Şimdi Ara

Oron.com | Yeni yaygınlaşan filehosting sitesi (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
866
Cevap
3
Favori
45.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 gunluk 20 gb(prem uyeye), istersen 1 gunde bitir ister 3 gunde
  • teşekkürler..
    normal sinema filmi içeren bir oron paylaşım sitesi buladığım için kotayı dolduramıcam ama olsaydı 1 güne kalmazdı bitmesi :D adsl2+ sağolsun
  • oron artık dosyaları ''expired '' seklinde kesin olarak silmekte yani o dosyanin yedegide kalmıyor acaba sizlerde de ole mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

oron artık dosyaları ''expired '' seklinde kesin olarak silmekte yani o dosyanin yedegide kalmıyor acaba sizlerde de ole mi ?

ben 6 ay indiren olmayınca siliyor diye biliyorum
  • yalnız bu download kampanyası yaptıklarından beri satışlar bitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

yalnız bu download kampanyası yaptıklarından beri satışlar bitti

Evet haklısın biraz üçkağıtçılık yapıyorlar gibime geliyor günlük 700-800 free 800-1000 arası premiumdan dosyam indiriliyor bir iki satış anca oluyor Allahtan Rebiller varda işi kurtarıyo
  • arkadaşlar orondan ödeme talep ettim. dün. bu gün rejected yazıyor. bu şerrolar kabul etmedi mi ödemeyi yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: akyildizemre

arkadaşlar orondan ödeme talep ettim. dün. bu gün rejected yazıyor. bu şerrolar kabul etmedi mi ödemeyi yoksa

geri çevirmişler isteğini
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

arkadaşlar orondan ödeme talep ettim. dün. bu gün rejected yazıyor. bu şerrolar kabul etmedi mi ödemeyi yoksa

geri çevirmişler isteğini

vay arkadaş. bunlar tam üçkağıtçı çıktı.
  • peki orondan dün premmium almıştım . acaba paypaldan dispute çekme imkanım var mı filseonic gibi. yoksa orona kolunu kaptıran bir daha alamıyor mu
  • quote:

peki orondan dün premmium almıştım . acaba paypaldan dispute çekme imkanım var mı filseonic gibi. yoksa orona kolunu kaptıran bir daha alamıyor mu

Dispute cekilebiliyor, parayı aynı gün olmadı ikinci gün gönderiyorlar. En azından bende öyle olmuştu bir keresinde. Rejected için de adamlarla konus bir sekilde verirler belki.
  • dispute cekmek istedigine gore ''rejected'in sebebini de biliyorsun ki bazı şeyleri sıkı takip ediyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 21 Eylül 2011; 12:01:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: webkurdu47

quote:

peki orondan dün premmium almıştım . acaba paypaldan dispute çekme imkanım var mı filseonic gibi. yoksa orona kolunu kaptıran bir daha alamıyor mu

Dispute cekilebiliyor, parayı aynı gün olmadı ikinci gün gönderiyorlar. En azından bende öyle olmuştu bir keresinde. Rejected için de adamlarla konus bir sekilde verirler belki.

işin özü şu benim hespata 75 dolar vardı. bende paypaldan başka hesap açtım ve o hesaptan premmium aldım.

adamlarla konusma için yetecek düzeyde ingilizcem yok. aldığım premmium ücretini geri alayım başka birşey istemiyırum. ben aynı olayı filesonic, ve diğer hostlarda yaptım hiç sıkıntı çıkarmadı. bunlar nedense para verme konusunda herhalde baya problemliler. işin ilginç i paypaldan geri ödeme isterken sebep ne gösterecem
  • Wjunction'da da arada bu rejected konusu geçiyor. Adamların bir sürü rejected bahanesi var. Neyse bahane olarak şunu yazabilirsin (Download kotasını bahane edip) :

"I didn't know there was a download traffic limitation. I want Oron to refund. "

tabi dispute çekmeden önce o premium hesaptan bişeyler indir ki adamlar gerçekten kotadan dolayı dispute çekiyor desin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: webkurdu47

Wjunction'da da arada bu rejected konusu geçiyor. Adamların bir sürü rejected bahanesi var. Neyse bahane olarak şunu yazabilirsin (Download kotasını bahane edip) :

"I didn't know there was a download traffic limitation. I want Oron to refund. "

tabi dispute çekmeden önce o premium hesaptan bişeyler indir ki adamlar gerçekten kotadan dolayı dispute çekiyor desin.

demekki adamlar para ödememek için ellerinden geleni yapıyor. böyle hostlarla aslında hiç çalışmayacaksın
  • bu arada işin enteresan olanı paypal da dispute çektirmiyor. bir kere denedim. konuyu kapattı. şimdi ise bu numaraya göre daha önce işlem yaptınız. diyip engelliyor. acaba paypal da mı işin içinde ne ?
  • Ben Oron'da ödeme ile ilgili hiç sorun yaşamadım. O yüzden memnunum ben ödeme konusunda. Paypal'daki sorunu bilemeyecem maalesef.
  • arkadaşlar siz nasıl bu kadar kazanıyorsunuz nedir bu işin sırrı 1 hafta oldu oron geçelim adult paylaşıyorum ama ne dl geliyor nede satış :( nasıl satış yapıyorsunuz bana yardımcı olacak bi usta avrmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: badmurat

arkadaşlar siz nasıl bu kadar kazanıyorsunuz nedir bu işin sırrı 1 hafta oldu oron geçelim adult paylaşıyorum ama ne dl geliyor nede satış :( nasıl satış yapıyorsunuz bana yardımcı olacak bi usta avrmı?

megathread - bdsm
  • megathread - bdsm
    nedir hocam :)
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.