Şimdi Ara

Oron.com | Yeni yaygınlaşan filehosting sitesi (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
866
Cevap
3
Favori
45.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oron yonetimi kendi sitesini acmaya karar verdi. ve yakında cok ciddi reklamlar verip
    siteyi hızla yukseltceklermiş.

oronforum ekinide siz bulup girin canım
  • Oronda sapıttı

Oron.com | Yeni yaygınlaşan filehosting sitesi
  • nisan biiiiirrrrr e erken verdiler sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingDwa®F

nisan biiiiirrrrr e erken verdiler sanırım

Unuttum 1 nisanı her zamanki gibi
  • banada aynı sakayı yapmış ameke
  • paypaldan oron hesabı aldım ancak 15 gb kotadan sonra yine hesabı yükselt diyor,şifre filanda vermedi kullanıcı adı oluşturup girmiştim açıklama yaparsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samimi44

paypaldan oron hesabı aldım ancak 15 gb kotadan sonra yine hesabı yükselt diyor,şifre filanda vermedi kullanıcı adı oluşturup girmiştim açıklama yaparsanız sevinirim.

3 gün sonra tekrar 15GB kota eklenir hesabına.
  • tamam hocam sağol.
  • Bugünlerde baya rebill geliyor :)
  • Kota 20GB olmuş sanırım. Duyrulur
  • fiyatları hem euro yapmışlar hem de yükseltmişler....gelen &55 yine dolar olarak geliyor ama....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boçi -- 25 Nisan 2011; 1:22:33 >
  • Satışları bayağı etkiledi bu euro dönüşümü yau.
  • Announcing new earning mode
    April 29th, 2011

We are glad to announce a new Mixed earnings plan that is now available for all partners. If you select this plan you will be paid half (50%) of the current pay per download rate you have plus $7 for every sale your traffic makes.

This could be a great opportunity for those partners who use current PPD plan to boost their income!

Bu iyi oldu
  • Biraz filesonic'i takip ediyo gibi sanki
  • %50 download dediği ne halen rank var mı oron da varsa gereksiz....zaten satış olmadan arttırmıyolar rankı....ayrıca rebillslerden gelir olmayacak galiba sadece satıştan 7 dolar...

ama rankı kaldırdıysalar geçebilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boçi -- 30 Nisan 2011; 0:18:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boçi

%50 download dediği ne halen rank var mı oron da varsa gereksiz....zaten satış olmadan arttırmıyolar rankı....ayrıca rebillslerden gelir olmayacak galiba sadece satıştan 7 dolar...

ama rankı kaldırdıysalar geçebilirim...

ranksız oron olur me heç
  • oron silinen dosyaları email ile bildiriyor mu arkadaşlar ? ..Ayrıca dosyalar 30 gün içinde eğer premium değilseniz koşulsuz şartsız siliniyor mu yoksa 30 gün icinde indirilmemisse mi siliniyor ?
  • Maille bildirim olmuyor ama FSn ve FS gibi DMCA ' ya benzer bölüm var. Silinen ve pasif linklerin silindiğini gösteren link bu :

http://oron.com/?op=my_files_deleted

• Arkadaşlar Oron premium hesabım var dosya indirme sırasında aşağıdaki gibi bir uyarı verdi site. Nedir bu 20000 MB muhabbeti, var mı bilgisi olan.

"İndirme sınırına ulaştınız: 20000 Mb
    Yeni bir Özel Kullanıcı Hesabı alıp indirmeye devam edebilirsiniz.
    "
  • 20 gb 'lık limiti aşmıs zannedersem ki daha evvel 15 gb 'dı.1 gün bekleyip indirmeyi dene istersen.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.