Şimdi Ara

ORTAOKULDA SINIF ATLATMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
12.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben lise 3e gidiom 17 yaşındayım...kardeşim ise 14 yaşında ama 6. sınıfa gidiyor sınıf atlatma diye bi mevzu varmış...acaba nasıl yapabiliriz en azından 1 sene atlatalım çocuğun morali bozuluyo ...kendi yaşıtları seneye liseye gitcek bu ise 7'ye evt nasıl sınıf atlatabiliriz...?

NOT:Konu çok ciddi.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ortaokulda Sınıf Atlatma

Giriş

Ortaokulda sınıf atlama, öğrencilerin akademik başarıları doğrultusunda daha üst bir sınıfa geçmelerine olanak tanıyan bir sistemdir. Bu uygulama, bazı ülkelerde yaygın olsa da Türkiye'de uygulanmamaktadır.

Ortaokulda Sınıf Atlama Yönetmeliği

Türkiye'de ortaokulda sınıf atlama yönetmeliği bulunmamaktadır. Bu nedenle, öğrenciler daha üst bir sınıfa geçemezler.

Ortaokul Sınıf Yükseltme

Bazı özel okullar, öğrencilerin akademik başarılarına ve yeteneklerine göre sınıf yükseltme uygulamaları gerçekleştirebilmektedir. Ancak bu uygulama tüm okullarda geçerli değildir.

2. Sınıf Atlama Sınavı

Türkiye'de ortaokul öğrencileri için 2. sınıf atlama sınavı gibi bir uygulama yoktur.

Sonuç

Ortaokulda sınıf atlama, Türkiye'de uygulanan bir sistem değildir. Öğrenciler, ortaokulu belirlenen süre olan 4 yılda tamamlamak zorundadırlar. Sınıf yükseltme uygulamaları yalnızca bazı özel okullarda mevcuttur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Eğer çoook zekiyse bütün dersleri 100 üzerinden 5 ise ve bütün etkinliklerde I.lik alıyorsa ozaman sınıf atlatılıyor yoksa başka türlü olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockerconur

Eğer çoook zekiyse bütün dersleri 100 üzerinden 5 ise ve bütün etkinliklerde I.lik alıyorsa ozaman sınıf atlatılıyor yoksa başka türlü olmuyor

başka yolu yokmuyaff
  • quote:

Eğer çoook zekiyse bütün dersleri 100 üzerinden 5 ise ve bütün etkinliklerde I.lik alıyorsa ozaman sınıf atlatılıyor yoksa başka türlü olmuyor

Benim 100 üzerinden 89du beni kimse atlatmamıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: In God We Trust

quote:

Alıntıları Göster
    14 yaşında çocuk 6. sınıfa mı gidiyor? Yarın öbürgün sakalı bıyığı çıkar o küçük veletlerle takılmak istemez okuldan soğur (kuzenim liseyi okumadı bu yüzden) Gidin bi konuşun bence

• quote:

Orijinalden alıntı: ZİGİMBAZ

quote:

başka yolu yokmuyaff

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: rockerconur

----
    quote:

çünkü 100/100 olması gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

14 yaşında çocuk 6. sınıfa mı gidiyor? Yarın öbürgün sakalı bıyığı çıkar o küçük veletlerle takılmak istemez okuldan soğur (kuzenim liseyi okumadı bu yüzden) Gidin bi konuşun bence

zaten çocuk neredeyse ağlayacak duruma geldi senin dediğin gibi okuldan soğur yakında...ondan annemler gidip bi konuşmak istiyorlar da inş müdür atlatır 1 sınıf en azından...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZİGİMBAZ

quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

zaten çocuk neredeyse ağlayacak duruma geldi senin dediğin gibi okuldan soğur yakında...ondan annemler gidip bi konuşmak istiyorlar da inş müdür atlatır 1 sınıf en azından...

müdürün elinde olan birşey değil

• Kendi yasini falan niye yazdin ki biz acaba kardesim falan diyo da acaba kendi mi ortaokullu diye dusunmicektik simdi suphelerim var
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeAYDIN

Kendi yasini falan niye yazdin ki biz acaba kardesim falan diyo da acaba kendi mi ortaokullu diye dusunmicektik simdi suphelerim var
    EE BEYLER NAPAK?
  • quote:

beni kimse atlatmamıştı

• quote:

Orijinalden alıntı: Fαirytαle

quote:

beni kimse atlatmamıştı

Alıntıları Göster
    UPDULLAH

• quote:

Orijinalden alıntı: The Extractor

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    o da bişey mi ben direk 2.sınıftan başladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Architect

Beni 2den 3e atlatmak istemislerdi derslerim cok iyi cabuk kavrıyorum diye ben istememisim :D

herşeyi iyi güzel kavrıyomuşunda imza kurallarını kavrayaamamışsın sanırım
  • quote:

Beni 2den 3e atlatmak istemislerdi derslerim cok iyi cabuk kavrıyorum diye ben istememisim :D

o kadar imza az değilmi. bi kaç tane daha koyayaydın.
  • quote:

O imzayla ceza yemiyor musun yav?
    Bende 2 resim var diye ceza yemiştim.
    Sonra da avatarımı da, imzamı da Mustafa Kemal Atatürk' ün resmiyle süsledim. Bir daha da değiştirmem.
    Konuyla ne alakası var læ?
  • Sadece sinav gunleri gitsin karalasin bisiler nasilsa kalma yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: semidos

quote:

herşeyi iyi güzel kavrıyomuşunda imza kurallarını kavrayaamamışsın sanırım

• tam olarak nasil oluyor bilmiyorum ama il milli egitim mudurlune gidip yasi bu ve ileriki dönemlerinin konusunuda biliyor de sinava sokarlar. Bu anlattigim kadar kolay degil tabi adamin zevkine kalmis bir durum, bi git kardesim isinede der. Ailemin aile dostu, turkiyeye geldiginde, denklik alamamisti cocuklari, ilk okuldan baslicakti torpil filan bulduk sinava girdi. Normal 4.siniftan baslicakti rusyada 6.sinifi okuyodu, sinava girdi 8.siniftan basladi. 6dan baslicana 2sinif daha atladi, tabi bu sirada 1ay kiz ders calisti. Not olayi filan yalan yani 100uzerinden 100filan fasa fiso, cocugum olsun bende boyle ozel dersle halledip okulu kisa surede bitirmesini saglicam. Ben anaokulunda okuma yazma toplama vs hepsini ogrenmistim, maalesef o zaman sinif atlatamadilar, ozel okulda 2yil ozel, 2yilda olimpiyat sinifinda ders aldim, 6.sinifta devlete gectim ve yine torpil olmadigindan sinif atlayamadim, ondan sonrada artik civittim ben okulda olmak mal geliyodu, benden buyuklerle takiliyordum, her gecen gun tembellestim yata yata lisedede 80ortalama yaptim, lise 3ve 4de fizik olimpiyatlarina katildim ama tembel oldugumdan hep yattim. Bu yil ygs sinavinada yata yata girdim ve bu yil hazir bilginin tukendini, dibe coktum, ezildim. Ben hatayi taa 5yil once yapmasim, tekrar calismaya basladim, 20dk calismak bile cok zor geliyor. Cocugum olursa bunlarin hicbirini yasamicak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 25 Mayıs 2011; 17:30:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

tam olarak nasil oluyor bilmiyorum ama il milli egitim mudurlune gidip yasi bu ve ileriki dönemlerinin konusunuda biliyor de sinava sokarlar. Bu anlattigim kadar kolay degil tabi adamin zevkine kalmis bir durum, bi git kardesim isinede der. Ailemin aile dostu, turkiyeye geldiginde, denklik alamamisti cocuklari, ilk okuldan baslicakti torpil filan bulduk sinava girdi. Normal 4.siniftan baslicakti rusyada 6.sinifi okuyodu, sinava girdi 8.siniftan basladi. 6dan baslicana 2sinif daha atladi, tabi bu sirada 1ay kiz ders calisti. Not olayi filan yalan yani 100uzerinden 100filan fasa fiso, cocugum olsun bende boyle ozel dersle halledip okulu kisa surede bitirmesini saglicam. Ben anaokulunda okuma yazma toplama vs hepsini ogrenmistim, maalesef o zaman sinif atlatamadilar, ozel okulda 2yil ozel, 2yilda olimpiyat sinifinda ders aldim, 6.sinifta devlete gectim ve yine torpil olmadigindan sinif atlayamadim, ondan sonrada artik civittim ben okulda olmak mal geliyodu, benden buyuklerle takiliyordum, her gecen gun tembellestim yata yata lisedede 80ortalama yaptim, lise 3ve 4de fizik olimpiyatlarina katildim ama tembel oldugumdan hep yattim. Bu yil ygs sinavinada yata yata girdim ve bu yil hazir bilginin tukendini, dibe coktum, ezildim. Ben hatayi taa 5yil once yapmasim, tekrar calismaya basladim, 20dk calismak bile cok zor geliyor. Cocugum olursa bunlarin hicbirini yasamicak
    İlkokul iki de beni sınıf atlatacaklardı da istemedi bizimkiler.Okumayı falan iyi söküp diğer derslerin falan iyi derecedeyse 2.sınıftan 3'e atlatabiliyorlar.O saatten sonra sınıf atlatmazlar sanırım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.