Normal sıralamada FB önde görünüyor ama 3 oyuncu fazlaları var. Ortalama olarak en değerli takım GS.. Ne işe yarayacağını bilmiyorum ama yine de yazayım dedim
bu gurur hepimizin diyim mi demesemmi karar veremedim
Nasıl bi gurursa bende fazla etki yapmadı
Ligimizin toplam piyasa değeri Manchester City'den düşük.
Ne işe yarar bilmiyorum ama yazayım dedim.
Evet ama Fenerbahçe de 3-4 tane 50-100 binlik genç oyuncular var biri 16 yaşında onlar A2 ye falan giderse baya bi artar
quote:
Orijinalden alıntı: Glόin
Fenerbahçe o kadar oyuncu kaybetmesine rağmen kadro değeri olarak hala bizim üstümüzde.
Ligin en az kadroya sahip takımıyız. Zaten sakatlıklardan başımız yanıyor kaç yıldır, umarım bir sorun olmaz..
ben yaş ortalamamıza takıldım.Ortalamayı 25,6 yapsak iyi olur.25 ten aşağısı kötü olur.
quote:
Orijinalden alıntı: foreverkinqs
quote:
Orijinalden alıntı: Glόin
Ne işe yarar bilmiyorum ama yazayım dedim.
abartma hocam lisede matematiginiz kaçtı acaba
man city 4433.500.000 � degeri var...
yani gözle direk hesaplama bile yapılabilir
Yanlış bakmışım dostum. Bu arada lisede matematik dersi yoktu.Müzik bölümü okudum ben piyano ana sanat dalı
Geçen konu açmışlardı oyuncu sayımız GS'den az olmasına rağmen kadro değerimiz daha yüksek diye. Hatta Melo kiralık ondan kadro değeri artıyor demişlerdi. Ziegler'de kiralık değil mi ?
Yalnız Beşiktaş daha değerli
quote:
Orijinalden alıntı: xFeeL
Geçen konu açmışlardı oyuncu sayımız GS'den az olmasına rağmen kadro değerimiz daha yüksek diye. Hatta Melo kiralık ondan kadro değeri artıyor demişlerdi. Ziegler'de kiralık değil mi ?
Yoboda kralık. Fiyatı nerdeyse 10M
quote:
Orijinalden alıntı: burakNSX
quote:
Orijinalden alıntı: xFeeL
Yoboda kralık. Fiyatı nerdeyse 10M
Bu gurur hepimizin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme