< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Türk'e savaş düğündür.. savaşmak bizim kanımızda var yargısıyla yaklaşmak istiyorum kimilerine göre evet birçok konuda geriyiz.. ancak ortadoğu açısından Türkiye'nin haricinde tek bir ülke göremedim resmi koşullar ve şartlar altında sınır ötesi harekat yapabilen.. çoğu ülke örneğin Suriye'de "endişe, insani yardım, tatbikat" vs. saçma sebeplerden ötürü Suriye'de bulunur. Amerika'ya gelecek olursak Amerika'nın girdiği topraktan hayır gelmez. Sözde insani yardım adı altında birçok ülkeye girdi.. girdiği ülkelere tek tek bakacak olursak insani yardım sadece Amerika'ya yapılmış
![]() |
israil kendisinden çok üstün gece görüşlü uçaklara sahip mısır hava kuvvetlerini saatler içerisinde tek hava saldırısı ile imha etti
yine diğer savaşlarda mısır ordusunu sayıca az olmalarına rağmen tuş etti kelimenin tam anlamıyla her şey envanter değildir o envanteri kullanacak strateji taktik planlama moral olmadan istersen dünyanın en ileri teknolojisine sahip bir ordun olsun yenilgiye uğrar ağır kayıplar verir türkiye ise saydığın ülkelerden çok daha başarılıdır sadece israil ile kıyas edilebilir o ülkelerden türk ordularında güçlü bir askeri gelenek vardır arap ordusu gibi kolay kolay dağılıp geri çekilmez evet envanterimizin modernize olması gerek hatta yerli tanklar uçaklar silahlar aletlere sahip olmalıyız |
bizim ordu her daim antrenmanlı, pkk ile mücadele ve operasyonlar orduyu her daim antrenmanlı yapıyor. Mısır ordusu endvanteri bizden üstün olsa da personeli bizim ordu kadar tecrübeli değil.
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|