Şimdi Ara

Oron.com | Yeni yaygınlaşan filehosting sitesi (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
866
Cevap
3
Favori
45.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 günlük 15GB download hakkı tanınıyor. Harcanmayan kota bir sonraki 3 günlük yeni eklenen kotaya eklenmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: webkurdu47

3 günlük 15GB download hakkı tanınıyor. Harcanmayan kota bir sonraki 3 günlük yeni eklenen kotaya eklenmiyor.

Bilgi için teşekkürler bunu bilmiyordum,

Bu oron çok salak birşey, 4-5 linki firefox ile ekledim şimdi Download Trafic -353MB olmuş.
  • %100 olmuşum sevmeye başladım oron u :) bi tane site var sadece oron paylaşılıo davetiye varsa yollayabilir mi biri eğer premium indirmelerden de kazanıosak iyi kazandırıyomuş oron:) 100 mblık videoları 4-5 parta bölüp verecem :D

Edit : Arkadaşlar zannedersem tam indirilmese bile download ı sayıyı oron...Premium hesap sattırabiliyosanız hesabınızı %100 veya yakın bir seviyeye alırlar kesinlikle geçin...9 tane dosyam var sadece 10 saatte gelen para 3.5 dolar... Tabii ödeme yapacakmı bilmem :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boçi -- 29 Ekim 2010; 17:37:05 >
  • herkes kazandırıyo ediyo yapıyo demiş kimsde ödeme ss koymamış ne bu şimdi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: H. Upmann

herkes kazandırıyo ediyo yapıyo demiş kimsde ödeme ss koymamış ne bu şimdi ?

Oron.com | Yeni yaygınlaşan filehosting sitesi

Ödemelerde sıkıntı çıkaracağını zanetmiyorum. Çok kullanan var. Her hafta Pazartesi günleri ödemeler yapılıyo.
    Ben 1 kez ödeme aldım. Ancak rank sistemi olduğundan artık paylaşmıyorum.
    Şuan hesabımda 13 dolar var 30 olursa çekerim onuda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .AnasoN. -- 30 Ekim 2010; 1:26:43 >
  • oron biliyosunuz 15 gb kota veriyo download yapanlara...şimdide birşey indireyim dedim alttaki uyarı geldi...Zannedersem fileserve e remote yaptığımdan böyle oldu...Yaff madem kota koyuyon bari ip ye karışma :D

You've used 2 different IPs to download in last 3 hours. You're not allowed to download for 3 hours.
  • beyler ben ilk defa premium satışından yüzde veren bir siteye dosya yüklüyorum hergün bir satış oluyo şu sıralar...Benim merak ettiğim uzun süredir filesonic gibi böyle sitelerden kazanç sağlayanlar adult dışında ne yüklememi önerirsiniz ? Yaptığım tüm satışlar adult sitelerinden filmde yükledim ama hiç satış yok...İnternette olmayan eski filmleri felan yüklesem satış olur mu acaba ? Azcık tüyo verseniz :) Bundan önce hep fileserve kullandım fileserve e hep film yüklüyorum 68 refim var ama gösterilen referans sayısı free ile premium karışık oluo galiba fileserve de...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boçi -- 31 Ekim 2010; 2:35:57 >
  • Arkadaşlar bu oron acayip birşey çözemedim bir türlü. Internet download manager kullanıyorum, linkleri ekliyorum ama ekledikten sonra bakıyorum ki benim Download Traffic Available düşmüş. İndirmediğim halde nasıl düşüyor anlamadım? ya indirmekten vazgeçersem?
    Nedir bu olay varmıdır bilen..
  • evet idm öyle yapıo ben indireceğim dosyayı fileserve e aktarıyorum oradan indiriom...fileservede de dursun belki bi gün paylaşırım :D
  • Cevap için teşekkürler, ben şunu anlıyorum başka bir program kullanırsam olmayacak mı?

Rapid den alternatif diye çıktım yola buraya kadar geldim bir siteyi daha kalbim götürmeyecek fileserve gibi.
    Bu oron üyeliği bezdirdi beni.

Ek:
    Arkadaşlar o bu sınırlandırması yapmadan download imkanı sunan bir site yok mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koraykoru -- 31 Ekim 2010; 21:03:33 >
  • Başka program falan fark etmiyormuş, siteye girip download link oluştuğunda hesapdan düşüyor. Hadi onu geçtim link 3 saat mı ne aktif oluyormuş.
    1MB hattım var, 4-5 link indirmek istesem zaten 2-3 saatte ancak iniyor o sürede link ölüyor.
    Buraya yazıyorum çünkü olursa araştıran varsa bilsin bu oron esprilerini
  • Bedava kullanıcılar için - 250000 - 25 Gb yükleme alanımı var ?
    birde ödemelerde payout deyince kaç günde para paypala geliyor Fserve gibi uğraştırıyormu ?

Kullananlar yardımcı olursa sevinirim .
  • Free kullanıcılara 250GB alan veriyo.
    Ödemeler her pazartesi yapılıyo hotfile gibi.

Ancak yeni bi değişiklik yapmışlar minimun ödeme miktarı 30$ dan 100$ a çıkmış

quote:

Terms and Conditions:
    1. We count downloads from all countries.
    2. Downloads are counted without limitations (multiple downloads are counted).
    3. First of all it is prohibited to download, store and distribute illegal files. Besides that, all of you can not use any illegal resources. You must not take any attempts to cheat the system including autorefferal (registration of a new account as a referral for another account of yours). In case you break the above stated rules we will have to close your account and suspend your earnings.
    4. Payout of referral earnings is available for all users.
    5. Minimum payout amount is $100.
    6. Oron.com pays every Monday, on time, every time, unlike many other affiliate programs that only pay you once a month or never. We are proud to offer you great payout solutions - Paypal, Webmoney, Epassporte and Wire Transfer - whatever you choose.
    7. No country-based restrictions - free downloads for everyone, worldwide, guaranteed!
  • bunlar hakikaten gerizekalılar bu kafayla anca kendileri kaybeder.
  • devamlı para çıkışı olsun istemiyorlar
  • Rank sistemi hotfile'dan farklı tek dosya var deneme amaçlı

Oron.com | Yeni yaygınlaşan filehosting sitesi

Rank %2 iken kırmızı yer kazanç
    Rank %100 iken mavi yer kazanç

Rank %75'i geçerseniz 100 down 2,5 $ cepte .
  • zırva kuralları değişmedikce oron asla listeme giremez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: worldwidewild

zırva kuralları değişmedikce oron asla listeme giremez.

Remote'ta max 10'lu oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orijinalden alıntı: worldwidewild

zırva kuralları değişmedikce oron asla listeme giremez.

Remote'ta max 10'lu oluyor

Pre olunca o sayı 50 oluyo(yinede az) ancak remote penceresini kapatınca işlem devam etmio tam bi saçmalık

Ayrıca hesabınızı premiuma çevireceğiniz zaman 55% of sales seçin kendi kendinize satıığınız pre hesaptan komisyon alın
  • 3. First of all it is prohibited to download, store and distribute illegal files. Besides that, all of you can not use any illegal resources. You must not take any attempts to cheat the system including autorefferal (registration of a new account as a referral for another account of yours). In case you break the above stated rules we will have to close your account and suspend your earnings.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.