Şimdi Ara

Oron.com | Yeni yaygınlaşan filehosting sitesi (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
866
Cevap
3
Favori
45.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamlar kampanya da bile hile yapıyorlar. Bugün yeni üye olduğum siteden 1 aylık satış olmuş. Onu da renewal göstermişler
  • renew olaylarını bazen ben de anlamıyorum 30 dakka evvel yükledigim dosyadan renew yada rebill almak oron'a özel bir durum :D
  • @.::2010DH::.
    @streamin

Diyelimki senin linkini indirmek için tıklıyorum. Bi bakıyorum ki premium sürem bitmiş. Hemen premium süremi uzatıyorum senin link üzerinden.
    Bu olay Renewal değil mi? Ben öyle biliyorum.
    Eğer öyleyse dediğiniz gibi olması çok normal.
  • dostum 1 günde 4 renewal alınca işkilleniyorsun :D
  • rebill =>> paypal otomatik uzatma
    renewal ==> pre bittiğinde kendin linkten uzatma

kim ne derse desin piyasada en iyi kazandıran firma oron.

Ayrıyetten en güvenilir firmanında oron olduguna artık adım gibi emin oldum . adamlarda her türlü destek var her türlü aksaklıklarını mutlaka telafi ediyorlar . şahit oldugum anlatılan olaylarla buna inandım. Artık kolay kolay baska firmayla çalısmam gibi gelio
  • güvenilir filesharing sitesi yoktur dostum ''diğerlerine göre daha az çalan'' vardır

bu arada gelirleri 2-3 gündür iyice dibe vuran var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 24 Ağustos 2011; 22:59:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

buna nasıl cevap versek ki şimdi ..Dostum eğer oron'un kendi sitelerinde devamlı güncelledigin megathread'ler acabilirsen gunde en az 40-50 dolar 'i cok rahat kazanabilirsin..Benim tek hatam baslıklari tek tek acmam ki hic megathread'im yok buna ragmen oron'un gayet yeterli oldugunu soyleyebilirim hatta filesonic mi oron mu dersen ben sana oron derim sen anla gerisin

Şu oron un kendi sitelerini bide bende öğrenebilsem
  • Şansa bak ilk satışım oldu ve ben kaçırdım, ağlamak istiyorum. Hesap rankım bir anda %100 e çıktı bu iyi oldu ama zaten Oron’daki hedefim sadece premium üyelik kazanacak kadar kazanmak fazlasını kazanamam…
     Oron.com | Yeni yaygınlaşan filehosting sitesi

9.95 $ olanı nisan ayında kendi linkimden satın almıştım
  • naçizane önerim hesap satılacak sitelerde az ve öz paylaşmanız ancak download sayısını yüksek tuttugunuz sitelerde de çoğunlukla premium satış beklememeniz ..

Keza günde 700-800 abd -uk ..vb lokasyon download'unuz varsa ve en az 1 de satış geliyorsa çok rahat 25-30 dolar kazanilabilir ..Bununla beraber 100-150 download 'la bile 70-80 dolar kazanabilirsiniz burada da iş premium sattırabileceginiz forumlara düşmekte ki bu tip forumların sayısı xxx icerikte 4-5 'i malesef geçmez.(oron açısından konusuyorum) .

Paylaşım türü, paylaştıgınız dosyalar ile birebir ilgilenmek***, paylaştıgınız forum, download edenlerin lokasyonu, download sayısı ve hesap satışı gelirin günde 1 dolar mi yoksa 200-300 dolar mı oldugunu belirlemekte.

*** yani dosyalari siz screen shot alacaksiniz, partlara boleceksiniz bu sekilde size ait olmus olacak keza copy paste yapiyorsaniz zaten sikayet ..vb durumlari büyük forumlarda inanılmaz sağlam işler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 28 Ağustos 2011; 19:27:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

naçizane önerim hesap satılacak sitelerde az ve öz paylaşmanız ancak download sayısını yüksek tuttugunuz sitelerde de çoğunlukla premium satış beklememeniz ..

Keza günde 700-800 abd -uk ..vb lokasyon download'unuz varsa ve en az 1 de satış geliyorsa çok rahat 25-30 dolar kazanilabilir ..Bununla beraber 100-150 download 'la bile 70-80 dolar kazanabilirsiniz burada da iş premium sattırabileceginiz forumlara düşmekte ki bu tip forumların sayısı xxx icerikte 4-5 'i malesef geçmez.(oron açısından konusuyorum) .

Paylaşım türü, paylaştıgınız dosyalar ile birebir ilgilenmek***, paylaştıgınız forum, download edenlerin lokasyonu, download sayısı ve hesap satışı gelirin günde 1 dolar mi yoksa 200-300 dolar mı oldugunu belirlemekte.

*** yani dosyalari siz screen shot alacaksiniz, partlara boleceksiniz bu sekilde size ait olmus olacak keza copy paste yapiyorsaniz zaten sikayet ..vb durumlari büyük forumlarda inanılmaz sağlam işler.

Evet arkadaşım sana tamamiyle katılıyorum özellikle sonda da dediğin gibi büyük forumlarda acayip denetin var bir günde 10 taneden fazla bir megathreada paylaşım yaptınmı banlanma riskin var benim 5000 nin üzerinde dosyam var ve günde 50$ rın üzerinde alıyorum.
    geçen gün aklıma şöyle bir şeytanlık geldi bir tane daha bilgisayar alıp onunda IP numarasını değiştirerek ( proxy satın alarak Fransa yada UK) bu büyük forumlara değişik bir isimle üye olsam ve paylaşımlarımı tekrar sıralamasını falan değiştirerek yollasam yani tekrar yeni megathread açarak acaba
    bu sitelerdeki yöneticiler olayı çakarlar mı bir taraftan iyi olur diyorum diğer tarftan da anlarlarsa banlanırım diye korkuyorum bu konuda bilgisi olan cevap verirse sevinirim
  • vallahi bu denemedigim ama deneyini gordugum bir olay ki deneyen arkadasin ayni icerige sahip 3 tane megathread'i var ki banlanmadi hala. Eger iceriginiz cok genisse (3-4 bin mesaj) anlasilacagini sanmiyorum sadece farkli bir kullanici sikayet ederse sorun olur diye düsünüyorum cok sıkıntı olacagini dusunuyorsa resim host'unu degistir icerigin dostum yani xxx icerikte sunuyorsan resimleri aaa 'ya taşı gibi.
  • arkadaşlar rank'ım ilk kez %100 oldu.Bu durumu değerlendireyim diyorum. kendi dosyamı defalarca indirirsem, banlanma gibi bir sorun olur mu?
  • saymaz ki ..ip degistirmek de çare olmaz keza mac adresinden , ip aralıgından yada cookie ..vb 'den cok rahatlıkla anlaşılıp hesabın iptal edilir dostum.Bence malum oron sitelerinde download 'a yogunlas derim eger adres, forum istersen o.m ile atarım keza forum adreslerinin kısaltmaları bile silinmekte.
  • Pm aldım çok teşekkürler,

streamin gerçekten de saymıyormuş "Expired session" yazarsa saymıyor, bizzat denedim

streamin benim pm gönderme iznim yok. listede olmayan kaliteli sayılabilecek bir forum biliyorum ama o forumda modlar çok etkin, işi sıkı tutuyorlar repost gerekçesiyle konuyu anında silebiliyorlar.
    yanlız orada Oron linkleri kabul edilmiyor, ki sen mutlaka biliyorsundur o forumu msn adresini versen forumun ismini yazardım
  • anladım dostum ilgilenmen yeter email ..vb ile de atarsin yada msn 'den hallederiz .Bu arada tahminim dogru diyorsun yani saymıyor tabi oron hafta 10 binlerce dolar parayı kontrol edip aktarıyor dostum ciddi bir firma keza paypal sorununu bile 1 haftada hallettiler ki o kadar küfür yediler, zor durumda kaldılar gene de hallettiler.Yani pek kandırmaya gelmez ki yanlış hatırlamıyorsam sen kendi linkin üzerinden premium hesap satın almıştın ki bu bile başlı başına ihlaldir :D bunu iyi atlamışlar herhalde 100 dolar gecince tekrar incelerler kazançlarını, aman dikkat diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 29 Ağustos 2011; 3:49:35 >
  • Arkadaşlar bende 2 soru sormak istiyorum

- Türkiyeden yapılan dl sayıyor mu ? Sayıyorsa ne kadar veriyor 1000 dl 'ye ?

- Upload edilecek dosyada mb sınırı var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyin16

Arkadaşlar bende 2 soru sormak istiyorum

- Türkiyeden yapılan dl sayıyor mu ? Sayıyorsa ne kadar veriyor 1000 dl 'ye ?

- Upload edilecek dosyada mb sınırı var mı ?

Turkiyeden yapılan dl sayıyor
    nekadar verdiği senin rankına bağlı
    ama Türk sitelerine yollarsan pek bişey alamazsın rankının yüksek olması için satış yapman lazım Türk sitelerinde biraz zor satış oluyor ya yabancı populer sitelere yolliycaksın yada hiç uğraşma
  • quote:

Orijinalden alıntı: minikkus31

Turkiyeden yapılan dl sayıyor
    nekadar verdiği senin rankına bağlı
    ama Türk sitelerine yollarsan pek bişey alamazsın rankının yüksek olması için satış yapman lazım Türk sitelerinde biraz zor satış oluyor ya yabancı populer sitelere yolliycaksın yada hiç uğraşma

Adam akıllı popüler yabancı site bulabilsem hocam sorun değilde Türk siteleri biliyorum ancak
  • Oron Eylül ayında her 1000 free downloada 100$ veriyor arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: minikkus31

Oron Eylül ayında her 1000 free downloada 100$ veriyor arkadaşlar

iyiymiş
    En düşük Rank'da kaç para verio acaba.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.