Şimdi Ara

Oruç tutmayanlar davulculara para veriyorlar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merak ettim arkadaşlar forumdan oruç tutmayan arkadaşlar davulcu kapıya para istemek için geldiğinde ne yapıyorlar?

• Tutanda vermiyor ki
  • Kapiyi acmiyorlardir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İssiz misin

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok Dogru hocam ateyiz bi arkadaş cevap verebilirmi

• Oruç tutmasam parasını bile alırım uyandırıyor diye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla geldi kapıya mahallenin davulcusuna bahşiş dedi mecbur verdik.
  • davulcuya katlandığımız yetmiyor birde paramı vereceğiz
  • Kapımı çalarlarsa tabi ki veririm.Daha gelen olmadı ama.Ayrıca isteyen verir isteyen vermez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bana_Mazlumu_Getirin

çok Dogru hocam ateyiz bi arkadaş cevap verebilirmi

Merhaba ben Mazlum ;

3 yıl önce acı bir olay üzerine dinsizliği seçerek atayiz oldum . Müslümanken(elhamdülillah derdim eskiden ey gidi günler ) ramazan ayında savurdaki yardımlarından dolayı camdan aşağı mandala takıp 100 lira atıyordum mandalıda geri almıyordum .Şimdi eski günlerin hatrına mandalsız 50 lira atıp içeri kaçıyorum .

Teşekkür ederim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Üstü Kalsın

quote:

Merhaba ben Mazlum ;

3 yıl önce acı bir olay üzerine dinsizliği seçerek atayiz oldum . Müslümanken(elhamdülillah derdim eskiden ey gidi günler ) ramazan ayında savurdaki yardımlarından dolayı camdan aşağı mandala takıp 100 lira atıyordum mandalıda geri almıyordum .Şimdi eski günlerin hatrına mandalsız 50 lira atıp içeri kaçıyorum .

Teşekkür ederim .

üstü kalsın da o günlerden mı kalma hocam?

• quote:

quote:

quote:

Merhaba ben Mazlum ;

Teşekkür ederim .

Elimiz boldu zamanında yüzer ikiyüzer dağıtırdık .

La şaka bi yana gecede oldu Geçen sene trabzonda kalbur üstü bi cafede çalışıyodum . Adam kızla geliyordu genç usaklar 21-25 yaş arası kızlara paranın bok gibi aktığı yaşlar kız var iş var ee 250 gram var para var .Bir kahve içerlerdi 10 lira .Kıza öyle bi yarandırıyordum ki kendimi günde 400 lira bahşis aldığımı bilirim . Adam çıkarıp 100 lira veriyor lae

• quote:

quote:

quote:

quote:

çok Dogru hocam ateyiz bi arkadaş cevapuu verebilirmi

Merhaba ben Mazlum ;

Teşekkür ederim .

Elimiz boldu zamanında yüzer ikiyüzer dağıtırdık .

La şaka bi yana gecede oldu Geçen sene trabzonda kalbur üstü bi cafede çalışıyodum . Adam kızla geliyordu genç usaklar 21-25 yaş arası kızlara paranın bok gibi aktığı yaşlar kız var iş var ee 250 gram var para var .Bir kahve içerlerdi 10 lira .Kıza öyle bi yarandırıyordum ki kendimi günde 400 lira bahşis aldığımı bilirim . Adam çıkarıp 100 lira veriyor lae

o paralari tek bi kıza yedirmek niye? kasapevinde çok ikiyuzelli gram var neyse konudan sapiyoruz bize ugramiyolar nedense davulcular üzülüyorum oruç tutup sevap kazanıyoruz onlar bizi uyandirio ama para veremiyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mızıkçı. -- 18 Temmuz 2013; 5:04:00 >

• allahın işi parayla yapılmaz, oyla da yapılmaz, allahın işi allah ve senin arandadır sen hizmeti yaparsın allha ödemeyi yapar (ölünce)

eğer ödemeyi bu dünyada para olarak alıyorsa o tüccarlıktır, esnaflıktır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.