tam olarak nasil oluyor bilmiyorum ama il milli egitim mudurlune gidip yasi bu ve ileriki dönemlerinin konusunuda biliyor de sinava sokarlar. Bu anlattigim kadar kolay degil tabi adamin zevkine kalmis bir durum bi git kardesim isinede der. Ailemin aile dostum turkiyeye geldiginde denklik alamamisti cocuklari ilk okuldan baslicakti torpil filan bulduk sinava girdi. Normal 4.siniftan baslicakti rusyada 6.sinifi okuyodu, sinava girdi 8.siniftan basladi. 6dan baslicana 2sinif daha atladi, tabi bu sirada 1ay kiz ders calisti. Not olayi filan yalan yani 100uzerinden 100filan fasa fiso, cocugum olsun bende boyle ozel dersle halledip okulu kisa surede bitirmesini saglicam
hmm saol kardeşim ...yazdıklarını dikkate alacağım...çocuk zaten herşeye razı yeterki en azından 1 sınıf atlatsınlar....senin dediğin gibi bişey varsa bi denemek lazım..
Up
quote:
Orijinalden alıntı: ShadowStep
quote:
Orijinalden alıntı: semidos
quote:
Orijinalden alıntı: The Architect
Beni 2den 3e atlatmak istemislerdi derslerim cok iyi cabuk kavrıyorum diye ben istememisim :D
herşeyi iyi güzel kavrıyomuşunda imza kurallarını kavrayaamamışsın sanırım
resim hiç hoş değil bence. insan olsa birşey demezdim ama.
lan ne güzel gitsin dövsün 6.sınıftakileri
Yapılacak Birşey Yok Başında Düşüneceksin Dersleri Nasıl SBS Falan ?
quote:
Orijinalden alıntı: duayen00
Yapılacak Birşey Yok Başında Düşüneceksin Dersleri Nasıl SBS Falan ?
dersleri iyi...sbs ye girmedi 6lar.
quote:
Orijinalden alıntı: ZİGİMBAZ
quote:
Orijinalden alıntı: rockerconur
Eğer çoook zekiyse bütün dersleri 100 üzerinden 5 ise ve bütün etkinliklerde I.lik alıyorsa ozaman sınıf atlatılıyor yoksa başka türlü olmuyor
başka yolu yokmuyaff
Başka türlü atlayamazsın yeğenim.
<Bu iletiyi görebilmek için DH Gold Premium sahibi olmanız gerekmektedir>
quote:
Orijinalden alıntı: MetalikA
quote:
Orijinalden alıntı: ShadowStep
quote:
Orijinalden alıntı: semidos
quote:
Orijinalden alıntı: The Architect
Beni 2den 3e atlatmak istemislerdi derslerim cok iyi cabuk kavrıyorum diye ben istememisim :D
herşeyi iyi güzel kavrıyomuşunda imza kurallarını kavrayaamamışsın sanırım
resim hiç hoş değil bence. insan olsa birşey demezdim ama.
quote:
Orijinalden alıntı: ok.kib.by
troll detected
quote:
Orijinalden alıntı: HAAltuntas
quote:
Orijinalden alıntı: ok.kib.by
troll detected
<Bu alıntıyı görebilmek için DH Gold Premium sahibi olmanız gerekmektedir>
e-okul'daki sınıf atlama kısmını farketmediniz heralde.seçiyosun istediğin sınıfa atlatıyo
1 sınıftaki bi arkadaşım deprem dolasıyla 2 sınıfta yoktu ve okumamışti hiç sonra 3 sınıfa geçince fakat nasıl yaptiysa bilmem aynı arkadaşım 3 sınıfa bi şeklinde velisi zorla sokturmuşlardı. Yani 1 sınıftan 3 sınıfa atladı.
oda bişeymi ben üniversitede doğdum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme