Şimdi Ara

Oron.com | Yeni yaygınlaşan filehosting sitesi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
866
Cevap
3
Favori
45.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben film paylaşıodum burada 3100 civarında indirme aldım....Linkler 400 mblık netload a alternatif olarak veriodum...Sadece türk sitelerinde verdim linkleri...Kazandığım para ise sadece 1.55 dolar...Sonrada tüm yüklediğim linkleri sildim zaten....
  • Artık 1000 dl başına 25 usd kadar kazanç elde edilebiliyor. Duyrulur

Edit: Hesabımı premiuma çevirdim ondan bile %55 komisyon ekledi hesabıma. Ne güzel site yahu
    Ayrıca Free olarak remote uploada aynı anda 10 link girebiliyoduk pre olunca 50 linke yükseldi. İdare edecez artık.
    FTP uploadda aynı anda 1den fazla dosya gönderilmiyor

___________________________________________________________________________________________

Oron.com | Yeni yaygınlaşan filehosting sitesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .AnasoN. -- 5 Ekim 2010; 23:22:22 >
  • remoteları duzgun calısırsa fileserve e bir secenek olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingDwa®F

remoteları duzgun calısırsa fileserve e bir secenek olabilir

fileserve den remote yapıyorum şuan düzgün çalışıyor ama tek sorun remote penceresini kapatınca işlem devam etmiyor
  • yaf hani fileserve den hiçbir yere remote olmuodu...artık oluo mu ? Ben netload ve rapide denemiştim ama yapamamıştım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boçi -- 6 Ekim 2010; 1:51:43 >
  • çok çok çok az para veriyowww.oron.com'da o seviyeye gelmek çok zor 25$ lık seviyeye.. benimde 3bin küsür dosyam indirlimişti tek link film dizi atıyodum ama topladığım para 1 doları zor geçmişti ve hiç artmamıştı nerdeyse seviye..!
    en iyisi premium satışa çevirip denemek oronda... dl'lerden kazanılmaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: boçi

yaf hani fileserve den hiçbir yere remote olmuodu...artık oluo mu ? Ben netload ve rapide denemiştim ama yapamamıştım...

oron,turbobit,filesonic bu üçüne remote yapılabiliyor(benim denediklerim)
  • fileserve> filesonic 2 gun once banlandı ( invalid account veriyor artık), hish e sordum yapcak birsey yok şu an dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingDwa®F -- 6 Ekim 2010; 9:55:30 >
  • Oronda premium üye olsam şu % yi kaça çıkarırlar veya çıkarırlar mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: boçi

Oronda premium üye olsam şu % yi kaça çıkarırlar veya çıkarırlar mı acaba ?

Anlamadım hocam ya
  • 290 dl'ye 0,11 usd para gelmiş moron.com'dan,şaka gibi.Dosyaları sildim,daha da gelmem
  • diabrek gunde 15-20 dolar satışı olan var. Sanırsam satış yaptırcak dosyan yok bu tur siteler artık download dan
    cok satışdan kazandırmak istiyorlar.
  • merhaba elimde yaklaşık 6 aylık filesonic var oron pre karşılğında takas yapabiliriz.ilgilenenler pm
  • Ben de Oroncu'yum artık. Satışlardan, başladığım günden beri yani 16 günde epey kazandım. Seviyem %91 miş. Haftaiçi gündüzleri downloaddan para kazanmaya geçirtirim, haftasonuda hep satışta kalır. Çünkü satışlarımın çoğu gece oluyor. Bu hafta içi öyle deneyelim bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webkurdu47 -- 24 Ekim 2010; 2:27:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: webkurdu47

Ben de Oroncu'yum artık. Satışlardan, başladığım günden beri yani 16 günde epey kazandım. Seviyem %91 miş. Haftaiçi gündüzleri downloaddan para kazanmaya geçirtirim, haftasonuda hep satışta kalır. Çünkü satışlarımın çoğu gece oluyor. Bu hafta içi öyle deneyelim bakalım.

İçerik ne hocam ve sadece oron olarak mı paylaşıyosun yoksa alternatifli mi?

Bende biraz deneme yaptım fena değil ama satış olmadığında seviye iyice düşüyo ve dl den kazanç çok azalıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

quote:

Orijinalden alıntı: webkurdu47

Ben de Oroncu'yum artık. Satışlardan, başladığım günden beri yani 16 günde epey kazandım. Seviyem %91 miş. Haftaiçi gündüzleri downloaddan para kazanmaya geçirtirim, haftasonuda hep satışta kalır. Çünkü satışlarımın çoğu gece oluyor. Bu hafta içi öyle deneyelim bakalım.

İçerik ne hocam ve sadece oron olarak mı paylaşıyosun yoksa alternatifli mi?

Bende biraz deneme yaptım fena değil ama satış olmadığında seviye iyice düşüyo ve dl den kazanç çok azalıyo

İçerik karışık ama çoğunluk şey.

Satışın seviyeye çok etkisi varmış. Bu seviyeyle 1000 dl ye 25$ alabilecem. İyiymiş bence.

EDIT : Bu seviyey 17.5$ geliyormuş. Olsun yine de çok güzel. Bu arada çoğu yerlerde sadece oron paylaşıyorum ama 1-2 yerde tek Filesonic ile veriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webkurdu47 -- 24 Ekim 2010; 12:50:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

Artık 1000 dl başına 25 usd kadar kazanç elde edilebiliyor. Duyrulur

Edit: Hesabımı premiuma çevirdim ondan bile %55 komisyon ekledi hesabıma. Ne güzel site yahu
    Ayrıca Free olarak remote uploada aynı anda 10 link girebiliyoduk pre olunca 50 linke yükseldi. İdare edecez artık.
    FTP uploadda aynı anda 1den fazla dosya gönderilmiyor

bende aldım bügün 1 aylık premium aldım 5.5 dolarını geri verdiler süper yaff :D

Yalnız 1 aylık üyelik bittikten sonra otomatik uzatmaz değilmi bir ayar felan yapmam gerekiyo mu ?
  • Selam,

Para kazanma derdinde değilim download yapıyorum. Denemek için 1 aylık premium aldım ama bu işi anlamadım. Download trafiğim çok çabuk bitiyor? 12500Mb nedir? 12GB olmuyormu? 2gb dosya indirdim şimdi 350Mb kaldığını yazıyor?
    Download olayında teknik nedir arkadaşlar nerde yanlış yapıyorum? bayaa pişmanım yani aldığıma.
  • Bende sınırsız diye almıştım bu oron hepsinden insafsız çıktı :D 12 gb limitde 3 günlükmüş galiba...Rapidin bile indirme kotası daha fazlaydı bu ne ya
  • Saçma bi kota sistemi var bende çözemedim zaten pek download yapmıyorum. Ayrıca pre olmasına rağmen download hızı düşük.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.