Şimdi Ara

Oron.com | Yeni yaygınlaşan filehosting sitesi (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
866
Cevap
3
Favori
45.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TRQX

Benim dosyaları çatır çatır indiriyorlar ama Pre alan yok valla. Amme hizmeti yapıyorum haftalardır.

bunun birden fazla nedeni olabilir. 1- dosyalarin kucuk boyutlarda oldugu icin indirenler premium almaya gerek duymayabilir. dosyalar ne kadar buyuk olursa o kadar avantajli olursun. 2- dosyalarini indirenlerin hangi ulkeden oldugu onemli. bazi ulkeler digerlerine gore cok daha fazla premium aliyor. tartismasiz birinci sirada amerika var. turkiye bu siralamada cok gerilerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aegean

quote:

Orijinalden alıntı: boçi

dün 206 premium download 12 free download almışım...5 gündür tek satışım yok(2 rebill var)...forumlarda hangi konuya girsem herkes oron paylaşıyo artık herkesde premium var galiba özellikle adult paylaşan arkadaşlar sizde nasıl durum satış oluyo mu?

bana hala satis geliyor. gunde en az 1 tane.
    200 downloada satis gelmez. gelirse surpriz olur...

eee işini bilecen hocam...az ama öz...premium aldırmaya zorlayacan ben ilk başlarda günde 5-10 download alırken 100 doların üstünde para biriktirmiştim ama o zamanlar kimse de oron yoktu...şu sıralar bende de hergün satış oluyo ama 1-2 satışla yetinmemek lazım ;)
  •  Oron.com | Yeni yaygınlaşan filehosting sitesi

muhteşem M(uhteşem)ORON.com :)))) remote 'u helal be 7 tane dosy akoydum sonucunda sadece biri yuklendi. YUHHHHHH
    once adam gibi remote yapın sonra iş yapın

KALAN SÜREYE DİKİZ:: DUNYADA ILK MORON.com ZAMANDA geriye gitmeyi başardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingDwa®F -- 23 Şubat 2011; 13:18:16 >
  • aegean son 22 gunde bende 32 ABD, 12 canada 10 avustralya 10 italya 8 tane UK var 5 tane de almanya
    gerisi fasa fiso ulkeler
  • Oron'un remote sistemi kötü daha iyi sonuç için dosyaları teker teker remote yap daha garantili olur.4 tane link eklediğin zaman %400 olduktan sonra başarıyla remote oluyor eğer %400 olmadan iptal edersen hepsi iptal oluyor.Bu yüzden oron'la işim olmaz remotesi beni delirtiyor
  • demek prem olup 20 tane atsam %2000 i bekleyecem (20 x 950 mb) den de 18 gb olacak. Ohh maşallah
    en guzeli 20 task acmak cunku ekleme yaparsan 1 x 2 MBYTE/san acarken 10 task acarsan her taska 2 MBYTE/SAN den 20 MBYTE ile remote cekiyor
    bu durumda remote icin kafadan vakit ayırmak lazım
  • Birşey sormak istiyorum oron.com dan 2 ay önce paypal ile 1 aylık üyelik satın almıştım geçen kredi kartı extresine baktığımda otomatik olarak 1 aylık daha ücret çekildiğini gördüm.Bu otomatik uzatma neden olur ve nasıl kapatabilirim.

Yardımlarınız için teşekkürler.
  • tek bir premium alan yok ya

560 / 259
  • mashimaro77 ,paypal gecmişine bak ve orada ORON a odeme yapıldıgı kısımda "Ayrıntılar " a tıkla cıkan
    İşlem ayrıntıları kısmının alt kısmında bir yerde otomatik ödeme kısmı olmalı
  •  Oron.com | Yeni yaygınlaşan filehosting sitesi

ben oron vermeyi bıraktım çok oldu fakat dolaşan dosyalarda da belliki pre alıpta indirenlerin sayısı azımsanmayacak kadar .
    Oron pre satışlarda artık aşmış .
    Bazen pre satış vs olmaması normal .
  • oronda artik yeni kisilere premium satmak cok zor. cunku premium satacak kimse kalmadi. herkes birilerinin referrali oldu. zamaninda pazari ele geciren gecirdi. artik yeni uploaderlar icin cok gec. simdi rebill zamani. bana da herkese de hergun rebill geliyor. upload yapmaya bile gerek kalmiyor. oronun bu sistemi varolan kullanicilarini odullendiriyor. yeni uploada baslayacaklar icin oron iyi bir tercih degil. bana bile gunde bir tane yeni referral zor geliyor. kazanclarin cogu rebillden geliyor.

yeni baslayaccaklara bir tavsiiye daha. hicbir zaman tek bir filehosta yuklenmeyin. mutlaka 2. hatta 3. filehostunuz olsun. hepsine birden upload yapin. hepsinden kazanin. ben sadece oronla degil, filesonic,depositfiles ile de calisiyorum. birinde problem oldugu zamanlar digerlerine agirligi veriyorum. bu da onemli bir nokta.
  • aegan kesinlikle katılıyorum sana. Oron'a Ekim ayında geçtim. İlk başlarda downloadlar az olmasına rağmen satışlar iyiydi daha doğrusu DL/SALES oranı iyiydi. Ama bazen 3K dl almama rağmen (ki son bir aydır pek paylaşım yapamadığımdan 2K yı bile göremiyorum artık) ilk başlardaki gibi satış gelmedi. Yani dediğin gibi ilk başlarda premium satışlarını kapan kaptı. Rebillerle gelir sabit hale bile geldi. Ben de oronu, sales için girmek isteyene kesinlikle tavsiye etmiyorum. Keza bundan sonra pek satış olmayacağından download için girenlere de tavsiye etmiyorum (rank satışlarla arttığı için).

Bu arada son dediklerini yani alternatif olayını pek yapmıyordum (tabi bazı paylaşımlarımda Filesonic de var ama yetmez.) Depositfiles' i ben de denemek istiyordum bu aralar. Bakalım sonuç ne olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clayns_seco

Beyler bu oron'un ne özelliği varda, bütün herkes paylaşımlarını burada yapıyor. Hayır bedava kullanıcılara çok gıcıklık yapıyor, modem resetlesen bile yemiyor ve 1GB dosya indirdin mi günde sadece 1 defa izin veriyor. Çok saçma yahu. Hayır Turkcell-Avea mobil ödeme sistemleri de yok. Nasıl ücretli üye olucam ben bu heriflere. Kredi kartı kullanmıyorum.

cok basit. pp bozdurulan siteler var. git birtanesine. ne kadar ihtiyacin varsa iste. havaleni yap. istedigin miktar pp hesabina gecer. sonrada ister orondan ister baska bir filehosttan premium alabilirsin. nede olsa hepsi pp kabul ediyor.
  • ben bu orona yeni başladım 10 günde 7 satış oldu bakalım bundan sonrası nasıl olcak . ve asıl önemli olan merak ettiğim bu pre alanlar umarım rebill yaparlar yoksa bi daha sattırmaya ugras.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aegean

quote:

Beyler bu oron'un ne özelliği varda, bütün herkes paylaşımlarını burada yapıyor. Hayır bedava kullanıcılara çok gıcıklık yapıyor, modem resetlesen bile yemiyor ve 1GB dosya indirdin mi günde sadece 1 defa izin veriyor. Çok saçma yahu. Hayır Turkcell-Avea mobil ödeme sistemleri de yok. Nasıl ücretli üye olucam ben bu heriflere. Kredi kartı kullanmıyorum.

cok basit. pp bozdurulan siteler var. git birtanesine. ne kadar ihtiyacin varsa iste. havaleni yap. istedigin miktar pp hesabina gecer. sonrada ister orondan ister baska bir filehosttan premium alabilirsin. nede olsa hepsi pp kabul ediyor.

Artık paypal bakiyesinden TR dışına ödeme yapılamıyor. Kredi kartı gerekli
  • oron alertpaydan odeme kabul ediyor. alertpay bozduran birilerini bulursan kredi kartina gerek kalmaz.
  • oron guzel gercekden ama remote konusu tam bir kabus 24 acık bir pc'n olmalı baska turlu igrenc otesi
  • quote:

millet premium satmak için abanıyor buraya
  • 55% / Satışlar / 55% / rebills
    70% / Satışlar / 30% / rebills

Yeni kazanç seçeneği eklendi
  • Oron'da 6 tane film uploadım var.67 indirmeye verdiği para 00.4 $ :( Ama şu sıralar tüm upload siteleri kelek verdiğinden dolayı en sağlamı şimdilik oron
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.