Şimdi Ara

Oron.com | Yeni yaygınlaşan filehosting sitesi (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
866
Cevap
3
Favori
45.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bana oron Pre. acc lazım acil yardımcı olabilecek varmı ? pm atarsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taufel -- 18 Ocak 2011; 20:05:15 >
  • minimum ödemesi 100 dolar hangi sitelerle remote'ye izin veriyor ? filesonic'e remoteye izin veriyorsa başlanır ama diğer türlü uğraşılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: comm

minimum ödemesi 100 dolar hangi sitelerle remote'ye izin veriyor ? filesonic'e remoteye izin veriyorsa başlanır ama diğer türlü uğraşılmaz.

R@pid, Mega-upload ve Fileserve ' den sorunsuz remote var. Hotfile ve Filesonic çalışmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webkurdu47 -- 18 Ocak 2011; 21:38:24 >
  • 100 $ olayı kötü olmuş.
  • Uploaderlk işine yeni başladım (1 haftalık) kazancım indirme başına geliyordu indrme oranı güzel olmasına karşın gelen miktar çok azdı sora refmle pre üyelik alan biri oldu ve beim kullanıcı rütbem %2 den %100 e çıktı indirme başına 0.0005 geliyoken 0.0100 gelmeye başlamıştı bazende daha fazla fakat tekrar az miktarda azalma olmaya başladı ki upload ettiim dosyalar en azından günde 3'er defa indirilio ancak kullanıcı rütbem%100 den %82 lere düştü bu nedendir biri yarımcı olabilirmi. Çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: tam3535

Uploaderlk işine yeni başladım (1 haftalık) kazancım indirme başına geliyordu indrme oranı güzel olmasına karşın gelen miktar çok azdı sora refmle pre üyelik alan biri oldu ve beim kullanıcı rütbem %2 den %100 e çıktı indirme başına 0.0005 geliyoken 0.0100 gelmeye başlamıştı bazende daha fazla fakat tekrar az miktarda azalma olmaya başladı ki upload ettiim dosyalar en azından günde 3'er defa indirilio ancak kullanıcı rütbem%100 den %82 lere düştü bu nedendir biri yarımcı olabilirmi. Çok teşekkürler

Ratio olayı var (Rank olan bütün hostinglerde çoğu kimsenin bilmediği bir olay.) Dosyanız çok iniyor diye sevinmeyin. Oron'a göre premium kazandırmayan ve çok indirilen dosya BOŞ DOSYADIR. Premium kazandıran dosya iyi dosyadır.

Ratio bir nevi dosyanın Download/Premium Kazandırma olayıdır. Ben günde bazen 10 satış yapmama rağmen rank %5 artıyor. 2-3 satış yaptığım zaman bile %10'a varan düşüşler yaşanıyor.

2 hafta download başına kazancı deneyeyim dedim ama pişman oldum. Dediğim gibi download iyi olmasına rağmen rank düşük olduğu için (satışlar olduğu halde) gelir satış başına kazanca göre çok düşük kaldı. Dün tekrar kazanç sistemimi değiştirip satışlara koydum.

Yani demem o ki rankınızın yüksek kalması için : Dosya sayınızın çok olmaması lazım. Çok olursa bile bunların mutlaka iş yapması yani premium aldırması gerekir. En önemlisi Ratio olayına da dikkat edin.
  • satış yaptıkça oronda rütben artar...yapamadıkça düşer...oronu kullananlar zaten pek download kısmını seçmio...%55 satış kısmını seçio daha mantıklı...

bugün premium sattırırsan yarın %100 olur...sattıramazsan %50 felan olur...sonraki günde sattıramazsan %10lara düşer...sonraki gün de %2 ye çakılır...premium sattırdıkça rütben artıo...24 saatte bir güncellenir...

Bana sorarsan eğer az satış oluyorsa satış kısmında dursun...premium sattırdıktan sonraki gün %100 olacakdır... o gün tek linkdir mkv dir mp3 dür popüler dosyaları forumlara kas..ondan sonraki gün rütben azalırsa yine satış konumuna geri alarak premium sattırılacak ender paylaşımlar yapmaya devam et...

Ama eğer çok satış oluyosa hiç bozma sürekli satış da dursun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

Yok artık daha neler

Link

Oron.com | Yeni yaygınlaşan filehosting sitesi

o tablodaki gelir Sceat diger nicki ile ION a ait kendisinin 200 forumda 2 adet megathreadi var + kendi forumu paylaşımı malum konunun modifiye edilmişi üstüne paylaştığı filmleri dünyanın en büyük rus torrent sitesinden alıyor + para ile bir çok siteye üye oluyor eleman rus bu arada kendisi ile tanışmak istiyen arkadaşlar pembe sitenin fetish olan yeşil bölümünde ION olan nickine pm atsın
  • earned from site dediği kendi sitesinden gelen %5ler galiba...sitesi ne ki bu adamın pm atsanıza :)
  • bu adam kesin 3x'cidir .
    sitesini bilen banada pm atarsa sevinirim
  • arkadaşlar adamın nick ION fetish bb olan sitede she olan kısımda megathreadi var 2 adet imzasında yazıyor site adreside
  • neyse buldum atmayın site...tobe tobe subhanallah ibretlik paylaşımları var adamın :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boçi -- 19 Ocak 2011; 16:30:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boçi

satış yaptıkça oronda rütben artar...yapamadıkça düşer...oronu kullananlar zaten pek download kısmını seçmio...%55 satış kısmını seçio daha mantıklı...

bugün premium sattırırsan yarın %100 olur...sattıramazsan %50 felan olur...sonraki günde sattıramazsan %10lara düşer...sonraki gün de %2 ye çakılır...premium sattırdıkça rütben artıo...24 saatte bir güncellenir...

Bana sorarsan eğer az satış oluyorsa satış kısmında dursun...premium sattırdıktan sonraki gün %100 olacakdır... o gün tek linkdir mkv dir mp3 dür popüler dosyaları forumlara kas..ondan sonraki gün rütben azalırsa yine satış konumuna geri alarak premium sattırılacak ender paylaşımlar yapmaya devam et...

Ama eğer çok satış oluyosa hiç bozma sürekli satış da dursun...

1haftada 13$ yakaladım edindiğim bilgilerden günlük 5 -10$ yakalayanlar oluomş ve bi sorum daha olucak bu insanlara pre üyelik aldırmak için tavsiye etiiğin yol nedir?Upload seçiminde bulunurken film,oyun,video klip,adult,müzik bunlardan hangilerini tercih etmeliyim
  • quote:

neyse buldum atmayın site...tobe tobe subhanallah ibretlik paylaşımları var adamın :D

Sesli güldüm
  • adam aşmış
    ama paylaşımlarda daha çok aşmış

• @tam3535

benim taktiğim şu...80 mblık bi video da paylaşsam 500 mblık bir video da paylaşsam 3'e 4'e bölüyorum... 50 mblık mı paylaşım yapacam 20mb 20mb bölüyorum...400 mb paylaşım yapacaksam 100mb 100mb bölüyorum...zaten satışlar hep 2.parttan olduğuna göre doğru yoldayım demektir :)
  • quote:

@tam3535

benim taktiğim şu...80 mblık bi video da paylaşsam 500 mblık bir video da paylaşsam 3'e 4'e bölüyorum... 50 mblık mı paylaşım yapacam 20mb 20mb bölüyorum...400 mb paylaşım yapacaksam 100mb 100mb bölüyorum...zaten satışlar hep 2.parttan olduğuna göre doğru yoldayım demektir :)

Peki verim alıomusun satışların iyimi benimde 2 .parttan satışım oldu fakat insanlar çok parttan korkup sallayabilio die düşünüorum ben 500 mb lık linklerim oluo genelde 1gb ı 2 e bölüorum şimdi 10 part mı yapaım ? Verim oluosa derhal başlayım ama varmı işte verimi?
  • hocam benim 22 gb dosyam var şu ana kadar 205 dolar kazandım orondan pek upload yapmıyorum ondan böyle bir yol izledim...son 10-15 gün içinde felan 95 dolarlık satışım oldu...10 tane adult forumunda 1 megathread var...

ama yüksek boyutlu paylaşıosan bilmiyorum...kafana göre takıl... benim bu yolu izlememin nedeni bende elemanın birinden böyle paylaştı diye premium almıştım...ilerde upload yapmaya başlarsam ki 2 hafta sonra felan başlarım yine aynı yoldan devam ederim...sende nasıl adam premium alır diye düşün ona göre paylaş derim :) Bu arada premium sattırabiliom ama download sayıları yerlerde söyleyeyim...10-30 arası bir download gelio...

neyse bole işte...aslında buradan çok fazla para kazanan uploaderlar var onlar yardımcı olursa daha iyi olur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boçi -- 19 Ocak 2011; 17:34:15 >
  • arkadaşlar bu ion insan değil xrummer kullanan rus bir robot bana göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: P4P800

arkadaşlar bu ion insan değil xrummer kullanan rus bir robot bana göre

Paylaşımlarıda normal insanlar için değil zaten
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.