Bildirim
GPU VE BELLEK SAATİ NE İŞE YARAR ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kullandığın kart nedir? anladığım kadarıyla baya eski bir kart kullanıyorsun sürücü de zaten çok eski. Catalyst control center kalmadı çünkü -
Benim Yaşım biraz küçük olduğu için az çok biliyorum birşeyler fazla birşey bilmiyorum sana pc bilgilerimi yazayım sen ona göre söylersen iyi olur
İşlemci : Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2160 @ 1.80GHz 1.80 GHz
Yüklü bellek (RAM): 2,00 GB
64 Bit İşletim Sistemi
Windows 7 -
Burada ekran kartı ile ilgili bir bilgi yok. Sana tavsiyem OC dan uzak durquote:
Orijinalden alıntı: iSiMSiZZxD
Benim Yaşım biraz küçük olduğu için az çok biliyorum birşeyler fazla birşey bilmiyorum sana pc bilgilerimi yazayım sen ona göre söylersen iyi olur
İşlemci : Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2160 @ 1.80GHz 1.80 GHz
Yüklü bellek (RAM): 2,00 GB
64 Bit İşletim Sistemi
Windows 7 -
anladım sen ekran kartımı soruyorsun hemen cevaplıyorum
ATI RADEON 2600 PRO -
ya lütfen cevap verirmisin ihtiyacım var buna -
Pentium E2160 ve radeon 2600 çok çok eski bileşenler yani bunlara OC yapmaya hiç uğraşma stok şekilde kullanmaya devam et. Elinde ki sistem zaten güncel oyunlara hiç bir şekilde yetmez OC yapsan da yetmez ki OC bilgin olmadığı için bileşenleri bozma ihtimalin de çok yüksek. Özetle bulaşma böyle şeylere.quote:
Orijinalden alıntı: iSiMSiZZxD
ya lütfen cevap verirmisin ihtiyacım var buna -
Peki anladım yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X