Şimdi Ara

Oron.com | Yeni yaygınlaşan filehosting sitesi (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
866
Cevap
3
Favori
45.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ama benim dediğim olay kendi kendinin refi olmak değilki. Sadece free olan hesabı premiuma çeviriyosun (paypal ile) ve %55 komisyonu alıyosun sanki başkası senin linkinden hesap almış gibi.
  • .AnasoN. , %55 komisyon onda nasıl alınıyor ya ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: worldwidewild

.AnasoN. , %55 komisyon onda nasıl alınıyor ya ??

Valla adamlar veriyo işte Hala aynı mı bilmiyorum ama bende öyle oldu.

Önceki sayfada boçi de yazmış

quote:

Orijinalden alıntı: boçi

bende aldım bügün 1 aylık premium aldım 5.5 dolarını geri verdiler süper yaff :D

Yalnız 1 aylık üyelik bittikten sonra otomatik uzatmaz değilmi bir ayar felan yapmam gerekiyo mu ?

• Satış oranları %70'e çıkmış. Promo mu var.
  • aynen bende de %70 olmuş. Kendime premium mu alsam zaten 10 dolar alacak 7 dolarını geri verecek :)

4.5 gb dosyam var 55 dolar birikti...Biraz kassam zengin olduydum ama adult paylaşmak kadar sıkıcı bişi yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boçi -- 14 Aralık 2010; 10:46:18 >
  • Premium hesap için günlük indirme limiti var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: setare

Premium hesap için günlük indirme limiti var mı?

3 günlük 15 gb indirme limiti var.
  • Yaklasık 3 aydır bende sadece 3 forumda paylasıyorum..Pre satıslarını işaretledim zaten gunluk DL 70-80..

bu zamana kadar 1 ödeme aldım..34 küsür dolar, oda minumum ödeme miktarı 30 $ ikendi şuan 60 dolar var ama çekemiyorum

Bu arada pre komisyonu %70 olmuş acaba yılbaşı muhabbetindemi yoksa kalıcımı ?
  • oron satış harici para beklemeyin .
    minimum payout'ta 100'e çıktı .
    bende %100 rank kalsa iyi olur diyordum ama hF'dan beter rank sistemi satış olmayınca kıpırdama dahi olmuyor
  •  Oron.com | Yeni yaygınlaşan filehosting sitesi

Not : Tablo benim değil. Ayrıca Oron' u herkese tavsiye ediyorum. Filesonic, Fileserve, Bitshare, Hotfile filan bunların hepsi fıs (tabi bana göre).
  • quote:

Orijinalden alıntı: webkurdu47

Oron.com | Yeni yaygınlaşan filehosting sitesi

Not : Tablo benim değil. Ayrıca Oron' u herkese tavsiye ediyorum. Filesonic, Fileserve, Bitshare, Hotfile filan bunların hepsi fıs (tabi bana göre).

Böyle tablom olsun 1000$ borcum olsun. Bi kaç günde öderim nasılsa

Adult paylaşımda çok iş yapıyo nedense

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .AnasoN. -- 2 Ocak 2011; 0:24:41 >
  • bende şu an %55 var sadece... indirme başına seçeneği bugün kayboldu seçilmio sizde de böyle mi ?

Edit : altına not düşmüşler 7 günde bir değiştirilir diye... Eskiden ne güzel sürekli değiştiriodum şu 110 doları da çekeyim artık sürekli %55 de dursun ne gelirse :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boçi -- 3 Ocak 2011; 23:02:04 >
  • Yok artık daha neler

Link

• bu nasıl bir tablodur ya, silah zoruylamı satış yapıyorlar anlayamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.
    Yok artık daha neler

Link

Bunun sahibi 3x vidyo yukluyodur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hükümran

quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.
    Yok artık daha neler

Link

Bunun sahibi 3x vidyo yukluyodur

bencede ama nadir bulunan cinsten şeyler olmalı yoksa ben 3x'i test ettim şahsen 8 usd'yi geçemedim

çünkü benim konumdan 100-200 tane daha oluyor.

hatta pm atıyorlardı bana cüce 3x'i yükle diye

ancak duyulmamış amatör sitelerin videolarıdır yoksa insanlar free bulabilir diğerlerini.
  • O tablonun hangi siteye ait olduğu belli hemen hemen. anlık 20k hiti (tahmin ettiğim siteyse tabi) olan bi site için bu kadar kazanç sağlaması normal. her neyse oronu ben kendim kullanıyorum ve en son kullandığım filehosting olan filesonicden neredeyse 10 kat fazla kazanç sağlıyorum. sayaçlar mükemmel çalışıyo‚ free yada premium bütün downloalar sayılıyor. dosya boyutu 1mb olsa bile sayaçlara ekleniyor. ha bu arada bütün ülkelerden yapılan indirmelerin sayıldığını da söylememe gerek yoktur heralde :)
  • ben bi ara deniştim pek memnun kalmamıştım oron.com u
  • xxx sitelerine pre üye oluyodur. ilk çıkan videoları indirip hemen yayınlıyodur bol hitli sitesinde.
    zaten orondan pre üyeliğe verdiğinin çok fazlasını kazanıyodur
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.