Şimdi Ara

Oron.com | Yeni yaygınlaşan filehosting sitesi (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
866
Cevap
3
Favori
45.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uzunu; G@y bir site oronu mahkemeye vermiş 34 milyon $ tazminat kazanmış. Bankadaki paraları ve mal varlıklarına el kondu(donduruldu). Uzun ve sıkıntılı bir süreç var oronun önünde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::2010DH::. -- 23 Haziran 2012; 23:44:16 >
  • hesabi silinen var mi ? ..Tum icerigim ve hesabimi silmişler ..İceride de cekecegim ciddi bir miktar kaldı , lanet olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 23 Haziran 2012; 23:03:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

hesabi silinen var mi ? ..Tum icerigim ve hesabimi silmişler ..İceride de cekecegim ciddi bir miktar kaldı , lanet olsun.

Sıramızı bekliyoruz !
  • Ben hakkımı helal ediyorum , kızgın degilim bu anlamda ..

Filesonic ve oron'a teşekkürler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 24 Haziran 2012; 3:43:47 >
  • quote:

neyse umarim sizlerin ki silinmez..Bunu inanin icimden soluyorum ancak şaşkınım ..Keza bu zamana kadar oron'dan 11 bin dolar' yakın para kazandim ki en az da 4-5 bin dolar'da oron üzerimden kazanmistir (daha fazladir eminim) ..Sıranın bana gelmesi aklımın ucuna bile gelmiyordu ancak uyarma geregi bile hissetmeden ayda rahat 800-900 dolar kazandigim 2 tb'lik dosyami 1 kerede silmisler demekki ciddi birseyler var .Ben hakkımı helal ediyorum , kızgın degilim bu anlamda ..

Filesonic ve oron'a teşekkürler .

Desene dostum benim paraların nereye gittiği belli oldu

Edit: bu arada bb'li forumda 2 gündür kapalıydı sanırım bu yüzden ve bir daha açmayabilirler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qAddAr -- 24 Haziran 2012; 1:11:53 >
  • **ophilia acik kardesim ..o kapanmadan oron ölmez.
  • quote:

**ophilia acik kardesim ..o kapanmadan oron ölmez.

F.ophilia da yeni hostlar ekledi
  • Well Mr OronBB mod,
    it means that oron has no funds to pay you in the next 2 weeks - Ouch!
    it means that oron will have trouble to pay the next bill of leaseweb. Ouch!
    Maybe leaseweb will stop providing services for oron and the website will go down.
    it means that oron is given the opportunity to defend themselves in court in the hearing. They can't move their cash and assets as the amount sued is considerable. If they fail in the hearing then the judge is able to seize all assets. What can they say to defend themselves?

beyler oron gayri resmi olarak bitti. Artık para odeyemeyecekler
    cunku banka hesaplarına block e kondu. GAME OVER MORON.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: worldwidewild

Well Mr OronBB mod,
    it means that oron has no funds to pay you in the next 2 weeks - Ouch!
    it means that oron will have trouble to pay the next bill of leaseweb. Ouch!
    Maybe leaseweb will stop providing services for oron and the website will go down.
    it means that oron is given the opportunity to defend themselves in court in the hearing. They can't move their cash and assets as the amount sued is considerable. If they fail in the hearing then the judge is able to seize all assets. What can they say to defend themselves?

beyler oron gayri resmi olarak bitti. Artık para odeyemeyecekler
    cunku banka hesaplarına block e kondu. GAME OVER MORON.com

Ne diyelim abi alıştık artık zaten şubat ayında çektiler aslında bizim ipimizi şimdiye dek bi umut süründük artık oda yok
  • Arkadaşlar son bir haftadır oronda satış yapabilen varmı ben hep sıfırda kapatıyorum da
  • üstadım ödeme yöntemleri 7-8 'den 2 'ye düşmüş millet nasıl premium alacak ki oron nasıl paralari odeyecek tüm banka hesaplarina acılan dava nedeniyle el konmuş ..ben bunlarin hesaplarimizi birazda server masraflarini kesmek icin sildiklerini zannediyorum keza leaseweb'e de cok ciddi aylık ödemeleri vardır ..

Uzun lafın kısası oron'u bitirmeye calisiyorlar ki filesonic, fileserve ve megaupload da davalar sonucunda kapanmıstı unutmamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 30 Haziran 2012; 21:52:27 >
  • http://www.wjunction.com/14-news-current-events/147585-oron-can-give-users-information-settlement.html

oron mahkeme ve arkası korkusuna TUM ILLEGAL PAYLAŞIM yapanların
    IP ve PAYPAL bilgilerini vermeyi kabul etti.

işde alın size oron, mega-upload bile bunu yapmadı oron hemen sattı sizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi worldwidewild -- 6 Temmuz 2012; 21:44:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: worldwidewild

http://www.wjunction.com/14-news-current-events/147585-oron-can-give-users-information-settlement.html

oron mahkeme ve arkası korkusuna TUM ILLEGAL PAYLAŞIM yapanların
    IP ve PAYPAL bilgilerini vermeyi kabul etti.

işde alın size oron, mega-upload bile bunu yapmadı oron hemen sattı sizi

**** aşktir ya... Twitterde Kim Dotcom Mega Geri dönecek diye tweet atti o günü dört gözle bekliyorum
  • Beyler alertpay yada eski adıyla payza bozacak birileri varmı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qAddAr

Beyler alertpay yada eski adıyla payza bozacak birileri varmı acaba ?

Kredi kartıyla artık onaylatabiliyorsun ben geçen gün onaylattım
  • quote:

Orijinalden alıntı: minikkus31

quote:

Beyler alertpay yada eski adıyla payza bozacak birileri varmı acaba ?

Kredi kartıyla artık onaylatabiliyorsun ben geçen gün onaylattım

Dostum kartı onaylattıktan sonra içindeki parayı kredi kartına çekebılıyormuyuz ? ve ayrıca kaç gunde karta yatar para ?
  • Sadece onaylatıp bıraktım içeride param yoktu bu yüzdeb hiç para çekmeyi denemedim ama bankaya atabiliyorsun denemek için bank wire a falan tıklayınca iban numarası falan soruyor eskiden onaylı olmadığınız için çekemezsiniz diyordu 2-4 gün arası gelir diye yazıyordu bankaya diye hatırlıyorum
  • Ya payzadaki parayı bi arkadaşın payzasına göndericektim oda bana banka havalesi yapacaktı lakin para göndermek için Transaction PIN

diye bırsey var ve ben hatırlayamıyorum resetlemek istiyorum bu seferde gizli soru çıkıyor onuda biliyorum ama kabul etmıyor hep bu isim

değişikliğinden sonra oldu bunlar..Pin kodunu nasıl geri alabilirim yardım olabilecek birileri varmı acaba ?
  • Edit: Sorun çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackwater -- 27 Temmuz 2012; 10:01:13 >
  • quote:

Ya payzadaki parayı bi arkadaşın payzasına göndericektim oda bana banka havalesi yapacaktı lakin para göndermek için Transaction PIN

diye bırsey var ve ben hatırlayamıyorum resetlemek istiyorum bu seferde gizli soru çıkıyor onuda biliyorum ama kabul etmıyor hep bu isim

değişikliğinden sonra oldu bunlar..Pin kodunu nasıl geri alabilirim yardım olabilecek birileri varmı acaba ?

Bilgisi olan yokmu
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.