Şimdi Ara

Ortalık sahtekar kaynıyor başıma gelenler(Dikkat ilan yeniden yayında !)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
1
Favori
8.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DİKKAT EDİN ARKADAŞLAR İLANI YENİDEN YAYINA ALMIŞ YENİ LİNK AŞAĞIDA..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-56-binde-borusan-istinye-bakimli-orjinal-hatasiz-siyah-ve-en-dol-55906342/detay/

Lik silinirse tam sayfa ekran görüntüsü için tıklayın ;http://i54.tinypic.com/1zg5klj.png

Merhaba sevgili dostlarım ;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-56-binde-borusan-istinye-bakimli-orjinal-hatasiz-siyah-ve-en-dol-55514970/pasif-ilan/

Bildiğiniz üzere 3 aydır BMW 3.16i bakıyorum kendime.Bu ilanı görünce ilanın veriliş şekline de bakınca fazla şüphelenmedim.Önce babam Kütahya'dan araca bakmaya gitti.İlk gün adam kendini o kadar ağırdan sattı ki sanki bulunmaz hint kumaşı satıyor.Tüm gün boyunca babamı oyaladı.Babam aracı ne gösterebildi ne sorgulatabildi.Babam aracı Borusan'a götürmeye kalktı dediği şey şu orada 800TL ekspertiz ücreti alırlar diyerek babamı vazgeçirdi.(Halbuki sonradan öğrendik ki Borusan İstinye expertiz hizmeti vermiyormuş)Bu esnada ben de tramer kayıtlarına falan bakmaya uğraşıyordum.Plakayı sorguluyorum hiç bir şey çıkmıyor.Baktığında donanımlara göre 60bin liralık ederi var aracın.Babam ben baktığım kadarıyla bir şey bulamadım deyince ben de kendi aracımla Sivas'tan Gebzeye gittim.Neyse bugün saat 9.40 gibi buluştuk.Adamın dediği tek şey aracım orjinal aracım temiz kaza yok ne sorarsak olumsuz yok diyordu.Üstüne basabasa kaç defa "ilk sahibiyim" dedi.Halbuki ilk sahibi falan değil."İş dolayısıyla aracı az kullandık dedi".Boya koruma falan yaptırmış aracın boya da en ufak bir iz bile yok! Neyse ben ön koltuğa geçtim.Ver bakalım ruhsatı..Ruhsatı aldım şase noyu 5664'e girdim.Telefon mesajı göndermedi 3-4 sefer denedim gönderemedi.Yeni mesaj yazdım o şekilde gönderdim." HS S Şase NO" şeklinde.Aracın 5 adet hasarı çıktı..

HASAR 5: 31.07.2006 1038 TL
    HASAR 4:07.10.2006 451,94 TL
    HASAR 3:16.03.2008 907 TL
    HASAR 2:20.01.2009 5595 TL
    HASAR 1: 20.03.2011 34000 TL AĞIR HASARLI

İşin garip tarafı bu hasarlarhttp://www.tramer.org.tr/tramer/policePublicSorgu.mxx?cmd=sorgu&newSorgu=E&u=100 şu adresteki sorgulamalarda bile çıkmıyor!

Hoca bunun hasarı varmış diye sordum.Ufak tefek şeylerdir onlar dedi bir keresinde ayna kırılmıştı falan dedi.Dediğim ağır hasarlı gözüküyor 34binTL masraf edilmiş? Biraz sıkıştırınca geçenlerde altını bir yere vurmuştum dedi..Arabadan vazgeçtim çoktan ben bu esnada ancak adamdan vazgeçmedim.Aracı lifte kaldırdık..Aracın önden ağır kazası var.Nasıl bir şeyse önden bakınca hiç bir şey anlaşılamıyordu.Orjinal gibiydi sanki aralıkları boyası falan.Alta gelince aracın motoru kapatan kısımlarını falan acemice kapatmışlar.Vidaların biri farklı diğeri farklı şekilde..Sonra egzos sistemi toptan değişmiş.Balatalar birmek üzere..Neysek usta para almadı benden..Kaportacıya göstermedik artık ancak aracın komple boyalı olması kuvvetle muhtemeldi.Sonradan farkettim ki aracın sağ-sol farları arasında da fark var.Sağ far sıfır sol far orjinal gibi duruyor.

Kısacası herşeyi düşünmüş.Plaka ile sorgulamada hasar çıkmamasını,Villalar önünde resim çekmeyi,Kendini ağırdan satmayı,Yalan söylemeyi vs.Yazık.Keşke konuyu daha erken açabilseydim birilerini kurtarabilirdik.Çünkü sürekli arayıp soran oluyordu biz bakarken.Belki o bile düzen olabilir bilemiyorum.Ama araç o kadar güzel ki büyüsüne kapılıp üzerine atlamamak elde değil! Nitekim sahibindenden satmış gibi ilanı kaldırmış.Muhtemelen birileri kazıklandı.

Çok şükür ki başıma gelenler bu kadarıyla sınırlı kaldı.

Siz siz olun " HS S Şase No" 5664 sorgusunu yapmadan 2.el araç bakmayın bile.

Not:Sahibinden ilanı silinirsehttp://i55.tinypic.com/2ng7j0n.png bu resimden tam sayfa görüntüsüne ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecay -- 6 Ağustos 2011; 3:14:08 >

• geçmiş olsun.Ama fiyatından birşeyler olduğu belli,siz ihtiyatlı davranmışsınız ve kendiniz keşfetmişsiniz aracın kusurlarını.Başka birisi bu kadar bilgili olmayabilir ve görüşünüşe göre olmayan birini bulup aracını kakalamış.
  • ucuz atlatmışsın, belki adam rica etti exper'e perte çıkarmasın diye, 34'e sıfır araba alınıyor kimbilir neler oldu, altı vurduysa belki şase de eğrilmiştir, ciddi bir kaza olduğu kesin
  • ucuz atlatmışsınız fakat araçta harbiden iyi duruyormuş gözüm kaldı vallahi
  • İncelemekte olduğunuz araç sahibinden.com aracılığıyla satılmıştır. Yazık oldu bir vatandaşa...
  • Oldum olası şu ilanlardaki açıklamaları renkli yazılarla yazanlardan hep uzak durmuşumdur.. Bana çok itici geliyor..
  •  Ortalık sahtekar kaynıyor başıma gelenler(Dikkat ilan yeniden yayında !)

Sağ sol farlar arasına dikkat edin.Işık yansıması falan değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • villa önünde çekim olayı da tam Türk usulü müthiş bir buluş, tebrik etmek lazım bu dahi adamı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ...

Hemde öyle böyle değil.. Adam gitmiş bir villanın kapısına.. İçeride deği farkındaysanız.. Aracın 360 derece fotografını çekmiş.. Minareyi çalmış, kılıfınıda villa kapısına uydurmuş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gareysar -- 12 Ekim 2015; 8:36:37 >
  • Sahibinden.Com'da ki araçların %90'ı problemi gizlenmeye çalışılarak satılmaya çalışılan araçlar. Kışın 2007 model POLO için sahibi ile görüştüm, o aracın da fiyatı emsallerine göre düşüktü. Aracın plakasını sorgulatınca aracın 7 adet kazası çıktı.

Artık ikinci el otomobil almak risk işi, alabiliyorsanız sıfır alın ya da tanıdıktan araç almaya çalışın. Zaten şuan piyasada ki temiz araçların bir çoğu eşe dosta gidiyor, geriye kalanlar çürük mal.
  • Geçmiş olsun yalnız pert olsada asaletinden hiçbir şey kaybetmemiş bitiyorum bu kasaya
  • Taziyeleriniz için teşekkürler arkadaşlar.

Bu adamın bilgisayar şirketi varmış babama dediğine göre..

Şimdi 45 bin lirayla ortada kalakaldık yalnız.Civic Elegance mı alsam
  • iyi toplamışlar ama
  • Uyarı için teşekkürler.

Demekki neymiş,plakasını gizleyen ilana hiç bakmaya bile gerek yok,uzaklaşmak gerek,zaman ve sinir kaybı...
  • Ucuz atlatmışsınız. Bugünlerde 2. el araç bakıyorum iyice işkillendim şimdi

Ortalık düzenbaz dolmuş.. Dolmuş diyince aklıma geldi;

Ben de 2009 yılında 2. el 2007 model Toyota Corolla D4-D Comfort buldum bitane. Araç 23.000 km'de. Sahibiyle görüştük 29.500 TL fiyatta anlaştık. Tam ÖTV indiriminin olduğu dönemdi ama fiyat yine de uygundu. O zamanki bulunduğum yerde yetkili servis yok, en yakını 150 km ötede. Ben ısrarla yetkili servise gitmeyi teklif ediyorum, adam işim yoğun ne gerek var araba sıfır gibi, burda sanayide baktır istediğine diyor. Diyorum yol masrafını, expertizini ben karşılayacağım baktıralım hemen halledelim satışı. Vay diyo işimden gücümden kalırım. Adam şehiriçi dolmuşta günlük hesabı şöförlük yapıyor bu arada aldığı para da 20-30 TL. En sonunda tepem attı almıyorum dedim. O da demesin mi satmıyorum sana arabayı.. Arabada kesin bişey vardı. Artık arabayı sel mi aldı, pert durumu mu vardı yoksa kilometreyle mi oynanmıştı bilemiyorum.

Neyse geçmiş olsun..

• quote:

Orijinalden alıntı: ecay

bu villa darıcada. satan adam neredeydi??
  • Dostlarım aracın 20 Mart'ta ki trafik kazasını bulmaya uğraşırken bir forumda konuşulanlara denk geldim.Bu foruma da üye olan varsa bilgilendirirse sevinirim.

http://www.techturkey.com/forum/sohbet/91159-acil-yardim-tramer-kayitlarinda-plaka-cikmamasi-ne-demek.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

Ucuz atlatmışsınız. Bugünlerde 2. el araç bakıyorum iyice işkillendim şimdi

Ben de 2009 yılında 2. el 2007 model Toyota Corolla D4-D Comfort buldum bitane. Araç 23.000 km'de. Sahibiyle görüştük 29.500 TL fiyatta anlaştık. Tam ÖTV indiriminin olduğu dönemdi ama fiyat yine de uygundu. O zamanki bulunduğum yerde yetkili servis yok, en yakını 150 km ötede. Ben ısrarla yetkili servise gitmeyi teklif ediyorum, adam işim yoğun ne gerek var araba sıfır gibi, burda sanayide baktır istediğine diyor. Diyorum yol masrafını, expertizini ben karşılayacağım baktıralım hemen halledelim satışı. Vay diyo işimden gücümden kalırım. Adam şehiriçi dolmuşta günlük hesabı şöförlük yapıyor bu arada aldığı para da 20-30 TL. En sonunda tepem attı almıyorum dedim. O da demesin mi satmıyorum sana arabayı.. Arabada kesin bişey vardı. Artık arabayı sel mi aldı, pert durumu mu vardı yoksa kilometreyle mi oynanmıştı bilemiyorum.

Neyse geçmiş olsun..

Her zaman böyle değil, ben de müsait olmadığım bir durumda derim yani, istediğin ustayı götür ama ben senin dediğin yere aracı getiremem zamanım yok, gidemem derim...

Yani siz belki çok temiz bir arabayı almamış olabilirsiniz

Hem de 150km uzaklıktaki bir yere hiç gidemem, illa alan çıkar

• quote:

Orijinalden alıntı: mmarass

quote:

Orijinalden alıntı: ecay

bu villa darıcada. satan adam neredeydi??

Adam Gebze için adres veriyor.Ama ilk gün babamı oyalarken bir kere darıcaya gidip gelmişti.Annesini bıraktığını söylemişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

Ucuz atlatmışsınız. Bugünlerde 2. el araç bakıyorum iyice işkillendim şimdi

Neyse geçmiş olsun..

Her zaman böyle değil, ben de müsait olmadığım bir durumda derim yani, istediğin ustayı götür ama ben senin dediğin yere aracı getiremem zamanım yok, gidemem derim...

Yani siz belki çok temiz bir arabayı almamış olabilirsiniz

Hem de 150km uzaklıktaki bir yere hiç gidemem, illa alan çıkar

Doğru söylüyorsunuz, ben tanıdık vasıtasıyla araca talip oldum herhangi bir internet ilanı değildi. Para hesabımda nakit, sıkıntı çıkmadığı anda hemen satışı gerçekleştirecek durumdayım yani..

Ve de bulunduğumuz yer bir ilçe, il merkezinde yetkili servise gidip aracın servis geçmişine ve mevcut durumuna baktırmada ne gibi bir sakınca olabilir ki?

Dediğiniz gibi belki de çok temiz çok uygun fiyatlı bir aaç kaçırdım, nasip kısmet.. Ama bana hiç güven vermedi hal ve hareketleri..

Paranoyak değilim ama kimse kusura bakmasın 30.000 TL vereceğim araç için sanayideki neidüğü belirsiz ustaya güvenemem..

Neyse dediğim gibi nasip kısmet. Ben de gittim sıfır km benzinli Focus aldım aynı paraya

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.