Şimdi Ara

ORTHOS PROGRAMININ BİR SONU YOKMU???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
9.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR DÜN AKŞAM ORTHOS TESTİNİ BAŞLATIM VE SABAH YANİ 5.15 DAKİKA SONRA HALA TEST BİTMEMİŞTİ.BU TESTİN BİR SONU YOKMU??

EN SONUNDA DAYANAMAYIP DURDURDUM VE 5.15 DAKİKA TEST YAPILDIĞINI 0 HATA OLDUĞUNU SÖYLEDİ.

YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

BİRDE ORTHOSU BAŞLATIRKEN HANGİ SEÇENEĞİ SEÇİP BAŞLATACAĞIZ?SANIRIM BEN BLEND İLE BAŞLAYANDA TEST ETTİM..

• Sanırım yok 5-6 saat boyunca hata yoksa zarn sistemin kararlı çalışıyor demektir.
    Stress Cpu with gromacs core işlemciye yükleniyor.
    Blend vs sanırım rame...
  • sadece stabiliteyi ölçmeye yarayan bir programdır ve sonu yoktur ne kadar çok süre durursa o kadar stabildir işlemciniz...
  • orthos programının ve overclock un sonu yok ne yazıkki.
  • Arkadaşlar teşekkürederim...

Hoşçakalın...
  • Peki arkadaşlar Orthos'tan geçemeyen sistem kesinlikle kararsız mıdır ? Diger tum testlerde (sandra,everest) ve benchmarklarda(3dmark05 - 06) sorun yok ama orthos'tan istedigim voltaj ve hızda gecemiyor işlemcim..Voltaj artırırsam da işlemci 80 dereceleri goruyor orthos acıkken, 82de kendim durduruyorum zaten..Uzun lafın kısası suan işlemci istedigim frekansta ve sıcaklıkta diger testlerden geciyor gordugum kadarıyla sistem stabil fakat orthos'ta geçemiyor..Sizce bu degerleri günlük olarak kullanmalı mıyım yoksa orthosu gecebilecek seviyeye mi getirmeliyim sistemi..Tabi bunu hızı düşürmekle yaparım voltaj sınıra dayanmış gozukuyor işlemcimde..
  • quote:

Orjinalden alıntı: waraxe

Peki arkadaşlar Orthos'tan geçemeyen sistem kesinlikle kararsız mıdır ? Diger tum testlerde (sandra,everest) ve benchmarklarda(3dmark05 - 06) sorun yok ama orthos'tan istedigim voltaj ve hızda gecemiyor işlemcim..Voltaj artırırsam da işlemci 80 dereceleri goruyor orthos acıkken, 82de kendim durduruyorum zaten..Uzun lafın kısası suan işlemci istedigim frekansta ve sıcaklıkta diger testlerden geciyor gordugum kadarıyla sistem stabil fakat orthos'ta geçemiyor..Sizce bu degerleri günlük olarak kullanmalı mıyım yoksa orthosu gecebilecek seviyeye mi getirmeliyim sistemi..Tabi bunu hızı düşürmekle yaparım voltaj sınıra dayanmış gozukuyor işlemcimde..

Orthos hata var diyorsa doğrudur diğer programlar hava civa. Voltaj sınırına dayandıysanız hızı düşürün bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu program nasıl?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • PEKİ ARKADAŞLAR SAĞ TARAFTA KIRMIZI RENKTEKİ "PAGING" YAZISI NE ANLAMA GELİYOR???
  • ooo bende simdi indirdi deniyecektim ama onu bekliyecem basında saatlerce omadi simdi
  • quote:

ARKADAŞLAR DÜN AKŞAM ORTHOS TESTİNİ BAŞLATIM VE SABAH YANİ 5.15 DAKİKA SONRA HALA TEST BİTMEMİŞTİ.BU TESTİN BİR SONU YOKMU??

EN SONUNDA DAYANAMAYIP DURDURDUM VE 5.15 DAKİKA TEST YAPILDIĞINI 0 HATA OLDUĞUNU SÖYLEDİ.

YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

BİRDE ORTHOSU BAŞLATIRKEN HANGİ SEÇENEĞİ SEÇİP BAŞLATACAĞIZ?SANIRIM BEN BLEND İLE BAŞLAYANDA TEST ETTİM..

Diger arkadaslarinda soyledigi gibi Prime 95 ve onun varyanti Orthos'un sonu yoktur...
    CPU overclock'in stabil olup olmadigini test etmek icin "Small FFTs - Stress CPU" secenegini kullanman lazim

Eger test icin sure belirlemek istiyorsan OCCT 'yi kullanabilirsin:

OCCT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dacooltech -- 22 Ekim 2007; 5:50:42 >

• hayır sonu yok bilgisayarın ömrü bitene kadar çalışır sen belirleyecek sin ne kadar stabile edeceğini mesela ilk olarak fsb yi 20 mhz arttırıp orthosu açtıysan 10-15 dk yeter ama işlemciyi sınra dayayıp bi fsb yi bi 10 mhz artırsan bile 2 saat orthos ta kasman gerekebilir aslında stabil edildi diye bi sonu olsa ne güzel olurdu
  • quote:

Orjinalden alıntı: KRATOS_GS

hayır sonu yok bilgisayarın ömrü bitene kadar çalışır sen belirleyecek sin ne kadar stabile edeceğini mesela ilk olarak fsb yi 20 mhz arttırıp orthosu açtıysan 10-15 dk yeter ama işlemciyi sınra dayayıp bi fsb yi bi 10 mhz artırsan bile 2 saat orthos ta kasman gerekebilir aslında stabil edildi diye bi sonu olsa ne güzel olurdu

• orthos programını nerden indirebiliriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: casual

orthos programını nerden indirebiliriz

http://sp2004.fre3.com/beta/beta2.htm
  • peki arkadaşlar bu programı çalıştırırken hiç pc de iş yapmamaıkmı lazım yada ne bilim internette sörf yapmak gibi???
  • quote:

Orjinalden alıntı: zalman_1

peki arkadaşlar bu programı çalıştırırken hiç pc de iş yapmamaıkmı lazım yada ne bilim internette sörf yapmak gibi???

bilmem yapsanda pek bişi olmaz heralde
    yapamayabilirsinde çünkü çok kasar belki sörf
  • quote:

Orjinalden alıntı: zalman_1

peki arkadaşlar bu programı çalıştırırken hiç pc de iş yapmamaıkmı lazım yada ne bilim internette sörf yapmak gibi???

işlemcine ve ram'lerine güveniyorsan her iki durumda dahi kullanabilirsin. stabiliteyi öçmek için kullanılan bir program.
  • pd 820 ile şu anda iki msn 4-5 sekmeli mmozilla winamp kaspersky ve birkaç ufak program ve ortosla çalıştırıyorum bilgisayarı hiçbir kasma sezmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi combata -- 11 Kasım 2007; 15:02:56 >
  • tşk arkadaşlar peki orda arasıra çıkan kırmızı bir yazı var paning diye acaba o yazı nedir
  • oo hemşerim sen oc de mi yapardın ya
    Ben seni vatanbilgisayara gidip gelirken hayal etmiştim hep, sonunda lcd yi sağlam alabildin inşallah
    Orthos da ben en çok 25 dk sabredebildim, işlemci dayanıyor ama ben dayanamıyorum[:D]
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.