Bildirim
Ortamı güzel oyun önerisi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
lara croft anniversary mi ne vardı.. dehşet güzel ortamları vardı ya.. oynadın mı ya da oynar mısın bilmiyorum ama o ortamlar zor bulunur valla -
Red Dead Redemption'daki ortamı hiçbir oyunda görmedim.Sırf manzara seyretmek için bile girerim oyuna. -
quote:
Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42
Red Dead Redemption'daki ortamı hiçbir oyunda görmedim.Sırf manzara seyretmek için bile girerim oyuna.
sana güncelleme gelmedimi -
3D villa
Bi avcılık oyunu var, ordaki orman atmosferini hiç bir oyunda görmedim şahsen. -
quote:
Orijinalden alıntı: By Asphyxia
quote:
Red Dead Redemption'daki ortamı hiçbir oyunda görmedim.Sırf manzara seyretmek için bile girerim oyuna.
sana güncelleme gelmedimi
Offline akar -
quote:
quote:
quote:
Offline akar
offline = çöp hacı live ın tadına bi kez bak vazgeçemezsin eminim
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Offline akar
offline = çöp hacı live ın tadına bi kez bak vazgeçemezsin eminim
Uzun zamandır ban dalgası olmamış.Konsolu alır almaz banlanmayalım dedim hele şu ban dalgasını bir atlatayım multiye akacağım
-
quote:
Orijinalden alıntı: XXS
konuyu kaldırmayın oyun bölümünde cevap gelmiyor,bikaç tavsiye laıp gidicem,grafiği güzel ve ortamı güzel olan müzik dinlerken seyredebileceğim bir oyun arıyorum
Büyük kahin geldi. 21 Mayısta deprem olmazsa kendini banlatacaktı. -
beyler pc oyunu önerirseniz sevinirim,konsolum yok,hd5850 var canavar gibi. -
quote:
Orijinalden alıntı: XXS
beyler pc oyunu önerirseniz sevinirim,konsolum yok,hd5850 var canavar gibi.
crysis
Sağlam atmosfer istiyorsan bad company 2 multiplayer.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X