Şimdi Ara

Oron.com | Yeni yaygınlaşan filehosting sitesi (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
866
Cevap
3
Favori
45.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

Hiç oron kullanmadım ama bir şeyler değişmiş gibi oronda, ne oldu?

paypal orun'un hesaplarını incelemeye aldı

Neden?
  • quote:

quote:

quote:

Neden?

illegal paylaşımlara para ödediği için.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Neden?

illegal paylaşımlara para ödediği için.

Sağ ol, paypal bunu diğer siteler içinde uygularsa kötü olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

isim değişikliğine falan gitmesinler de keza sharingmatrix bu yüzden filesonic olmuştu diye hatırlıyorum.Ayrıca diğer ödeme yontemlerinin hiçbiri şu an tr 'ye türk lirası olarak eft yapmıyor yani paypal oron'un hesabını iptal ederse işimiz iş.

peki tr ye usd olarak yapmıyorlar mı? usd olarak hesap açtırsak o zaman da yollamıyorlar mı?
  • alertpay güyya dolar olarak parayı aktarıyormuş (sitesinde yazdigi kadariyla)ama bu zamana kadar parasını alabilene rastlamadım.
  • quote:

alertpay güyya dolar olarak parayı aktarıyormuş (sitesinde yazdigi kadariyla)ama bu zamana kadar parasını alabilene rastlamadım.

forumdan bir arkadaş kısa süre önce denedi ve 4-5 günde döviz olarak hesaba geçti para.
  • ne kadar para kesmişler bir de hangi bankaymış keza alertpay'ı ciddi ciddi düşünmek lazım paypal'la devam edemeyecekler gibime geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 18 Ağustos 2011; 0:03:39 >
  • quote:

ne kadar para kesmişler bir de hangi bankaymış keza alertpay'ı ciddi ciddi düşünmek lazım keza paypal'la devam edemeyecekler gibime geliyor.

iş bankası

50$ödeme istedi

7 günde alertpay hesabinda completed oldu

10 gun sonra hesabina 29.96$ olarak gecti.
  • quote:

quote:

ne kadar para kesmişler bir de hangi bankaymış keza alertpay'ı ciddi ciddi düşünmek lazım keza paypal'la devam edemeyecekler gibime geliyor.

iş bankası

50$ödeme istedi

7 günde alertpay hesabinda completed oldu

10 gun sonra hesabina 29.96$ olarak gecti.

20$ zarar ettikten sonra dolar olarak gelse ne gelmese ne

En iyisi paypal hâlâ. yüksek kur yakaladın mı affetmicen boşaltacan hesabı
  • hani 400-500 cekerken 20 dolar cok da etkilemez ama her 100 cekerken 20 gitse paypal'ı arıcaz demektir.Oron forumları teker teker satın alırken ta o zaman soledik hata yaptıgını basına büyük bela alacak demistik ki çıkıyor malesef ..
  • quote:

hani 400-500 cekerken 20 dolar cok da etkilemez ama her 100 cekerken 20 gitse paypal'ı arıcaz demektir.Oron forumları teker teker satın alırken ta o zaman soledik hata yaptıgını basına büyük bela alacak demistik ki çıkıyor malesef ..

çıkar tabi abi

en yüksek ağaç her zaman kesilir derler
  • paypal geri geldi tabi kendilerince bir promo yapmıslar her satışta yüzde 110 alacakmışız belirlenen süreye kadar yalnız son 8-9 günkü rebill ve renew 'ler yalan olmus gozuktugu kadarıyla ..
  • quote:

paypal geri geldi tabi kendilerince bir promo yapmıslar her satışta yüzde 110 alacakmışız belirlenen süreye kadar yalnız son 8-9 günkü rebill ve renew 'ler yalan olmus gozuktugu kadarıyla ..

Olsun hiç yoktan iyidir yinede. Ya geri gelmeseydi paypal
  • neyse kazanca göre öfkem yatışacak :D
  • Nedense bu siteyle hiç uğraşasım gelmiyor, belli başlı kişiler dışında pek de kullanan yok gibi.
  • buna nasıl cevap versek ki şimdi ..Dostum eğer oron'un kendi sitelerinde devamlı güncelledigin megathread'ler acabilirsen gunde en az 40-50 dolar 'i cok rahat kazanabilirsin..Benim tek hatam baslıklari tek tek acmam ki hic megathread'im yok buna ragmen oron'un gayet yeterli oldugunu soyleyebilirim hatta filesonic mi oron mu dersen ben sana oron derim sen anla gerisin
  • oron acayip bir site ya...hiç beklemediğim yerlerden satışlar geliyodu....oron yerine başka bir site versem adam premium satın almayacak gibi :)
  • Remote'da 1gbdan fazla yüklemiyordu galiba, filemanager yoktu galiba ya da çok kötüydü ondan hiç dosya bile yüklemedim oron'a, bir de adult dışında paylaşım yapıp da kazanabilen var mı?
  • quote:

buna nasıl cevap versek ki şimdi ..Dostum eğer oron'un kendi sitelerinde devamlı güncelledigin megathread'ler acabilirsen gunde en az 40-50 dolar 'i cok rahat kazanabilirsin..Benim tek hatam baslıklari tek tek acmam ki hic megathread'im yok buna ragmen oron'un gayet yeterli oldugunu soyleyebilirim hatta filesonic mi oron mu dersen ben sana oron derim sen anla gerisin

Hocam senin mega başlıkların vardı sanırım. Filesonic için mi sadece onlar

quote:

Remote'da 1gbdan fazla yüklemiyordu galiba, filemanager yoktu galiba ya da çok kötüydü ondan hiç dosya bile yüklemedim oron'a, bir de adult dışında paylaşım yapıp da kazanabilen var mı?

Pek sanmıyorum yani vardır illaki ama ya çok iyi siten olacak yada iyi sitelerde editör falan olacak.
  • evet dostum sadece filesonic icin 13 tane megathread toplamda da yaklasik 8-9 bin adet mesajım var .oron icin ise 2 bin'e yakın tek mesajım var hic megathread'im yok.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.