Şimdi Ara

Oron.com | Yeni yaygınlaşan filehosting sitesi (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
866
Cevap
3
Favori
45.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu oron tüm bu ''silinen dosyalar'' , ''yollanan para miktarını '' ..vb neden filesonic gibi sitesinde direk gostermiyor da gizli kaçak bizler link arıyoruz ? ..Yada var da ben mi çok dikkatsizim.Şunu koy sitende direk bizler de rahat rahat tıklayıp bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 22 Mayıs 2011; 20:54:16 >
  • gösteriyor hocam silinen dosyalar dosyalarım kısmında altta dosyaların göründüğü yerde sağda yeşil icq iconuna benzeyen bir sey var ona basınca cıkıo , ödemelerde hesabımda ödeme talebine tıkla çıkıo ne kadar para almıssın bu zamana kadar
  • gördüm şimdi dostum ancak tasarımı oldukça vasat oron 'un.
  • Hafta sonu hareketli geçer dedik ama satışlar 3 gündür dibe vurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

gördüm şimdi dostum ancak tasarımı oldukça vasat oron 'un.

Aynen. Bide 10 yıllık siteymiş
  • onlar satın aldıkları siteye bakıyorlar herhalde , tasarıma para kalmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

onlar satın aldıkları siteye bakıyorlar herhalde , tasarıma para kalmıyor

tasarımı benim için gayet iyi daha doğrusu işime çok yarıyor hep böle kalsın
  • bu oron 'a ne kadar güvenilir dersiniz beyler ?

keza ne var ne yok bu ''renewal '' demekte ki hesap da % 70 olunca paso yüzde 30 alıyorum ama bu durum genel de hep 6 ve 12 aylık satışlarda olmakta ..Siz de durum nasıl , güven sarsıcı durumlar var mı ?
  • tam anlamadım demek istediğini streamin, satışlarının hepsi renewal olodugundan % 30 u mu geliyor ? bu oronun renewal rebill olayını zaten tam çözmüş değilim , açıçası haziranda tamemn dl ye dönmeyi düşünüyorum ama genede tam karar verebilmiş değilim , 300 free 350 400 premium dl oluo hep , alan yok 20 gündür 100 dolar edemedik ..

premiım sürem bitio 5 gün içinde karar vermem lazım bakalım ...
  • hesabı uzat, pb de azimle devam, kendine sağlam bir dedicated al

Diğer yandan Sorumu doğru anlamışsın ben de rebill, renewal olayını anlamadım ama güvenmek zorundayız şimdi hesaptan ve gelirden de olmayalım.
  • Rebill otomatik olarak hesabın uzatılması.
    Renewal ise kullanıcının kendi isteği ile hesabını yenilemesi. Mesela birisi senin linkini indirmeye çalışıyo ama bi bakıyo pre süresi bitmiş. Hesabın süresini uzattığında sana Renewal gelmiş oluyo.

Ben böyle biliyorum yanlışsa düzeltiniz
  • beyler, oron 'Da diledigim zaman 100 'dolari gecerse parayi isteyebiliyor muyum ? (daha evvel hep haftada 1 istemistim) ..Mesela 2 gün evvel istedim tekrar istesem sorun olur mu ..Bir de ben hiç hesap şeklimi degistirmedim ancak simdi degistirmek istiyorum ve yüzde 70 'den yüzde 55 olan'A gecicem ama geçemiyorum ..Hafta'da 1 kez değiştirebilirsiniz denmekte ancak ben hic degistiremiyorum nedeni ne olabilir ?
  • vay anasini 2 gün evvel istedin gene mi 100 doları buldun :) helal olsun , 100 doları bulunca isteyebilirsin hocam zaman kısıtlaması yok , diğer konuda bir fikrim yok geçmesi lazım aslında
  • dostum güncel dosyalar,

pb ,

saglam vps & dedicated,

çok indirilip silinen dosyaları devamli yenile,

kesinlikle 200mb üstü dosyalari en az 2 part 'a bol ve

blogun olacak ..

Bu sıra ile haftada 100 dolar gormen icten degil ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 24 Mayıs 2011; 3:28:55 >
  • arkadaşlar;
    Filesonic'te olduğu gibi trade kısmından premium account alabiliyormuyuz?
  • destek kısmından solersen uzatiyorlar hesabini hem de cok uygun bir miktara.3 aylık 20 dolar olması lazım.
  • teşekkürler streamin
    hesapta 5 dolarım var 1 aylık alabilirmiyim? 20 doları biriktirmem çok üzün sürer

Bir de nasıl mesaj yazmalıyım, ingilizcem çok zayıf
  • alabilecegini zannetmiyorum ancak denemekten zarar çıkmaz ..

hi, i would like to extend my account with my earnings ..if it's possible please extend my account for 1 month .
  • tekrardan teşekkürler streamin, şansımı bir deneyeyim
    buraya yazacağım değil mi?
    http://oron.com/contact.html
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.