir tam bir firsatcidir filmi izleyenler beni daha iyi anlar

• quote:

Orijinalden alıntı: KojiroHyuga03

Oskar schindler aslinda iyi bir adam falan değildir tam bir firsatcidir filmi izleyenler beni daha iyi anlar

başta öyle çok az maliyetle çok para kazanıyor ama sonlara doğru yahudilerin çektikleri çileleri görüp onları kurtarmaya çalışıyor ve bu uğurda servetinden bile vazgeçiyor
  • Filmi sürekli erteledim. Yarın izleyeyim bari.
  • listesi bayağı kabarık olan rahmetli bi alman

• quote:

Orijinalden alıntı: carter

Spoiler

sağol hocam okumadım sayende
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tantum.35

quote:

Orijinalden alıntı: carter

Spoiler

sağol hocam okumadım sayende

Ne demek hocam rica ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Oskar Schindler kimdir ?

Oskar Schindler, II. Dünya Savaşı'nda, Polonya'da ve günümüzün Çek Cumhuriyeti'nde bulunan emaye ve mühimmat fabrikalarında, çalıştırma yoluyla 1.200'e yakın Yahudi'yi Yahudi Soykırımından kurtaran Alman işadamı.

Kazandığı tüm parayı 1200'e yakın kişiyi kurtarmak için sonuna kadar harcıyor ve bu amaç uğruna rüşvet , karaborsa işine bile giriyor. Şuan kurtardığı insanlar hala yaşıyor.

10 yıl önce duydugum bir film. Ve daha yeni izleme fırsatım oldu. Ağlıyorum şuan

Artık o soundtrack benim için çok daha anlamlı geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: KeepCalm

ben izlemeyi düşünüyodum

Filmin özeti gibi anlattım . Filmin konusu ne diye baksanıza internetten benim gibi yazıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.