Şimdi Ara

Örnek Akademi nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önder Hoca'dan Türkçe ders videoları izliyorum, anlatımını çok beğendim, baktım yazdığı soru bankası ve konu anlatım kitapları da varmış, sitesinde kitap al'a basınca Örnek Akademi'ye yönlendiriyor, anladığım kadarıyla Yedi24 Dersteyiz kanalının yayınevi, türkçe soru bankası almayı düşünüyorum daha önce kullanan var mı? nasıl tavsiye eder misiniz?

• konu anlatımını güzeldi ama soru bankasını pek beğenmemiştim diye hatırlıyorum ama eskiydi galiba bende olan baya ucuz çoğu kitapçıda da var inceleyebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gollume

konu anlatımını güzeldi ama soru bankasını pek beğenmemiştim diye hatırlıyorum ama eskiydi galiba bende olan baya ucuz çoğu kitapçıda da var inceleyebilirsin
    Türkçe soru bankası tavsiyen var mı hocam?
  • Moving On kullanıcısına yanıt
    hocam birey güzeldi bir onu bir de örnek akademi çözmüştüm, soru bankası yerine deneme öneririm ben daha etkili oluyor
  • Hocam örnek akademinin önder hocanın kanalından bağımsız bir yayınevi. Fakat önder hoca kitap çıkarmak istediğinde burayla anlaşmış hepsi bu.Kitap tanıtım videosu da kanalında mevcuttur.Hatta ders notları ile uyumlu olup olmamasından da bahsediyordu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kitapları bulamıyorum :( yardım edin lütfen link atın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MrBF.TheRobot kullanıcısına yanıt
    kitapların stoğu bitti artık basılmıyacak ama yakın zamanda yeni kitaplar çıkaracak önder hoca
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam kimsenin ekonomik durumunu bilemem ancak gereksiz 2-3 tane alınacağına kaliteli limit 3d çözüm, birey gibi türkçe kaynakları almak lazım. Kalite hiçbir zaman ucuza olmuyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.