|
Merhaba. İzmir’de 2+1 sıfır bir binaya taşındım. Her katta 3 daire var ve ben ortada oturuyorum. Yatak odam sol dairenin mutfağı ile ortak duvara sahip. Mutfağım ise sağ dairenin salonu ile ortak duvara sahip. Yatak odasında uyurken sabahın erken saatlerinde ve gece geç saatlerde sol taraftaki dairenin mutfağından tava, tencere sesleri geliyor. Kadın musluğu açınca duvara değiyor musluk ve o ses bile uyandırıyor. Yalıtım sıfır sanırım. Mutfağa kaçıyorum orda uyumak için ama bu sefer de sağdaki daireden sesler geliyor. Anlayacağınız uykuya en ihtiyacım olduğu saatlerde uyuyamıyorum. Düzgün bir dille konuştuk mahcup oldular özür dilediler ama halen sesler geliyor, bir değişiklik yok daha fazla dikkatli olmak gibi. Onlara da hak veriyorum mutfak sonuçta kadın yemek yapıp bulaşık yıkıyor. Alt katta ise bir hanımefendi oturuyor arada bir sevgilisi geliyor tüm sex hayatlarına hakimiz çok şükür. Bu kadar yeni bir binada nasıl ses yalıtımı bu derece berbat olur anlamıyorum. Psikolojim bozuldu artık. Ne yapacağımı bilmiyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı